Administrator Artix Opublikowano 4 Września 2008 Administrator Opublikowano 4 Września 2008 I ja bym tak radzil jak mowi Więcek, bo sie wkurzy jakis katamaraniarz zadzwoni na policje ze jedzie kolumna motocykli i bedzie problem. Lepiej podzielic na grupy.
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Popieram pomysł Więcka. 20-30 skuterowa grupa roz?limaczy nam się na 10 km, tym bardziej, że jad? również "małe maxi".
pilot Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 Pilocie nie wiem ile skuterów i samochodów będzie jechało z Krakowa do Ustrzyk, ale może tak cało?ć podzielić na grupy od 6 lub 8 szt. w odstępach po parę kilometrów, bo my?lę ,że samochody osobowe jad?ce na tej trasie mog? spowodować rozbicie całej naszej kolumny.Możemy się wtedy umówić ze wszystkimi w Sanoku lub na Lesku i pojechać cał? kawalkad? do Ustrzyk. Pomy?l !happybth Więcek Trasa jest tak dobrana aby można było jechać cał? grup?. Damy radę. Kwestia tylko dyscypliny a ja w was wierzę więc wszystko bedzie OK.
Więcek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Trasa jest tak dobrana aby można było jechać cał? grup?. Damy radę. Kwestia tylko dyscypliny a ja w was wierzę więc wszystko bedzie OK. Tu nie chodzi o wiarę i dyscyplinę, ale bezpieczeństwo uczestników. Z do?wiadczenia, które posiadam to jad?c w grupie do 8 skuterów, prowadz?cy jad?cy ze stał? prędko?ci? około 100 do 110 km, to ostatni z grupy musiał w nie których momentach naginać około 140 i więcej, aby dorównać prowadz?cemu i nie zostawać z tyłu. Przy 20 lub 30 skuterach prowadz?cy musi jechać ile ?, a ?wiatła, ronda itd itd. P.S. w razie czego jeżeli zmienisz zdanie to możesz liczyć na moj? pomoc przy prowadzeniu jednej z grup. Więcek
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Grupa 20-30 skuterów na pewno wygl?dała by ?wietnie, obawiam się jednak czy na tak długiej trasie uda się j? utrzymać w cało?ci (miejscowo?ci, skrzyżowania) i zachować jako tak? sprawno?ć poruszania się. Poza tym faktycznie może się znaleĽć paru niezadowolonych kierowców 4oo, któży będ? mieli trudno?ć z wyprzedzeniem tak dużej grupy i mog? stwarzać problemy. Warto chyba jednak spróbować, w razie czego można zawsze zmienić organizację przejazdu w trakcie, na pewno chętnych do pomocy nie zabraknie !happybth.
Administrator Artix Opublikowano 4 Września 2008 Administrator Opublikowano 4 Września 2008 Jak przyjmiecie Warszawski styl jazdy grupowej to nie bedzie problemow z blokowaniem drogi. !happybth
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Jak przyjmiecie Warszawski styl jazdy grupowej to nie bedzie problemow z blokowaniem drogi. !happybth I na miejsce dojedziemy conajmniej godzinę wcze?niej !happybth .
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Panowie i Panie 30 skuterów to jedynie "kropelka". Ostatnio miałem okazję uczestniczyć w przejeĽdzie przez całe miasto do miejscowo?ci położonej kilkadziesi?t kilometrów od naszej "wioski" bez obstawy policji około siedmiuset pojazdów jedno?ladowych. Udało się bez problemu, choć niektórzy kierowcy 4oo mieli co? na wzór piany na ustach co wskazywało by na objawy w?cieklizny !happybth
Klubowicze kolce_de Opublikowano 4 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2008 Hej ho ! Orzechu nie zostawie Cie w potrzebie - bedziemy walczyc razem, bo jeszcze nie rzucilam !happybth Do zobaczenia jutro !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2008 Orzech nie pękaj,ja też jaram
dr.big Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Oj, będzie grubo Wieczór kawalersko-panieński, dzień póĽniej wesele. Tego nie da się przepić A bedzie taka kapela !flower !piwko ?
Mareczek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Przygl?dam się fotce i mogę stwierdzić że kilka osób znam, te dwie dziewczyny i tego w pomarańczowej i czarnej bluzce ze skuterkiem, tylko mam problem kto to jest ten „kudłaty” - pewnie jaki? miejscowy muzyk. !flower
Pleban Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Je?li mnie pamięć nie myli, to był to taki stary bieszczadnik. Wst?pił do nas wracaj?c z lasu gdzie dzień cały wypalał drewno na węgiel. Od dymu pokręciły mu się włosy na głowie !flower Swoj? drog? miło powspominać. Mogę dodać że potem jeszcze do instrumentów doł?czyła .... fujarka Życzę Wam wspaniałej zabawy zazdroszcz?c jednocze?nie wyjazdu. Bawcie się dobrze i wracajcie szczę?liwie.
pilot Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 Życze wszystkim szczę?liwego i spokojnego dojazdu do Krakowa i oczekuje z niecierpliwo?ci? w Grodzie Kraka
pilot Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 Biesiadnicy z Wa-wy którzy wyjechali około 12 napisali sms że s? już koło Tomaszowa Mazowieckiego. Jada powoli i bezpiecznie !happybth i to mi sie podoba powoli a do celu.
Jerzyk Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 witam wszystkich, ale juz Grodu Kraka. A gdzie pozostali!? Pozostaje tylko czekac.
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2008 Migi już ruszaj? .
dacja Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Pozostaje mi życzyć Wam wspaniałej zabawy i czekamy na wie?ći imprezowe
pablos Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze.... Nowożeńcom a Wam biesiadnikom wy?mienitej zabawy, wielu miłych doznań również kulinarnych , oraz szczęsliwego powrotu do domu. Oczywi?cie również nie omieszkamy życzyc Wam zaje .... fajnej pogody przez cały czas ..... pozdrawiamy Pablos i Teletubi?ka
Sympatycy Kubo Opublikowano 5 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2008 Helołek. No i drużyna bieszczadników bawi się już w jednym z krakowskich klubów... Pogoda dopisała, skutery dojechały. Odwiedziny w Trzebini wyszły pozytywnie i udało mi się dotransportować na miejsce grupę która przyjechała ) Wszystko jest na dobrej drodze, a jutrzejszy dzień jak widać dobrze zaplanowany. Pozdrawiam Wszystkich i również życzę Wy?mienitej zabawy i udanej pogody. BaYo
drogowiec Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Bawcie się piknie i wy?lińcie od nas Młod? Parę Pozdrówka Drogowiec+F-anka
pilot Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 Chciałem potwierdzić że Biesiadnicy stawili się prawie w komplecie. Oczywi?cie nie obeszło się bez awari i szlifów nad czym bardzo ubolewam pomimo wysiłku naprawy 200 krzytro nie udało sie usun?ć na t? chwile usterki więc jego tempo podróży ogranicza się do 80 km/h. Dzisiaj podejmie decyzje co robimy dalej. O szlifach nie będę pisał bo my?lę że jak bedzie okazja to pechowiec sam sie na ten temat wypowie. A dzień upłunoł nam na powitaniach więc nic ciekawego się nie zdarzyło ale było bardzo miło i przyjemnie. Teraz ide spać bo pozostało mi jakies 3 godz. snu. PS. Oczwi?cie dziękujemy razem ze Smoczyc? za życzenia jakie dostali do tej pory a miło nam że pamiętacie o nas (szkoda że niema was tu z nami). A dzisiaj dojechali do nas: Spinka, Halina, Mamu?ka, Makówka, Marysia, Smerfetka, kolce, Lechu, andrea , Jerzyk(już wczoraj),smsik, Worlan, Arecki, Więcek, Krzytro, Paweł, Migu, Dr.Big, MariuszBurgi, Mak, Abach, Mareczek, Zybex, Orzech, W?ski, Dragon (już od ?rody nami się opiekuje) no i na chwile odwiedził nas Kubo bo przyprowadził jedn? z grup Wa-wy. Dzisiaj ma dojechać kolejna grupa więc czekamy z niecierpliwo?ci? wiec jedzcie bezpiecznie abysmy mogli spokojnie was witać. PS. Kuba trzymam za Ciebie aby wszystko było OK jeste?my z Tob? ja i Smoczyca..
dr.big Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Pogoda swietna, nastroje rowniez . Wczoraj, dzieki uprzejmosci Nowozencow zrobilismy rundke powozami, gdzie Barbakn okazal sie zwyklym Wawelem . Posta pisze na kolanie w oczekiwaniu na sniadanie, ktore podobno ma zostac podane do pokoju ... luksusy po prostu ... zalujcie ze Was tu nie ma .
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2008 proszę i ode mnie przyj?ć moc gor?cych życzeń miłej i udanej zabawy ps. oj żałuję , żałuję .....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Września 2008 Administrator Opublikowano 6 Września 2008 Wczorajsza przejeżdżka karet? po starówce Aktualnie> ?niadanko "wchłonięte" Tak jak napisał Pilot> ludzi dobiło sporo, pogoda super, humory Ten dzień powinien należeć także do udanych Ps. Mata pozdrowienia od Rozłupańca Wła?nie wpadł i mnie molestuje!
Rekomendowane odpowiedzi