Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 15 Lipca Faktycznie @Jacekd wygląda to na...że tak powiem: spełnienie oczekiwań co do komfortu długich tras💣👊 Dooobra robota👌 Jakbym nie miał Burka w trasy, to od razu poszedłbym Twoim śladem👍👍 1
Jacekd Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @Nazir Kiedyś wspomniałeś w tym wątku, że szukasz osłony chłodnicy w metalowej wersji. Pojawiły się właśnie u "majfriendów". Jest trochę sprzedawców i można oferty ich przejrzeć. Tutaj jedna z nich: Osłona chłodnicy, siatka ochronna, modyfikowana do Zontes 368G, roczniki 2024 2025 2026 https://a.aliexpress.com/_Ewl1uQE
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca @Jacekd pięknie dziękuję 😃 Właśnie takiej piedoły mi potrzeba. Muszę poświęcić na to trochę czasu i poszukać, czy to bardziej ozdoba, czy jednak ochrona, ale tak!! Tego szukałem👌👌
Olas1 Opublikowano Czwartek o 08:17 Opublikowano Czwartek o 08:17 Panowie, a ma ktoś może oparcie dla pasażera? Sprawdza się to?
Użytkownicy Nazir Opublikowano Czwartek o 09:52 Autor Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 09:52 1 godzinę temu, Olas1 napisał(a): Panowie, a ma ktoś może oparcie dla pasażera? Sprawdza się to? Najlepszy jest zawsze kufer z miękkim oparciem - praktyczne i ...przyjemne😁. Mam w burgmanie. Do zonka nie potrzebuję🤷♂️ 1
Olas1 Opublikowano Piątek o 10:59 Opublikowano Piątek o 10:59 W dniu 30.07.2026 o 11:52, Nazir napisał(a): Najlepszy jest zawsze kufer z miękkim oparciem - praktyczne i ...przyjemne😁. Mam w burgmanie. Do zonka nie potrzebuję🤷♂️ Kufer to wiem, ale przy tak dużym schowku pod tyłkiem to nie wiem czy go potrzebuje.
Użytkownicy Nazir Opublikowano Piątek o 12:01 Autor Użytkownicy Opublikowano Piątek o 12:01 48 minut temu, Olas1 napisał(a): Kufer to wiem, ale przy tak dużym schowku pod tyłkiem to nie wiem czy go potrzebuje. Rozumiem, że ten pasażer nie jest kobietą🤭🤪 W przeciwnym razie robisz WIELKI BŁĄD🙆♂️🤣🤣 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano Piątek o 18:39 Sympatycy Opublikowano Piątek o 18:39 6 godzin temu, Nazir napisał(a): W przeciwnym razie robisz WIELKI BŁĄD🙆♂️🤣🤣 Za prawdę powiadam Ci..... święte słowa😂, pomijając żarty kufer z oparciem dla plecaczka ( zwłaszcza żony) musi być :) 2
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano Sobota o 17:54 Sympatycy Opublikowano Sobota o 17:54 Na ten rok Zontes się lekko zmienił...
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 02:52 Autor Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 02:52 8 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a): Na ten rok Zontes się lekko zmienił... Zmienił się, to fakt. Ale filmik dotyczy innego modelu tj.: E a to już inna maszyna niż G o której tu mowa.
Olas1 Opublikowano wczoraj o 10:36 Opublikowano wczoraj o 10:36 W dniu 31.07.2026 o 14:01, Nazir napisał(a): Rozumiem, że ten pasażer nie jest kobietą🤭🤪 W przeciwnym razie robisz WIELKI BŁĄD🙆♂️🤣🤣 Na takie podróże jest inny sprzęt, Tiger 1200 z 3 kuframi ;) Zontes to sprzęt wokół komina i krótkie wypady bez zbędnego ekwipunku. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 36 minut temu Autor Użytkownicy Opublikowano 36 minut temu Trochę to trwało (bo nie jest to jedyny sprzęt który użytkuje) ale w końcu zaliczony przegląd na 5tyś km i taka niespodzianka: skuter stał się żwawszy. Nie jest to efekt jakichś modyfikacji, czy zmiany oprogramowania a..wymiany filtrów. Jak stwierdził serwis: po raz pierwszy widzieli takie filtry powietrza😳. Zwykły filtr silnika brudny a filtr wariatora wyglądał jak ptasie gniazdko tj. pełno siana i innych zbędnych części zarośli🥴 Nie robiłem zdjęcia, bo wstyd i obciach, ale podzielę się tym, co serwis mi doradził. Przy takiej jak moja eksploatacji, czyli głównie tereny ... zalecane jest częstrze czyszczenie i wymiana filtrów☝️
Rekomendowane odpowiedzi