Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia Ludziom się już w głowie i dupie przewraca 🤬 Nie byłem, nie wiem o co kamaman .Ale tak ogólnie to ludzią się już od pandemi w głowach i dupach przewraca .😭.Naj lepiej na kase chorych NFZ i inne niech kamerki na czoło wstrzepią. Pewnie już. tuż, tuż tak będzie. 😉 Wszystkim, wszystko przeszkadza DRAMAT 🥵.Tak po za temateme ogniska W Moim miescie zrobili sobie teraz nagonke na ludzi uprawiajacych sport w lesie .biegacze ,rowerzysci,wieksze grupy ludzi (powyzej 5 osob ) itd .Bo ponoć ściółka lesna jest zagrożona owady i inne drobne organizmy uciekają. 🤣🤣🫣🫣🥵 . Ps za chwilę będzie zakaz wstępu do lasu ,przejazdu drogą polną itd
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia Mam pytanko czy na ognisko 19-go będziecie jechać starą trasą tzn. przez Szczurową czy jakieś inne plany. Pytam bo pasuje mi się wstrzelić albo jechać sam !?1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia Ani ja ani @ziga czy @subaru gtb320 nie jedziemy. Będziemy nad morzem
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 5 minut temu, arturo-bb napisał(a): Ani ja ani @ziga czy @subaru gtb320 nie jedziemy. Będziemy nad morzem Dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi