Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia Jedyna "zapuszkowana" ekipa melduje się z domu😁, Koziołek Matołek odwiedzony, deszcz parę razy zaliczony. Dziękujemy Ekipie Podkarpackiej jak zawsze było SUPER👍💪Pozdrawiamy Moni82&robert1973 2
Klubowicze frodka2 Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia Nietofrodki tez już w domku. Deszczyku po drodze, jak Robert wspomniał, trochę bylo ale na szczęście niezbyt intensywnego (może chwila na bramkach w Krakowie). Najważniejsze jednak, że bezpiecznie udało się wrócić. Dziękujemy serdecznie Gispodarzom za miłe przyjęcie. Słodkości przyszne..... ach te okruszki... palce lizać 😄, a kawa.... mmmmmiammmm. Pozdrawiamy gorąco Aneta i Jurek 😘 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 19 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia Mam nadzieję że wszyscy już szczęśliwi 😊 i bez przygód dojechali do domu. Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna za przyjazd i udział w kolejnym spotkaniu na Podkarpaciu. 😊 Kilka osób przyjechało. Pogadane, kiełbasa upieczona, kawa wypita. A kto miał farta załapał się na szarlotkę. To do następnego spotkania. 😃 6
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 19 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia O raju, to niemal zlot się odbył!!!
Użytkownicy Tony Opublikowano 19 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia My też spokojnie do domciu dotarli, bez deszczu. Dziękuję wszystkim za super ognisko. Do następnego. 1
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia My też szczęśliwie dojechaliśmy do domu, w pięknym słońcu i bez deszczu. Dziękujemy grupie podkarpackiej za organizację ogniska a pozostałym za pogaduchy. Do następnego. 2
snajper-psg1 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Deszczu nie było, ale przygody już tak - najpierw nawigacja przez jakieś piaski uznała że poprowadzi. I z racji tego nieświadomie dojechałem na prawie pustym baku, wracając za pierwszym zakrętem padł Także, pewnie nawet nie zdążyłbym poprosić o ocalenie pozostałych na ognisku, ale na szczęście lokalne chłopaki poratowały odrobinką paliwa i dojechałem do pierwszej benzyniarni. Udany dzień i dziękuję za pyszną kawkę! 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 20 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia Także pragnę przyłączyć się do podziękowań za miło spędzony czas i pogaduchy przy ognisku, a także za smaczne poczęstunki obficie dostarczone przez uczestników spotkania. Dzięki organizatorom za, jak zwykle, świetną atmosferę i załatwienie pięknej pogody. 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 20 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia Dziękuję za świetne spotkanie przy ognisku. Atmosfera, pogoda, smakołyki rewelacja.
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 20 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Kwietnia Witam, Dopiero dzisiaj piszę, bo.. bo wczoraj trochę późno dotarłem do domu a po końcowych 180km w deszczu jakoś weny na pisanie nie było🤪 Za to teraz mam czas i chęci, by bardzo podziękować organizatorom za (jak zawsze) bardzo miłe przyjęcie, mega pozytywną atmosferę, gorącą kawę, szerokie uśmiechy, wesołe historyjki, przytulaski i ogień🔥 pod kiełbaski! Idealnie dobrany weekend dzięki organizatorowi sprawił, że była to dla mnie dodatkowa mobilizacja, by zwiedzić Wasze tak piękne tereny🤩 Pogoda od piątku była idealna👌 Obiecałem dziewczynom, że podrzucę tu parę namiarów na odwiedzone przeze mnie w tym czasie cerkwie, więc proszę o to moja trasa: https://www.relive.com/view/vwq1z3DBKBv Cerkwie po drodze: Cerkiew św. Michała w Siedliskach – Wikipedia, wolna encyklopedia - mała cerkiew przy drodze niedaleko przeprawy przez San w Dąbrówce Starzewskiej Cerkiew św. Dymitra w Jaworniku Ruskim – Wikipedia, wolna encyklopedia - fajna okolica a cerkiew już zaniedbana Cerkiew Wniebowstąpienia Pańskiego w Uluczu – Wikipedia, wolna encyklopedia - bardzo urokliwe miejsce, GORĄCO POLECAM! Cerkiew Narodzenia Najświętszej Maryi Panny w Łodzinie – Wikipedia, wolna encyklopedia ciekawa wieś z długą ulicą zakończoną cmentarzem i cerkwią Cerkiew Soboru Najświętszej Maryi Panny w Hłomczy – Wikipedia, wolna encyklopedia - niestety jak w większości cerkwi pozostaje filmik na YT by zobaczyć środek: Cerkiew Spotkania Pańskiego w Morochowie – Wikipedia, wolna encyklopedia - bardzo zadbana cerkiew i okolica. Miły i sympatyczny Pop. Warto zadzwonić wcześniej, to cerkiew otworzy Pop albo jak mi ... Popażona😁. Polecam zwiedzić wewnątrz cerkiew jest niedawno odrestaurowana! Drewniany kościół pw. Podwyższenia Krzyża Świętego w Dobrej - Atrakcje turystyczne - Odkrywcza turystyka Cerkiew Zaśnięcia Przenajświętszej Bogurodzicy w Szczawnem – Wikipedia, wolna encyklopedia Cerkiew św. Mikołaja w Rzepedzi – Wikipedia, wolna encyklopedia - samotna cerkiew wraz z cmentarzem na niewielkim wzniesieniu z wychodkiem nad urwiskiem🤭 Cerkiew Opieki Matki Bożej w Komańczy – Wikipedia, wolna encyklopedia Jeszcze było parę cerkwi zwiedzonych ale niektóre takie sobie. Ogólnie warto pojeździć, bo i okolice były warte wycieczki. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich uczestników ogniska i do zobaczenia gdzieś w trasie no i oczywiście na jesień👋 7
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Kwietnia @Nazir dzięki za taką dokładną relacje. W sumie to spokojnie mogłeś założyć osobny wątek w dziale Imprezy i podróże. Większość tych miejsc znam, ale tylko z daleka, a do niektórych (tych bardziej z boku) nigdy nawet nie próbowałem dojechać 😲 no i będzie jakaś motywacja na najbliższe weekendy. 😊 tym bardziej że z Basią lubimy takie klimaty. 😂 Czyli na jesień szykuje się powtórka. 😄 W tamtych okolicach fajnych miejsc do odwiedzenia jest wiele, niestety moim zdaniem nie wszędzie da się "bezpiecznie" dojechać Burgmanem. 😐 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Kwietnia W dniu 20.04.2026 o 00:05, snajper-psg1 napisał(a): odrobinką paliwa i dojechałem do pierwszej benzyniarni. Udany dzień i dziękuję za pyszną kawkę! 😲 w natłoku informacji - dopiero przeczytałem. To ile w tym Twoim "komarku" 😂 bak ma pojemności ? 8 litrów ? I nikt na wyjeździe Cię nie spotkał ? 😲 dziwne. Jako organizatorzy byliśmy na miejscu jeszcze długo. Ale faktycznie, pchanie sprzętu w naszym kierunku było raczej złym pomysłem. No cóż. Nowy sprzęt, frycowe trzeba było zapłacić. 😄 ciesz się że to nie Burgman 650 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 21 Kwietnia Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): @Nazir dzięki za taką dokładną relacje. W sumie to spokojnie mogłeś założyć osobny wątek w dziale Imprezy i podróże. Większość tych miejsc znam, ale tylko z daleka, a do niektórych (tych bardziej z boku) nigdy nawet nie próbowałem dojechać 😲 no i będzie jakaś motywacja na najbliższe weekendy. 😊 tym bardziej że z Basią lubimy takie klimaty. 😂 Czyli na jesień szykuje się powtórka. 😄 W tamtych okolicach fajnych miejsc do odwiedzenia jest wiele, niestety moim zdaniem nie wszędzie da się "bezpiecznie" dojechać Burgmanem. 😐 Zatem zrób rozpiskę trasy i zaplanuj wolne na dzień przed OZS to pozwiedzamy małe co nie co👌😉 Cerkwie zwiedzałem tylko na małym odcinku tej trasy którą zamieściłem - jedynie Dynów/Komańcza, także jest wiele do zobaczenia☝️😃. Może znowu zanocleguję "Za Torami" w Bachorzu albo gdzie indziej jak będzie bliżej do punktu STARTU. 1
snajper-psg1 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 21.04.2026 o 09:24, EndriuBis napisał(a): To ile w tym Twoim "komarku" 😂 bak ma pojemności ? 8 litrów ? Niecałe 8. 3,5l na sto, ostatnio jak tankowałem przy nieco ponad 200 został litr paliwa. Ale jak widać tym razem wsiąkło nieco w piaski na trasie Nadleśnictwo Pateraki-Nadleśnictwo Czajkowa Jesienią będę już miał banieczkę!
Rekomendowane odpowiedzi