Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Brud sam odpadnie . A ciepło najważniejsze. Widzimy się na McD jak zawsze. Do jutra Ja jak Roberto - będę na azymut cisł☝️😁
pachpach Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Jako obserwowany obserwator zrobię wszystko co możliwe żeby Przyjechać! 2
tommac Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia My pojawimy się raczej bezpośrednio w Hutkach
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia Nieobecni, za daleko kruca bomba😉. Udanego spotkania pozdrawiamy. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 12 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Teraz 4
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 12 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia 2 godziny temu, Sobier napisał(a): Widzę że nawet na krzywy ryj ktoś wpadł 😜 To zasługa pewnej "bardzo miłej Pani", co została sąsiadką miejsca biwakowego. Teraz pozostaje nam jeszcze szukać w necie zrobione przez nią zdjęcia oraz pisma do wszystkich "świętych"🤪🤣🤣 To podobna sprawa do tych: wybudowali dom koło szkoły i mają pretensje, że dzieci hałasują 🤦♂️ albo: ....pobudowali się na wsi i przejeżdżający kombajn im burzy mir domowy🥳 A niebiescy przyjęli zgłoszenie, zostało im przekazane jak jest, ocenili sytuację i poprostu zmarnowali cenny czas. 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 12 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Nietofrodki całe, zdrowe i szczęśliwe w domu. Dziękujemy bardzo za super niedzielę, w super towarzystwie! Gościom za odwiedziny również bardzo dziękujemy i ślemy ukłony, że się chciało! Buziaki dla wszystkich (oprócz "pani zmierzłej"🤪) i do następnego! 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 12 Kwietnia Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Jako sprawca tego bałaganu BARDZO dziękuję wszystkim za obecność. Rano temperatura nie rozpieszczała ( jak wyjeżdżałem to było +6C ) ale potem +16 . Szczgólne pokłony dla osób z DALEKA . Fajnie było zobaczyć wesołe mordki (nawet @Dzięgiel się uśmiechnął 🤣) 240km pykło Było zarąbiście 👍 Ps A Policja spoko . Pogadaliśmy i gitara . A "zmierzłą kobitkę " pewnie szlag trafiał 😜 4
pachpach Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Wyjazd ,Spotkanie-Rewelacyjne! Pozdrawiam ! Jak mnie weźmiecie to jadę z wami nawet do piekieł ! 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 12 Kwietnia Ja również dotarłem do domu i choć miałem najbliżej z Pogorii to Arturo-bb zadbał o dodatkowe km 😁 Dziękuję Wszystkim razem i każdemu z osobna. Szczególne łapki👍👍 dla delegacji z innych regionów!
tommac Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Dzięki za rozpczęcie/zakończenie sezonu jak zawsze w doborowym towarzystwie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 12 Kwietnia 8 minut temu, tommac napisał(a): Dzięki za rozpczęcie/zakończenie sezonu jak zawsze w doborowym towarzystwie Kolejność w jakiej piszesz jest przypadkowa, czy masz na myśli tę babę🤔
tommac Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Baba może nam naskoczyć, a kolejność przypadkowa
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 12 Kwietnia My również dziękujemy za fajne i kameralne spotkanie 😊 helikopter wylądował zgodnie z rozkładem, po drodze tylko zahaczyliśmy o jakąś Saharę ? Czy jak to się zwie ? 😉 A przy okazji wszystkich chętnych i "czasowych" zapraszamy za tydzień do nas na Podkarpacie . Już wiem, że co niektórzy niestety nie dadzą rady, ale może ktoś z tych nieobecnych dzisiaj będzie chętny i "czasowy" 😄 W dniu 19.03.2026 o 19:18, arturo-bb napisał(a): NIE SPOTYKAMY SIĘ ABY OGLĄDAĆ/PREZENTOWAĆ MOTOCYKLE CZY SKUTERY no i w tym punkcie sprawa się rypła 😲 A wszystko przez @Nazira i jego Zontesa 😂 1
Moni82 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Dziękujemy wszystkim za wspólne ognisko i wycieczkę po. Było jak zwykle wesoło i smacznie 😁 pogoda również dopisała więc niedziela na plus. Tylko gdzie ta wspólna fotka 🤔?? 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia Ciekawe kto tyle oglądał tego zontesa i tyle gazował ?!😁 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 12 Kwietnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Kwietnia Co do Zonka, to ja tam nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem. 😄 Ale kilka zdjęć od Barbary przesyłam. 3
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 33 minuty temu, Moni82 napisał(a): Tylko gdzie ta wspólna fotka 🤔?? Sorry napisałem a zapomniałam wstawić foty. Już się poprawiłem. 2
Klubowicze Trebor Opublikowano 12 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia Bardzo dziękuję za miłe spotkanie przy ognisku. Do zobaczenia w Czajkowej . 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia Miło było się spotkać w tak ciepłym towarzystwie. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 13 Kwietnia 6 godzin temu, Patryk napisał(a): ...w tak ciepłym towarzystwie. 🤔🤔
videodarek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia ta baba to już się przypieprzała ostatnio, widać że teraz jeszcze bardziej szlak ją trafia bo nie tylko motory tam przyjeżdżają, ale też inni turyści, bo h-j oni się tam budowali , barany 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 13 Kwietnia Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Kwietnia Niech dzwoni .Jeszcze ze dwa razy i ją policja ustawi do pionu za bezpodstawne zgłoszenia. 3
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia Generalnie Pani ma problem z tym że garbaty ma proste dzieci.... wybudowała dom na środku skrzyżowania i ma pretensje o ruch drogowy... chyba naprawdę trzeba po przyjeździe zadzwonić na Policję, że Pani kieruje w Naszą stronę groźby karalne. Najgorsze w tym wszystkim ma jej Chłop, nerwowo palił papierosa za papierosem... żebyśmy tylko pojechali... to będzie miał spokój.... Pewnie chętnie by z Nami pogadał, ale BABA...jakaś nietaka Tak czy inaczej... Do jesieni i zakończenia sezonu... ojjjj będzie dym....... z ogniska :)
Rekomendowane odpowiedzi