Abach Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 O! zostałem przemeldowany ,:D bliżej swojaków !piwko Przepraszam, ale musiałem dokonać pewnych zmian. Były osoby, które zarezerwowały pokoje i okazało się, że nie jad?.
andrea-torun Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Andrea - Torun zapytuje uprzejmie czy jest pole namiotowe bo bym chetnie wypoczol na lonie natury no ico?????????????Jaka oplata no i czy wolno rozbic namiot?Pozdrowka dla organizatorow.Ale nalot ho,ho,ho!!!!!!!!! !piwko
Abach Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Już ten temat był poruszany !piwko Nie ma pola namiotowego i nie ma żadnych możliwo?ci obsługi tego typu wypoczynku.
Kacza Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Niestety w tych dniach mam prace ;( sproboje was odwiedzic na malych kilka godzin moze .. Pozdrawiam i zycze milej zabawy
dr.big Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 174 osoby no no bardzo ładnie Będzie więcej, mamy kilkoro spóĽnialskich Bedzie ponad 200?
Klubowicze robson Opublikowano 26 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2008 Cze?ć Adam Wszyscy czekamy na jakie? szczegóły Burgmanii 2008 . Co? już wiadomo? Uchyl r?bka tajemnicy P.S. Czym Ty teraz będziesz jezdził ???
Abach Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Bedzie ponad 200? 200 nie przekroczymy, ale powinni?my 180, tylko co? te obiecane przelewy nie wpłynęły Uchyl r?bka tajemnicy Nie mamy żadnych tajemnic Plan zlotu: 05.06.2008 Czwartek Organizatorzy będ? w Sycowej Hucie już od czwartku. Tego dnia spodziewamy się pierwszej grupy zlotowiczów, których serdecznie przywitamy !scooter Wieczorem jakie? ognisko, pogaduszki i takie tam. Generalnie ostatni dzień przygotowań do zlotu. 06.06.2008 Pi?tek 09.00 - 10.00 - |niadanie dla tych, którzy przyjechali w czwartek, potem czas wolny. 12.00 - Otwarcie biura zlotowego. 12.00 - 16.00 - Przywitanie i rejestracja kolejnych zlotowiczów. Czas na rozpakowanie. 17.00 - Start imprezy. 17.00 - Ruszamy z gastronomi?, na pocz?tek pyszny bigos 19.00 Startuje grill a o 21.00 ognisko. 18.00 - Pokaz ratownictwa drogowego, dyskusje z ratownikami. 19.00 - do ? Rozmowy o tematyce skuterowej i nie tylko !scooter bawimy się !scooter 07.06.2008 Sobota 09.00 - 10.00 - |niadanie 10.30 - 11.00 - Przygotowanie do parady 11.00 - Start parady, objazd przez Wdzydze do stolicy Kaszub Ko?cierzyny. 11.45 - 12.45 - Czas wolny w Ko?cierzynie. 12.45 - 13.00 - Przygotowanie do powrotu. 13.00 - Ruszamy z Ko?cierzyny do Sycowej Huty. 13.15 - 15.00 - Czas wolny 15.00 - Start imprezy. Rozpoczynamy konkursy. 15.00 - 17.00 Gor?cy posiłek (grochówka). 19.00 - Rusza grill. 20.00 - 21.00 Oficjalne rozdanie nagród dla zwycięzców konkursów. 22.00 - Pokaz fajerwerków zorganizowany przez Poznańska Elitę Skuterow?. 08.06.2008 Niedziela 09.00 - 11.00 |niadanie 11.00 - …. Czas pożegnań z uczestnikami zlotu Plan może ulec zmianie. Każdy uczestnik otrzyma plan i regulamin zlotu przy rejestracji.
CittO Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Witam, rozmawiałem niedawno z Plebanem i mimo, że zlot wypada w ?rodku sesji egzaminacyjnej to dla tak zacnego grona nie wpa?ć na dzień nie wypada. Zatem je?li dostane od Plebana "dyspense naukow?" będę! do zobaczenia
Kacza Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Mi bedzie dane byc niestety tylko albo az na paradzie. Jezeli oczywiscie nikt nie bedzie mial nic przeciwko
Abach Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Informacje techniczne: 1. Nast?piło trochę zmian w grafiku REZERWACJE 2. Ponawiam mój wcze?niejszy apel: Praktycznie cały o?rodek jest już zarezerwowany. W każdym studiu s? cztery miejsca i tak zostan? przygotowane na zlot. Jeżeli kto? w jakim? studiu nie ma kompletu, proszę o piln? informację na PM. Nie chodzi tu o dokwaterowanie, bo już za póĽno na rezerwacje, ale o to, aby o?rodek pustych miejsc nie przygotowywał, bo będzie trzeba za to zapłacić. Dla przykładu: jeżeli użytkownik "X" zarezerwował całe studio a ma tylko 3 miejsca do obsadzenia, proszę to mi zgłosić. Poinformuję o?rodek i w tym studiu zostan? przygotowane tylko trzy miejsca i opłata zostanie pobrana tylko za 3 miejsca. Tylko jedna osoba zgłosiła mi brak pełnej obsady studia a widzę po przelewach zlotowych, że takich osób jest więcej.
Pollacco Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Oakowsky! rodzielono tarchomin! czy Ty to widzisz? pollacca
Gość deleted1 Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Witam! My też bedziemy w dodatku cał? rodzink?, mam nadzieję ze od pi?tku wieczora. Tak wiec do zobaczyska !OK
Abach Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Starałem się poł?czyć rezerwacje z list? wpłat zlotowych i wyszło mi, że parę osób nie ma rezerwacji lub ja nie wiem gdzie ?pi?? wpłata 09.05.08 nick Okr?gły wpłata 14.04.08 nick Robson wpłata 14.04.08 nick maciek_dm wpłata 24.04.08 nick Susełek wpłata 06.05.08 nick andrea-torun wpłata 19.05.08 nick kiler Uaktualniłem znów !OK REZERWACJE
Klubowicze Roni Opublikowano 28 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2008 Do zlotu pozostalo 10 dni . trzeba by było chyba zacz?ć odcinać falę
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2008 Z tego co wiem to Okr?gły korzysta z uprzejmo?ci Brzozy, który zrobił zbiorcz? rezerwację dla czterech osób w 215. Ale t? informację postaram się potwierdzić z Okr?głym, który cierpi na notoryczny brak netu.
dr.big Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Mowie chyba to, co wiekszosc mysli : Wyjasnijcie prosze sprawe, zeby pozniej sie nie nazywalo, ze Burgmania przyjezdza i czesc osob spi na "krzywy ryj'" . Bo takie wiesci rozchodza sie szybko.
Abach Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Mowie chyba to, co wiekszosc mysli !piwko : Wyjasnijcie prosze sprawe, zeby pozniej sie nie nazywalo, ze Burgmania przyjezdza i czesc osob spi na "krzywy ryj'" . Bo takie wiesci rozchodza sie szybko. Ej Bigu, nie o to mi chodziło, nawet przez my?l mi nie przeszło.... Niektórzy zarezerwowali całe studia a wpłacili tylko jedn?, b?dĽ dwie opłaty zlotowe i domy?lam się, że wymienione wyżej osoby maj? miejsce wła?nie w tych studiach, ale nikt mnie o tym nie poinformował, dlatego pytam. Po prostu kontakt ze zlotowiczami jest bardzo utrudniony, na moje pro?by prawie nikt nie reaguje. Być może czę?ć wcale tego w?tku nie czyta. A ja muszę przygotować dokładn? listę wla?cicielowi o?rodka, aby maksymalnie ułatwić przygotowanie noclegów i rejestracje na miejscu. Dlatego staram się wszystkich jako? zebrać do "kupy" Niestety wcale nie jest to łatwe a chciałbym wszystkie w?tpliwo?ci wyja?nić przed zlotem.
brzoza Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Wyja?niam .Rezerwacja któr? zrobilem tj.Studio 215 w pawilonie nr.2 zajmuj? Patryk,Okr?gły Susełek i Brzoza2 Ponieważ ja na 99,9 % nie będę obecny w moje miejsce wchodzi Roni. Przepraszam za zamieszanie ,ale my?lałem ,że uda mi się dojechać .Ale jest to małoprawdopodobne i tak niech już pozostanie.
Abach Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Wyja?niam .Rezerwacja któr? zrobilem tj.Studio 215 w pawilonie nr.2 zajmuj? Patryk,Okr?gły Susełek i Brzoza2 Ponieważ ja na 99,9 % nie będę obecny w moje miejsce wchodzi Roni. Przepraszam za zamieszanie ,ale my?lałem ,że uda mi się dojechać .Ale jest to małoprawdopodobne i tak niech już pozostanie. Wła?nie o takie informacje mi chodziło. Dzięki brzoza !piwko
dr.big Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 (...)na moje pro?by prawie nikt nie reaguje.(...) I wlasnie dlatego z mojej strony ten "krzywy ryj" . Ale nie ma sie co stresowac .
kmodzele Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Wła?nie dzi? (wła?ciwie to wczoraj; jest już po północy) odebrałem prawko jazdy A. Więc w poniedziałek zapłacę w sklepie za motor, to może gdzie? na czwartek będzie. To w pi?tek go zarejestruję i ubezpieczę. W tygodniu kupię kask, rękawice i inne przeciwdeszczowe. Jak się uda wyrobić w czasie z tym jak wyżej, to przyjadę. Wyobrażam sobie, że je?li w o?rodku nie znajdzie się miejscówka, to gdzie? w okolicy jest jaki? konkurencyjny o?rodek, gdzie przyjm? przybłędę. Wyobrażam sobie, że na zlocie miejsce dla mojej maszyny i dla mnie też się znajdzie. Najwyżej bez czapki, koszulki itp. Co prawda nic nie rezerwowałem i nie wpłacałem, ale należno?ci chętnie pokryję na miejscu i to drobnymi - nie będzie problemu z wydawaniem reszty :-) Jak się wyrobię z rejestrajc? dwókółki to mogę przyjechać, nie?
Abach Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Jak się wyrobię z rejestrajc? dwókółki to mogę przyjechać, nie? Oczywi?cie, że możesz przyjechać. Nie dostaniesz na pewno identyfikatora chyba, że po zlocie i czapka jaka? powinna się jeszcze znaleĽć. Jeżeli chodzi o noclegi, nie ma problemu. Kilka osób nie przyjedzie i zrobiło się sporo wolnych miejsc.
Klubowicze Roni Opublikowano 31 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2008 Wyja?niam .Rezerwacja któr? zrobilem tj.Studio 215 w pawilonie nr.2 zajmuj? Patryk,Okr?gły Susełek i Brzoza2 Ponieważ ja na 99,9 % nie będę obecny w moje miejsce wchodzi Roni. Przepraszam za zamieszanie ,ale my?lałem ,że uda mi się dojechać .Ale jest to małoprawdopodobne i tak niech już pozostanie. !happybth w/g powyższego cytatu proszę wykre?lić ze studia 215 w pawilonie 2 BRZOZę a w to miejsce wpisać RONIEGO. i żeby był porzadek ze studia 117 w pawilonie 1 proszę wykre?lić RONIEGO. chyba nic nie poknociłem !happybth
Dzięgiel Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Cze?ć Abach.Tak z czystej ciekawo?ci,czemu niektórzy s? zapisani na czerwono !happybth
Rekomendowane odpowiedzi