Gość Ombre Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hej! Dzięki za rezerwację. Już odliczamy dni do Zlotu. Oby pogoda była lepsza niż dzi? Ombre i Viola -
Klubowicze Karolina Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam! Potrzebny mi adres kontrahenta do przelewu internetowego. !piwko Abach - pomóż! Już mam wszystkie dane. !scooter Wpłata poszła za 4 osoby. Stawimy się jak w zeszłym roku: ja i Basia na Burgmanie oraz Ogryzek i Tomek na V-Stromie. P.S. Czy będzie jaki? slalom? (może być "bez piłeczki")
Gość andar09 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam. Czy taki pocz?tkuj?cy "W?chacz spalin" jak ja może pokazać się na Waszym zlocie?
Abach Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam. Czy taki pocz?tkuj?cy "W?chacz spalin" jak ja może pokazać się na Waszym zlocie? Często pierwszym zlotem nowych użytkowników jest wła?nie ten najważniejszy, czyli Burgmania. OdpowiedĽ brzmi - oczywi?cie, zapraszamy
MISIEK Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 P.S. Czy będzie jaki? slalom? (może być "bez piłeczki") !piwko Je?li Karolina będzie startować w slalomie to ja pasuję Aha... mogę pojechać z t? piłeczk?... byle po prostej !piwko Witam. Czy taki pocz?tkuj?cy "W?chacz spalin" jak ja może pokazać się na Waszym zlocie? Dlaczego nie ?! Zeszłoroczna Burgmania była moim pierwszym zlotem maxi. To najlepszy zlot by poznać wiekszo?ć zapaleńców skuterowych.
Abach Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przypominam, że na zlocie każdy otrzyma praktyczny identyfikator z logo klubu Burgmania i swoim nickiem lub imieniem. Chciałbym uprzedzić, że dla osób, które będ? wpłacały opłatę zlotow? pod koniec terminu możemy nie zd?żyć z przygotowanie identyfikatora. Dlatego zachęcam do wcze?niejszych wpłat. Jednocze?nie bardzo proszę o sprawdzenie na li?cie uczestników, która znajduje się na pierwszej stronie tego w?tku (drugi post), poprawno?ci swoich nicków. S? osoby, które wpłaciły opłatę zlotow? za kilka osób a podały tylko swój nick. W takim przypadku proszę o podanie nicków lub imion osób towarzysz?cych. Generalnie lista ta będzie wyznacznikiem, tego co znajdzie się na identyfikatorze. Jeżeli na li?cie s? jakie? błędy lub kto? co? będzie chciał sprostować, proszę zgłaszać na PW lub w tym w?tku. Jest kilka "kwiatków", które powinny potwierdzić nick lub podać imię: oakowsky team x 3 ? plecak Pawła68? osoba towarzysz?ca użytkownika WALDIBURG? Proszę o iformacje na PW lub w tym w?tku.
Gość andar09 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzięki, w takim razie proszę o rezerwację. Pawilon czy domki jak pasuje, choć raczej proszę o łóżko pojedyńcze. Przelew postaram się wysłać jak najszybciej. Przelew poszedł....
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przypominam, że na zlocie każdy otrzyma praktyczny identyfikator z logo klubu Burgmania i swoim nickiem lub imieniem.Chciałbym uprzedzić, że dla osób, które będ? wpłacały opłatę zlotow? pod koniec terminu możemy nie zd?żyć z przygotowanie identyfikatora. Dlatego zachęcam do wcze?niejszych wpłat. Jednocze?nie bardzo proszę o sprawdzenie na li?cie uczestników, która znajduje się na pierwszej stronie tego w?tku (drugi post), poprawno?ci swoich nicków. S? osoby, które wpłaciły opłatę zlotow? za kilka osób a podały tylko swój nick. W takim przypadku proszę o podanie nicków lub imion osób towarzysz?cych. Generalnie lista ta będzie wyznacznikiem, tego co znajdzie się na identyfikatorze. Jeżeli na li?cie s? jakie? błędy lub kto? co? będzie chciał sprostować, proszę zgłaszać na PW lub w tym w?tku. Jest kilka "kwiatków", które powinny potwierdzić nick lub podać imię: Mniejszy Więcek? plecak LEONE? krzytro junior? oakowsky team x 3 ? plecak Pawła68? O'HARA Junior ? osoba towarzysz?ca użytkownika WALDIBURG? Proszę o iformacje na PW lub w tym w?tku. krzytro junior to mój syn.a zarezerwowalem dwa pokoje poniewaz moja małzonka wyraziła chęć pojechania z córka.pozdrawiam a mam na imie krzysiek.ok zrozumialem moj syn ma na imie pawel,i jesli mozna to bym poprosil tez n napisem ola dla corki bo ona tez ze mna lata.pozdrawiam !scooter
Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 krzytro junior to mój syn.a zarezerwowalem dwa pokoje poniewaz moja małzonka wyraziła chęć pojechania z córka.pozdrawiam a mam na imie krzysiek Krzysiek, nie zrozumiałe? o co mi chodzi Każdy dostanie identyfikator ze swoim nickiem lub imieniem. Twój syn na dzień dzisiejszy będzie na identyfikatorze miał napis taki jak na li?cie: "krzytro junior" Jeżeli tak ma być to OK. Jeżeli chcesz aby miał na identyfikatorze swoje imię, to mi je podaj. Chciałbym dodać, że nie będzie to jednorazowy identyfikator. Nasz? intencj? jest, aby identyfikatory były wykorzystywane na kolejnych zlotach. Dlatego ważne jest, co na nim będzie napisane. Nie maj? problemu użytkownicy posługuj?cy się już od jakiego? czasu nickami, bo w takim przypadku wszystko jest jasne. Gorzej z nowymi uczestnikami zlotu i ich osobami towarzysz?cymi. Jak kto? nie posługuje się nickiem, dobrym rozwi?zaniem jest imię.
Gość O'HARA Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam !w00t Abach. Potwierdzam. Tak jak podałem przy zgłoszeniu jest dobrze. Pozdrawiam
Dzięgiel Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam.Proszę o rezerwacje cztery osoby:DZIĘGIEL,BAFKA,CZORNY,WAW.Pawilon 4,pokój 415.Koszulki: bafka-S czorny-XXL dzięgiel-XL waw-XL Przelewy niebawem.Pozdro !scooter
Dzięgiel Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dwa przelewy poszły bafka !happybth dzięgiel
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam Przelew wysłany 30.04.08r !scooter
waw Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam Zlecenie przelewu wysłane !happybth
Gość Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Czy |l?sk i Małopolska spotykamy się i jedziemy razem na zlocik? z Zabrza mamy 620km więc jest co jechać- hehe a im więcej !flower !flower !tut !piwko to raĽniej się jedzie. Musieli by?my ustalić miejsce spotkania i godzinę no i fajne by było wiedzieć ilu nas jedzie.
żelazny Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 No wlasnie a Wawka planuje jakis wspolny start na zlocik zawsze "kupa"razniej !happybth !tut !OKK
Sympatycy Arecki Opublikowano 1 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2008 No wlasnie a Wawka planuje jakis wspolny start na zlocik zawsze "kupa"razniej !happybth !tut !OKK S?dzę że planuje i to pewnie co najmniej ze dwie tury, tyle że czasu jeszcze sporo na szczegółowe umawianie się .
Abach Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Wydaje mi się, że zdecydowanie łatwiej i na pewno bardziej przejrzy?cie bedzie wygl?dalo umawianie się na wspólny wyjazd w dziale "Regionalne". Posty tam napisane będ? skierowane do konkretnych grup. W tym w?tku, jak każdy z innego regionu co? napisze, zrobi się zamieszanie !tut A tak przy okazji, życzę szerokiej drogi !happybth
Daro Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No i przelew poszedł na twoje konto Abach !piwko do zobaczenia wkrótce !scooter !scooter
rafałek Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam. Czekałem na decyzję rodzinki, dlatego tak długo zwlekałem ze zgłoszeniem. Niestety odległo?ć przeraziła moje kobitki i jadę solo. W zwi?zku z tym czy kto? przygarnie solistę do siebie? Obojetnie czy podłoga czy wyro. Czekam na zgłoszenia
Gość Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam.Czekałem na decyzję rodzinki, dlatego tak długo zwlekałem ze zgłoszeniem. Niestety odległo?ć przeraziła moje kobitki i jadę solo. W zwi?zku z tym czy kto? przygarnie solistę do siebie? Obojetnie czy podłoga czy wyro. Czekam na zgłoszenia Hehe i tak pewnie będzie jeden wielki Sajgon ale chyba z ziomalami lepiej nawet na podłodze to pisz się do nas--czorny,waw !OK
rafałek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Dzieki. Markiz przyjał mnie pod skrzydła. Dzisiaj wysyłam wpisowe i proszę o identyfikator z napisem rafałek i koszulkę w rozmiarze L
Gość Maciek_GSI Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Czytam w?tek..... i jestem zaskoczony zarazem pod dużym wrażeniem mobilizacji klubowiczów. Juz teraz 132 osoby s? zdecydowane i wpłaciły kasę. Respect! A okolica bardzo ładna. Organizowalismy w pobliżu Ko?cierzyny już 5 zlotów mojego klubu. ( opel klub polska). Warto pojechać. W okolicy fajny skansen i całkiem niedaleko lotnisko na którym można poszaleć.
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2008 Wreszcie się zebrałem i dokonałem wpłaty. No i najważniejsze zgłaszam swój udział w Burgmanii 2008. Poproszę rozmiar koszulki "L" - Patryk. Rezerwacja w jednym z pokoi 215 zarezerwowanych przez Brzozę 2. Dzięki Brzoza !! Zapowiada się "najazd" pokaĽnej grupy z południa !winkiss !happybth !happybth !w00t !tut !happybth !happybth !happybth !winkiss itd.
Rekomendowane odpowiedzi