Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zontes 368g - model 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś Euro4 wolał na przykład w swoim skuterze, albo zobaczyć jakie modyfikacje filtrów ludzie robią to polecam kanał tego Kolesia. 

https://www.youtube.com/@alfonsojurado1974

Opublikowano

To trochę image zmieniliśmy 🤭🤭. Przy okazji 5 kg maszyna jest lżejsza. Oryginalny tłumik z tą osłoną fabryczną to ponad 8 kg.

Tumikoryg.thumb.jpg.3f45aa2add567fac1b04be6d21126b40.jpg

A po montażu nowy GPR tak się prezentuje.Gpr.thumb.jpg.b905f72fa9c3a2e0d9ad0561fde77b0a.jpg

A jak pięknie "pyrka" do tego 😍😍. Sprawdzę jeszcze z ciekawości dźwięk, jak dbkiller wymontuje, bo taką możliwość mam. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Mam pytanko do posiadaczy tego zontesa . Czy ktoś z was jeździł tym sprzętem z pasażerem po górkach ? Jak to sobie radzi na większych podjazdach z obciążeniem ? 

• Użytkownicy
Opublikowano

@ComoDo odpowiem z grzeczności, by nie było- ja jeżdżę Zonkiem sam.

• Użytkownicy
Opublikowano
47 minut temu, Nazir napisał(a):

@ComoDo odpowiem z grzeczności, by nie było- ja jeżdżę Zonkiem sam.

Domyślam się 😉. Może ktoś jednak wie jak on się zachowa pod obciążeniem , pod górę . 

Opublikowano

Nie wiem czy któryś z Kolegów zauważył, ale wraz z nową wersja aplikacji Zontes Smart App, pojawił się upgrade do naszych motorków. Ja to odkryłem wczoraj, jak okazało się, ze wszystkie dane, powiązanie ze skuterem zniknęły z mojej aplikacji. Pojawiła się jej nowa wersja i niestety trzeba było zrobić wszystko od początku. I jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem informację, że pojawił się upgrade. Aktualna wersja softu dla nas to 1.2.5_020. Czy wprowadza to mniej lub bardziej odczuwalne zmiany nie wiem, bo po tym upgrade jeszcze nie jeździłem.  

Jeśli ktoś już ten temat ogarnął wcześniej, to niech się podzieli wrażeniami.