Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2008 Plastikowe ciuchy Dacja mamy. Lepiej podaj adres gdzie Cię łapać w poniedziałek. Tak czy siak mam telefon więc będę dzwonił.
pilot Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Etap 2 zakończyłem o godzinie 21:00 w Warszawie u Orzecha ale wcze?niej zameldowałem się w Starym Młynie gdzie zostałem mile przywitany przez Wa-wa zone. Oczywi?cie znowu serwis w LCM Sokół stanoł na wysoko?ci zadania i wszystko zrobił na czas co pzwoliło mi spokojnie dojechać do Wa-wy. Qwaki dziękuje za miłe przyjęcie i go?cine. Dzi? licznik pokazał 191 km. Jutro wyjazd około godziny 5 rano kierunek Berlin. Trzymajcie bo chcemy dojechać dalej do Bonn czyli około 1100 km.
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2008 Sprostowanie: Pilot napisał tego posta już 2 godziny temu ale dopiero teraz go wysłał Teraz siedzi i wgrywa mi do nawigacji gdzie będę sikał a gdzie palił Edit: Dobra nowina - bierzemy srajta?mę czyli będzie dłuższy postój
Radio Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Szeroko?ci Chłopaki życzę,miłego zwiedzania,ale przede wszystkim .....pogody,Szaman leży chory więc pewnie spojrzy łaskawszym okiem na pogodę dla was ,lub.....może nie zorientuje się że że przekroczyli?cie jego jurysdykcję i pozostanie mu tylko pogwizdać
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Wła?nie gadałem z Orzechem, wyjechali około 5 rano, termometr pokazywał 0 stopni. Za jaki? czas po?wieciło im słonko i temperatura wzrosła do 7 stopni. W tej chwili s? za Poznaniem, pada deszcz, a termometr pokazuje 5 stopni. Pogoda jak widać ich nie rozpieszcza mimo, że Dragon dostał kasę od Orzecha
Sympatycy Arecki Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Powodzenia panowie, czekamy na wie?ci z trasy .
dacja Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Pogoda w Belgii od rana piękna Cały dzień słonko , sucho i tempka pokazuje 16 stopnii - więc jest szansa , że Orzech i Polot spotkaj? się z t? pogod? szybko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2008 Administrator Opublikowano 29 Marca 2008 Mieli pisać jak złapi? jakiego? hot spota... a tu cisza! Pisać Panowie, pisać ! J?dra i zady Wam nie przymarzły? !walkm
Mamuśka Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wiadomo?ci od Orzech and Pilot team: Godz. 8:31 SMS: Jeste?my 220km od Warszawy - droga zgodnie z planem. Pozdrowienia od nas. Godz. 11:30 Rozmowa telefoniczna: Leje, leje, leje i jeszcze raz leje i w łapki zimno. Przemoczeni ale zadowoleni s? na granicy. Godz. 16:16 Rozmowa telefoniczna: Z 2 godzinnym opóĽnieniem wyjeżdżaj? z Berlina. Czekamy na dalsze informacje. Pilot obiecał wieczorem napisać wrażenia z drogi. Trzymamy chłopaki za was kciuki! Mam nadzieję że się nie poprzeziębiacie. Niezłe z was twardziele o mocnych łupinach. Pozdrawiam Mamu?ka
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2008 i co się z nimi dzieje wie kto? co? ? !walkm
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 i co się z nimi dzieje wie kto? co? ? !walkm Mówisz i masz !TAZ Orzech i Pilot s? w okolicach Hanoweru. Zostało im jeszcze około 300km. Pogoda dobra, temperatura 7 stopni, nie pada. Orzeszka trochę bol? skorupki . Pilot za...la 160 licznikowo, gps pokazuje 140-150.
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2008 no to elegancko , najważniejsze że sucha droga ,o szeroko?ci nie wspomnę . mog? sobie poużywać i kosztować adrenaliny do bólu . trzymam za nich !walkm dzięki worlan .
dr.big Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 E tam, na autostradzie to tylko opona sciera sie na "klocek", a (kazdy) skuter jest wlasciwie za wolny. Nie ma to jak zakreeety !walkm ... Przelot godny podziwu !TAZ .
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Ostatnie wie?ci: Panowie postanowili trochę odpocz?ć. Sprzęty łapi? oddech na następny dzień, a nasi podróżnicy zastanawiaj? się, jak spędzić wieczór Tylko bez szaleństw proszę !TAZ !walkm
Mamuśka Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Tak jak napisał Dziadzio !walkm chopaki zrobili pauzę. Zostało im 300km do Bonn. Orzech już zapowiada że w przyszłym roku będzie lepiej i da radę złapać ten dystans na raz !TAZ Co do planów wieczornych to się trochę martwię... Podobno maj? podwójne łóżko a Pilot prosił Orzecha żeby pomógł mu wsadzić. Nie wiem co ale mam nadzieję że chodziło o rzeczy do kufra !OK Oby nie wyszły z tego Rozłupanepilotki Jest szansa że co? napisz? bo podobno do tego hotelu w którym ?pi? dotarła cywilizacja. Trzymamy kciuki i czekamy na dalszy ci?g relacji. Spokojnej nocy panowie! A na jutro życzę szeroko?ci i słoneczka. Pozdrawiam Mamu?ka
Krzyżówka Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Co do planów wieczornych to się trochę martwię... Podobno maj? podwójne łóżko a Pilot prosił Orzecha żeby pomógł mu wsadzić. Nie wiem co ale mam nadzieję że chodziło o rzeczy do kufra !OK Oby nie wyszły z tego Rozłupanepilotki !OKK No ja my?lę ze nie wyjdzie nic-żadnego nowego rodzeństwa,wystarczy tyle ile jest Pozdrawiamy Naszego Tatu? gdziekolwiek sie teraz znajduje !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Jestesmy u Kolcy. Dotarlismy po 10 godzinach z dystansem 300 kilometrow (ach te ograniczenia predkosci !OKK ). Wszystkie okoliczne wiochy zwiedzone. Przez cala droge musialem patrzec na zadek Pilota, bo Ypka nie dawala rady. Teraz luzujemy sie przy piwku - relacja za chwile, bo Pilot sie doczekac nie moze az sie Wam pochwali jakie mial przygody !OK . Jutro Antwerpia i Amsterdam , jak dupa wytrzyma !YES
Klubowicze kolce_de Opublikowano 30 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2008 Sa u mnie !OKK Mowia do siebie pieszczotliwie "ty pedale" (to chyba po tym hotelu !OK ). Jak Ich rano puszcze to pojada dalej ale poniewaz wstaje do pracy o 6 to moze zamkne drzwi na klucz i sobie towarzystwo zatrzymam . P.S. Wszyscy sie za nami na ulicach ogladali - takie maszynki bzykaly !YES
Krzyżówka Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 To sie cieszymy ze Tata cały i zdrowy niech biedzie grzeczny tam:) u nas wszystko ok:)
pilot Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Moze dzisiaj nic nie napisze nowego ale zdjecia możecie po ogl?dać bo jest co.Musze przeanalizować co napisał Orzech z Kolce żeby się nie powtarzać. A z tego co wiem pisze głupoty po za tym zamiast wam napisać relacje to przeżywa zarejestrowanie się Orzechówki taki z niego reporter. https://picasaweb.google.com/111482310597782864792/Amsterdam3
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Male podsumowanko. Przejechane ok 1300-1400. Spalanie mojej Ypki na autostradzie jak Pilot prowadzi 6L!!!!! Dzisiaj przy spokojnej jezdzie 3,8L Drogi wysmienite a lapy nas bola od samego odmachiwania motocyklistom. Jutro mam nadzieje dotrzemy do Amsterdamu aczkolwiek moje lupiny mowia DOSC. Pogoda jak zobaczycie na zdjeciach ,miejscami bylo nawet 20 stopni. Co tu duzo pisac poprostu jest wysmienicie, caly dzien na , to lubie
Abach Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 miejscami bylo nawet 20 stopni ...a ten ?nieg na zdjęciach to sztuczny Szerokiej i przyczepnej drogi
mak Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 "Kilka fotek" ?!!! Szeroko?ci! Wła?nie obejrzeli?my z Gosi? wszystkie fotki - ZAJEFAJNE Który kupił Nolana?
pilot Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Sprostowanie do raportu Orzecha.(Orzech stary ogrodnik przesadza) Przejechali?my wczoraj 887 km a dzisiaj 332 km. Snieg jest prawdziwy bo to bylo u góry co widać na gps. A nolan nie bedę się chwlił( ładny nie). Wła?nie Orzech grymasi że go d...pa boli tzn. co? kuje. dopisano: Współczujcie Orzeszkowi bo miał przesrany dzień pomógł mu dopiero stoperan. To jest tak jak kto? jest chytry na żarcie i dlatego tak wyglada.
miszczu Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Panowie. Tylko nie ucinajcie na zdjęciach głów i nóg.
Rekomendowane odpowiedzi