falco Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca A ja jestem za tym aby Wasze ogniska... były... bliżej... 😎
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 27 Marca @falcoAle bliżej czego ? Tatr ? Alp ? Czy morza ? 😜 Ps Próbowałam rozszyfrować skąd jesteś ale poległem ☹️
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca Czekamy aż zimno odpuści, bo znów zło zaatakowało i zimnem zawiało :/ , oby jak najprędzej. 1
falco Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca arturo-bb - bliżej... mnie, oczywiście! ;) Niestety nie mam obecnie opcji, by 1 dnia lecieć kilkaset km w te i nazad, dlatego (tylko) podglądam Wasze spotkania w plenerze. Parę razy proponowałem ogniska na lokalnym w naszej okolicy ale nie było żadnego odzewu, więc palę ogniska z innymi. P.S. Ja, ja jestem z... prowincji. ;)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Marca Sympatycy Opublikowano 28 Marca 5 minut temu, falco napisał(a): P.S. Ja, ja jestem z... prowincji. ;) Faktycznie prowincja... ale tak nawiasem mówiąc... na Nasze ogniska też przyjeżdżają GOŚCIE z tej "prowincji", a i czasami my zajrzymy na "prowincję" :) 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 11 godzin temu, falco napisał(a): arturo-bb - bliżej... mnie, oczywiście! ;) Niestety nie mam obecnie opcji, by 1 dnia lecieć kilkaset km w te i nazad Eeeeeeeeeeeee to nie koniec świata. Szybką trasa to 3 godzinki w jedną stronę . Sam kilka razy leciałem na podkarpackie ognisko 5 godzin w jedną stronę i potem 5 z powrotem . Dla mnie ognisko to i tak CAŁY dzień. Jak będzie pogoda to wpadaj. Jak pisał @robert1973 z Wa-wy parę osób czasem wpada czyli się da 😉 2
falco Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Oczywiście, że się da, taki wyjazd, to nie jest żaden wyczyn ale nie zawsze chcieć to móc... Tak jak napisałem wyżej, w moim przypadku taki wyjazd jest niestety niemożliwy...
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Marca Użytkownicy Opublikowano 29 Marca Właśnie wróciłem z pracy i powyższa wiadomość mnie ucieszyła (o przesunięciu terminu), może być 12-ty. Do zobaczenia !
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Skuterowi Wariaci ze Śląska i okolic pogoda na TĄ niedzielę w Hutkach ma być +13C i słońce przez CAŁY dzień . Może nie marnujmy tej okazji i zróbmy to ognisko. ( jeśli większość nie będzie mogła to dla tych co przyjadą będzie to OZS a w innym terminie zrobimy drugie jako ORS ) Ja osobiście mam wolne teraz i dopiero 17.05 więc w terminach pomiędzy szefem będzie kto inny( może @Patryk się zgodzi ) i to z nim trzeba będzie ustalać wszystko. Szybka piłka i decyzja 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Nam ten termin pasuje ! Będziemy w składzie Aneta Jurek I Roman. Jak bylyby dwa ogniska to też super !😁
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Jak się nic nie zmieni to w niedziele można się ogrzać przy ognisku, ale dojazd 🚗 bo poranek zaczyna się od 0 stopni i wiatr ze wschodu
tommac Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Jak się nic nie popie..., to jesteśmy chętni
Klubowicze Trebor Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Mnie pasuje, planuję się pojawić.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia Namieszało mi to w planach ale, że mam ochotę już zacząć ten sezon, to pozmieniałem je tak, by dołączyć do 🔥
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Niestety mnie nie będzie. Udanego smażenia kiełbasek
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia Będziemy..... wbijamy bezpośrednio na ognisko
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia W dniu 10.04.2026 o 10:13, arturo-bb napisał(a): Szybka piłka i decyzja No i co z tą szybką ⚽ i decyzją🤔🤔 Czy jutro tak, czy nie? Mało naszych o gościach już nie wspomnę i im się nie dziwię, bo to raczej będzie jeszcze zimowa rajza🤪
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 11 Kwietnia Godzinę temu, Nazir napisał(a): ....o gościach już nie wspomnę i im się nie dziwię, bo to raczej będzie jeszcze zimowa rajza🤪 Goście obserwują temat 😀 ale skutera nawet nie planują wyciągać z garażu 🙃 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia 14 minut temu, EndriuBis napisał(a): Goście obserwują temat 😀 ale skutera nawet nie planują wyciągać z garażu 🙃 A ja nadal nie wiem, czy myć kurtkę "zimową", czy jutro jeszcze w brudnej ale ciepłej jechać🤪
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia Jpr zaplanowałem już coś innego ! Tak nie wolno 🤣 😄😄😄
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia Brud sam odpadnie . A ciepło najważniejsze. Widzimy się na McD jak zawsze. Do jutra 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Goście obserwują temat 😀 ale skutera nawet nie planują wyciągać z garażu 🙃 Ale że jak? Teleportacja ? 🤔
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 11 Kwietnia 39 minut temu, arturo-bb napisał(a): Ale że jak? Teleportacja ? 🤔 Nie kurna 😚 helikopter 😁 1
Rekomendowane odpowiedzi