Gość Kasssia Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Jak wymienię sprzęt na większy to będę jak nie wymienię to nie będę Do czasu zlotu jeszcze dużo czasu, więc może się uda
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2008 można powiedziec że balansujemy na granicy , wg moich obliczeń zarezerwowane jest 137 miejsc , a wpłaty s? na 59. siebie nie liczyłem bo szukam sublokatora ( żeby zgasić niewinny u?mieszek użytkowników forum , może być sublokatorka ) no ale jest jeszcze trochę czasu do namysłu niezdecydowanych !sciana
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 bardzo poprosze Ja +DZIEKO sorki zapomnialem xl i s pozdrawiam czy moge zarezerwowac Paw.4 pokój 411.pozdrawiam Do takiego dopisywana postow sluzy przycisk "edytuj" posta wczesniejszego. I juz mamy nie 3, tylko 1 posta zawierajacego wszystkie informacje. dr.big ok sorki bede o tym pamietał
Gość Qajt Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 wyrażam chęć uczestnictwa , tylko zastanawiam się czy kto? nie bedzie szczuł psami nowego wachacza spalin . Możesz być spokojny, na terenie o?rodka jest tylko jeden pies i to dobrze zamknięty. Innych nie przewidujemy A przepraszam, mlodziezy tez nikt nie zagryzie?? Bo z wielka checia bym sie stawil, ale zobaczymy jak szkola i przede wszystkim starzy.... No i to bedzie moja pierwsza tak dluga wyprawa i pierwsza na 125...
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Opłata zlotowa dokonana, bardzo prosze o dokoptowanie mnie do jednego z 3 pokoi w siedzibie glownej mojego fumfla SIODLA Tzn poprosze 1 pokoj 2 osobowy tam gdzie i on ( SIODEL) dla mnie i kolegi RONI`ego Troche zakrecilem ale mam nadzieje ze wiadomo o so com on ojjj bedzie sie dzialo!!! e d i t : O rety juz jestem!!! Dzieki, nie spojzalem
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 przelewik wyslalem,czy moglbym poprosic ten pokoik obok tez !YES pozdrawiam Witam ,jesli nie jest to problemem,prosilem o ten pokoik obok.jeszcze raz pozdrawiam i zycze wesolych swiat dla wszystkich.no niestety nie moge wgrac swojego zdjecia.dzieki kisielowi wreszcie sie udalo wgrac zdjecie,DZIEKI
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2008 Przelew poszedł przed chwilk?, szorstki + "plecaczek" w katamaranie !YES. Poproszę o dwie koszulki XL. pzdr
Klubowicze Jordan Opublikowano 29 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2008 witam ja poprosze o studio 406 w pawilonie 4 - pokój 1 i 2 Jordan + Karo-Linka - pokój 2 rozmiar koszulek Jordan - L Karo-Linka - M opłate zlotow? dokonam do 10kwietnia 100zł za dwie osoby a nocleg na miejscu oplłace Tomi + Daro - pokój 1 rezerwacja od 5 czerwca pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jeszcze tylko 2 miesiace do zlotu ! A do zamkniecia listy Uczestnikow duzo, duzo mniej !placz !
ja-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam, Naganiasz, naganiasz ....... no i nagoniłe?. . Pieni?dze w drodze, koszulki 1 x XL, 1 x L. Schronienie w pawilonie 4, pokój 4o6 [1+1]. jarek.
Abach Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Schronienie w pawilonie 4, pokój 4o6 [1+1]. Podane przez Ciebie studio jest zajęte. Proszę wybrać inne
Gość Dragon Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Abachu... Czy masz może życzenie aby podał prognozę pogody na czas zlotu????? !piwko Nie muszę nic pisać o rozmiarze mojej koszulki???
Abach Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 !piwko Ważna informacja! Uchylę r?bka tajemnicy...... Na zlocie każdy otrzyma praktyczny identyfikator z logo klubu Burgmania i swoim nickiem lub imieniem. Chciałbym uprzedzić, że dla osób, które będ? wpłacały opłatę zlotow? pod koniec terminu możemy nie zd?żyć z przygotowanie identyfikatora. Dlatego zachęcam do wcze?niejszych wpłat. Jednocze?nie bardzo proszę o sprawdzenie na li?cie uczestników, która znajduje się na pierwszej stronie tego w?tku (drugi post), poprawno?ci swoich nicków. S? osoby, które wpłaciły opłatę zlotow? za kilka osób a podały tylko swój nick. W takim przypadku proszę o podanie nicków lub imion osób towarzysz?cych. Generalnie lista ta będzie wyznacznikiem, tego co znajdzie się na identyfikatorze. Jeżeli na li?cie s? jakie? błędy lub kto? co? będzie chciał sprostować, proszę zgłaszać na PW lub w tym w?tku. Czy masz może życzenie aby podał prognozę pogody na czas zlotu????? Nie. Nie podawaj !scooter Bardzo Cię proszę, zupełnie oficjalnie, tak przed wszystkimi: SPRAW, ABY NIE PADAŁO ! Dziękuję !scooter
Gość mafej Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Cze?ć Abach, Zgłaszam swój przyjazd !scooter. Poproszę pokój w pawilonie 3 nr 314 tam gdzie jest Żaba. (Worlan z Areckim zgodzili sie przenie?ć do pokoju obok nr 315 do Dragona-dokonaj proszę też tej zmiany) Mój rozmiar Koszulki- S pozdrawiam Mafej i dzięki chłopaki za zamiankę do zoo. Przelew już poszedł. !YES
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 S? osoby, które wpłaciły opłatę zlotow? za kilka osób a podały tylko swój nick. W takim przypadku proszę o podanie nicków lub imion osób towarzysz?cych. To ja poproszę o zmianę: jest: "plecaczek" powinno być: "Ewcia" !scooter pzdr
Abach Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 szorstki bardzo ładnie, grzeczny chłopak, dziekuję !YES ciochin, jeszcze raz przepraszam za urwanie H !scooter A reszta?
mak Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 S? osoby, które wpłaciły opłatę zlotow? za kilka osób a podały tylko swój nick. W takim przypadku proszę o podanie nicków lub imion osób towarzysz?cych. Ode mnie będ?; Mak, Makówka, Wicek, Ewelina Już się doczekać nie mogę! !OK !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam Abachu dla mnie identifikatory to : FUNDI, SŁAWKA , MICHU , JOLKA
Sympatycy zegar Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 witam i ja poproszę o zmianę nr 49 jest plecaczek zegara zmiana na ania !scooter pozdrawiam
Daro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Hejka Abach !V ja poproszę o studio 406 w pawilonie 4 - pokój 1 i 2Jordan + Karo-Linka - pokój 2 rozmiar koszulek Jordan - L Karo-Linka - M opłate zlotow? dokonam do 10kwietnia 100zł za dwie osoby a nocleg na miejscu oplłace Tomi + Daro - pokój 1 rezerwacja od 5 czerwca Je?li chodzi o rozmiar koszulki to dla mnie poproszę 'L' je?li chodzi o nick to bez zmian 'Daro' natomiast co do rezerwacji potwierdzam, od 5 czerwca czyli czwartku zamierzamy oficjalnie rozpocz?ć zlot wpłaty dokonam w najbliższych dniach, natomiast kwaterkę opłacę na miejscu. Jak dobrze zrozumiałem koszt dodatkowej nocki z czwartku na pi?tek to 40zł (bez ?niadania) i 70zł z pi?tku na sobotę oraz z soboty na niedzielę (ze ?niadaniem) A więc podsumowuj?c koszt 3 nocek to 40+140=180zł w tym 2 ?niadania, w takim razie do zobaczenia za niecałe 2 miesi?ce !scooter !OK
Piotr z Gdańska Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Przelew poszedł. Ponieważ na 99% będę bez plecaczka nie mam wymagań odno?nie lokum. Proszę mnie dokwaterować na wolne miejsce. Pozdrawiam
Klubowicze robson Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Cze?ć Adam !scooter przelew dzi? poszedł, proszę o koszulkę rozmiar "L".
Bobas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Cze?ć Adam, proszę o pokój 3 osobowy. Upiór- koszulka L Tomekgdz- koszulka XXXL Bobas- koszulka XL Zaraz robię przelew za cał? trójkę. Pozdrawiam. Bobas Po napisaniu tego posta zobaczyłem, że jeste?my już przypisani do pokojów. Nie ma problemu z noclegami. Wytrzymali?my nocny przymrozek w Rudzkim to damy radę wszędzie !OKK Kasa wysłana.
Abach Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 proszę o pokój 3 osobowy. Pokojów takich nie ma !OKK Zakwateruję Was w 412 razem z Piotrem z Gdańska, OK?
Tomi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Cze?ć Abach !OKK Wpłata poszła dzi?, pokoje opłacę na miejscu, będe razem z Daro i Jordanem od 5 czerwca. 406 w pawilonie 4 - pokój 1 i 2
Rekomendowane odpowiedzi