Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca W dniu 2.07.2026 o 23:31, jaccoo84 napisał(a): Proszę o zapisanie Zapisani 👊
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Lipca Sympatycy Opublikowano 5 Lipca Proszę o zapisanie wariant 1 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Lipca Sympatycy Opublikowano 5 Lipca Proszę o zapisanie Aneta_80 PawełJW Wariant I Kwaterunek z Jaccoo84 i Emilką poproszę jeśli się da. 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): Proszę o zapisanie wariant 1 Bierzesz kota? 2
Klubowicze BUGI Opublikowano 7 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca W dniu 5.07.2026 o 10:32, subaru gtb320 napisał(a): Proszę o zapisanie wariant 1 Proszę bardzo zapisany 👊 W dniu 5.07.2026 o 15:26, PawełJW napisał(a): Proszę o zapisanie Proszę bardzo zapisani, kwaterunek będzie wedle życzenia 😉 👊 Przepraszam za opóźnienie w aktualizacji - weekend na Podlasiu. ps. Fajnie, że grono uczestników powoli rośnie. Zaproszeni są wszyscy bez wyjątku.
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Lipca Klubowicze Opublikowano 7 Lipca Proszę dopisać Migu- war.1 + szl. 1
Sobier Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Proszę o dopisanie Sobier wariant I szlafrok koszulka xxl od czwartku 😂 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca No wreszcie się namyślił 😉 Proszę bardzo dopisany 👊
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Lipca Klubowicze Opublikowano 10 Lipca Skoro Brat jedzie to Ja też. Proszę dopisać i Mnie. Wariant 1 szlafrok koszulka XL Od czwartku. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Lipca Sympatycy Opublikowano 10 Lipca Dobra kuźwa namówiliście mnie, jadę proszę o dopisanie do listy od piątku. Nic nie chce 🤣 bo se poradzę, EDIT !!! Aga też jedzie 🤣 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 11 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 13 godzin temu, .maniek napisał(a): Skoro Brat jedzie to Ja też. No i elegancko, dopisany 👊 11 godzin temu, Cormoran napisał(a): namówiliście mnie, jadę 👏 Ty, dopisani 👊
kowal Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Bugi , proszę o wpis na listę, oczywiście war. 1 z koszulką 2 XL. 2
Klubowicze BUGI Opublikowano 11 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 59 minut temu, kowal napisał(a): Bugi , proszę o wpis na listę, No Panie czekałem na Ciebie 🙂, wpisany 👊 7 godzin temu, Sobier napisał(a): Piotrek koszulka XXL Mówisz masz👍 1
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 12 Lipca Użytkownicy Opublikowano 12 Lipca Cześć Ekipa Chęci są, zdrowie wraca ,ale muszę jeszcze poczekać,jeśli cos to rzutem na taśmę po 10.08 :) Pozdrawiam 💪 1
Termi_N Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Proszę o dopisanie 2 osób: - Wiolka - war. 1+szl - Termi_N - war. 1+szl 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 15 godzin temu, Kacpersky napisał(a): Chęci są, zdrowie wraca To dobra wiadomość, widzimy się w Rajskim 😉 12 godzin temu, Termi_N napisał(a): Proszę o dopisanie 2 osób Bardzo proszę dopisani 👊
kowal Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Bugi, czy 02.09. nocleg wchodzi w grę,czy muszę szukać gdzieś indziej ( z przyczyn innych prawdopodobnie będę już 02.09.)
Krzyżówka Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca W dniu 1.07.2026 o 17:02, arturo-bb napisał(a): No wreszcie 😉 Jeden raz nas nie było i taki stęskniony :D
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 8 godzin temu, kowal napisał(a): Bugi, czy 02.09. nocleg wchodzi w grę,czy muszę szukać gdzieś indziej ( z przyczyn innych prawdopodobnie będę już 02.09.) Myślę, że nie powinno być problemu. Dopytam i dam znać.
Klubowicze BUGI Opublikowano 14 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca No wreszcie się namyśliłeś 😜 dopisany👊
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Lipca Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 26 minut temu, Marek napisał(a): Piotruś dopisz mnie proszę. Wariant 1 + szlafrok 9 minut temu, BUGI napisał(a): No wreszcie się namyśliłeś 😜 dopisany👊 Już się o Chłopa martwiłem 🤔 Będzie dobra ekipa🤪
Klubowicze BUGI Opublikowano 14 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 52 minuty temu, krys70 napisał(a): Będzie dobra ekipa🤪 Krzysiu już jest, a będzie jeszcze lepsza i tego się trzymajmy 😉. Jest duża szansa, że ośrodek będzie znowu tylko dla nas🙂👊 1
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Lipca Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2 godziny temu, BUGI napisał(a): Jest duża szansa, że ośrodek będzie znowu tylko dla nas🙂👊 I tak trzymać
Rekomendowane odpowiedzi