Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano Wtorek o 14:05 Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 14:05 Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 Miejsce spotkania to samo od lat tutaj: Miejsce na ognisko - Leśnictwo Czajkowa. adres: Czajkowa , powiat mielecki. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Tradycyjnie na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza samodzielnie usmażyć lub upiec, ewentualnie poczęstować innych. Również tradycyjnie zapewniamy kawę, herbatę i żar pod rusztem. Mam nadzieję że podobnie jak w latach wcześniejszych uda się wynegocjować dostęp do łazienki i ubikacji. Wszelkie aktualizacje będą pojawiać się w tym wątku. Szczególnie ważna będzie dobra i bezdeszczowa pogoda. Proszę obserwować temat. 😉 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Wtorek o 16:38 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 16:38 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 😭 Komu się zwolnił temu się zwolnił. 😡 1
Sympatycy Grzech Opublikowano Wtorek o 17:37 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 17:37 Artur nie rozpaczaj. Zamiast nad morze, przyjedź do lasu. Będzie dobrze.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Wtorek o 17:59 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 17:59 Już patrzyłem . Nie da rady , za daleko . A kurrrrrna tydzień później w niedzielę będę w okolicy Mielca jakieś 40 km od Czajkowej.😩
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Wtorek o 18:22 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 18:22 4 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 I to mi się podoba 🛵
Użytkownicy ComoDo Opublikowano Wtorek o 20:56 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 20:56 Niestety u mnie odpada . Tym razem wypada mi dniówka w pracy.
Użytkownicy Nazir Opublikowano Środa o 17:44 Użytkownicy Opublikowano Środa o 17:44 Zapisane w kalendarzu- trzymam kciuki za pogodę no i...frekwencję✊ 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Środa o 17:44 Sympatycy Opublikowano Środa o 17:44 No i dupa . W tym terminie nie dam rady 🙁 1
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano Środa o 18:00 Użytkownicy Opublikowano Środa o 18:00 Ale fajnie...chęci są ale możliwości brak. Bawcie się dobrze 💪👍 1
Użytkownicy Tony Opublikowano Czwartek o 07:04 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 07:04 Mam nadzieję być. 1
Klubowicze Trebor Opublikowano Czwartek o 17:12 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 17:12 Planuję przyjechać. 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano Czwartek o 19:30 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 19:30 Dawno mnie nie było... Jest szansa 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Piątek o 05:49 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 05:49 Też się wybieram. Niedziela wolna ! 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano Piątek o 19:18 Sympatycy Opublikowano Piątek o 19:18 Powinienem być :) 1
Rekomendowane odpowiedzi