tommac Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 7 godzin temu, Bomber napisał(a): pomieszanie X-Maxa z T-Maxem Czyli rodzina Ak550. Ciekawe jest to że na filmiku drugi prezentowany - niebieski ma cztery lusterka. Dwa zamontowane na czaszy i dwa na kierownicy.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Maja Autor Użytkownicy Opublikowano 10 Maja W dniu 8.05.2026 o 20:41, SlawoyAMD napisał(a): Może nie w temacie modelu, ale przyglądam się bacznie chińskiej motoryzacji i właśnie szykuje się premiera poważnego sprzętu, QJMotor FORT 600... 60 koni mechanicznych, 55 niutonometrów, całkiem zgrabna, choć jakby optycznie znajoma aparycja... Ogólnie fajnie wygląda, zresztą zerknijcie sami... Bardzo fajny tylko zupełnie nie w temacie🤷♂️ Proszę o założenie nowego tematu a admina o przerzucenie tego fajnego chińskiego skuterka do innego- bardziej godnego i tematycznego wątku zanim się tu ten temat rozkręci.
ryba1990 Opublikowano Wtorek o 15:17 Opublikowano Wtorek o 15:17 Mam i ja :) Na razie na dotarciu, chociaż wieku pisze aby jeździć normalnie. Póki co użytkowane się wspaniale Jedynie przy 4tys obrotów słyszę jakie dziwny metalowy podzwięk z przodu Dodałem kufer i jakieś bajery 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano Wtorek o 17:46 Autor Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 17:46 @ryba1990 gratuluję i życzę zadowolenia z użytkowania 💪 Szerokości i bezpiecznych wypadów👍👍
tommac Opublikowano Wtorek o 19:30 Opublikowano Wtorek o 19:30 Gratuluję zakupu. Niech wozi bezpiecznie
Jacekd Opublikowano Środa o 11:21 Opublikowano Środa o 11:21 No to banda coraz większa ...Elegancko.. Gratki Panie Kolego.
cezzar Opublikowano Środa o 12:47 Opublikowano Środa o 12:47 Jak jest z dostępnością tych zontesów? Ile trzeba czekać?
Jacekd Opublikowano Środa o 13:01 Opublikowano Środa o 13:01 8 minut temu, cezzar napisał(a): Jak jest z dostępnością tych zontesów? Ile trzeba czekać? W ubiegłym roku czekałem na swój 2,5 miesiąca. Najlepiej zadzwoń do Master-a do Gdyni albo do Triumpha na Grunwaldzkiej w Gdańsku, to pewnie będziesz mieć info z pierwszej ręki.
ryba1990 Opublikowano Czwartek o 05:58 Opublikowano Czwartek o 05:58 17 godzin temu, cezzar napisał(a): Jak jest z dostępnością tych zontesów? Ile trzeba czekać? Ja od ręki miałem. Kupowałem w Rzeszowie więc musiałem 2 dni poczekać na ściągnięcie tego koloru co chciałem z Krakowa. A tak to od ręki był czarny i biały. Dzięki panowie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 06:11 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 06:11 Zielony najfajniejszy 👍 1
cezzar Opublikowano Czwartek o 09:07 Opublikowano Czwartek o 09:07 20 godzin temu, Jacekd napisał(a): do Triumpha na Grunwaldzkiej w Gdańsku Przejadę się tam kiedyś z ciekawości zobaczyć to cudo, może nawet się przejechać, bo widziałem na stronie, że testówkę mają.
Jacekd Opublikowano Czwartek o 10:17 Opublikowano Czwartek o 10:17 Godzinę temu, cezzar napisał(a): Przejadę się tam kiedyś z ciekawości zobaczyć to cudo, może nawet się przejechać, bo widziałem na stronie, że testówkę mają. No ja u nich tylko posiedziałem w ubiegłym roku i jeździć nim przed zakupem okazji nie miałem. Testówki nie było wtedy. Jedyny egzemplarz mieli na pięterku w salonie wystawiony. Swój kupowałem w Gdyni.
Rekomendowane odpowiedzi