Ssylwia Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No i stało się. Niestety ale nie będziemy mogli jechać Chociaż powód jest dla mnie raczej radosny no ale ominie nas taka fajna wyprawa. No to chyba wypada nam pogratulowac :-) pozdrawiamy...
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2008 Ale przepraszam o co chodzi bo nie bardzo rozumiem.....
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2008 Ale przepraszam o co chodzi bo nie bardzo rozumiem..... !happybth Ja też???? !happybth !happybth
Radio Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Czyżby bocian miał zawitać? !happybth !tut !tut !happybth !happybth
Mareczek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No i stało się. Niestety ale nie będziemy mogli jechać !happybth Chociaż powód jest dla mnie raczej radosny no ale ominie nas taka fajna wyprawa. No to chyba wypada nam pogratulowac :-) pozdrawiamy... Tylko pogratulować Mamu?ce i Emiksikowi !happybth
Mamuśka Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Kurcze i tak się wła?nie rodz? plotki !happybth Nie kochani, ?pieszę wyja?nić że powodem dla którego musimy odpu?cić sobie ten wyjazd nie jest bocian i na całe szczę?cie Powód jest nieco bardziej przyziemny ale dla mnie bardzo ważny. Orzechu ty akurat powiniene? się domy?lać !happybth Tym bardziej że uprzedzałam że może to być jedyna przeszkoda stoj?ca na drodze do tej super wycieczki. Je?li miałby nam się w przyszło?ci całkiem przypadkiem trafić !piwko jaki? zbł?kany bocian to was poinformujemy otwarcie. Pozdrawiam Mamu?ka
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2008 OK, rozumiem, spiesze powiadomic Gosie Mam nadzieje, ze jestes zadowolona z obrotu sytuacji. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia po naszym powrocie do Polski !piwko Pilocie jak tam Twoj Aen??? Gotowy na Amsterdam???
pilot Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Orzechu zmartwie Cię AN nadal nie zdatny do takiej drogi. LCM Lublin robi co może aby czę?ci były sprowadzone teraz wszystko zależne od tych na górze czyli SMP (tam podobno czę?ći s? na bierz?co), więc jest iskierka nadziej że AN odzyska swój dawny wygl?d. Widze że Amsterdam należy tylko do nas bo nikt nie chce z nami jechać. ( to pewnie przez ten hotel który zarezerwowałe? no i ja też mam obawy czy to aby dobry pomysł jechać z tob? ) PS.A co do mydełka Orzeszku to raczej twoje bo ja używam żelu ale zastanawiam się kto to jest ten drugi bo ja jeszcze tam nie byłem.
Mamuśka Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 OK, rozumiem, spiesze powiadomic GosieMam nadzieje, ze jestes zadowolona z obrotu sytuacji. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia po naszym powrocie do Polski Orzeszku, Gosie możesz powiadomić ale to nie tam gdzie my?lisz. Opowiem wam wszystko jak wrócicie a jest co Dajcie znać jak ochłoniecie po podróży. Koniecznie się musimy spotkać. Buziaki dla mojej zastępczej córeczki i u?ciski dla Gosi i ciebie Do zobaczenia w kraju Mamu?ka
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2008 Przypominam temat bo wyjazd tuż, tuż. Pilota Aen jest w trakcie reanimacji więc jedzie nas dwóch, kto? jeszcze? Wyłazić z ukrycia !starwars !starwars
Klubowicze kolce_de Opublikowano 16 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2008 Hej ho ! Wedlug mojego kalendarza jak Wy mnie nie odwiedzicie, to ja sie kopne do Was do Amsterdamu - w poniedzialek albo wtorek !starwars Pilot jestes odpowiedzialny za lacze ze mna !starwars Pozdrowionka
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2008 Z tego co wiem to Pilot ma co do Ciebie Kolce PLAN. Czy da radę, wyjdzie w praniu !starwars
Klubowicze kolce_de Opublikowano 16 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !starwars Znaczy musze posprzatac ? !starwars Dobra !TOMCAT Zdecydowanie podoba mi sie jak Pilot ma co do mnie PLANY !kiss
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2008 W zwi?zku ze zbliżaj?cym się terminem wyjazdu przedstawiam co następuje: Sobota 29.III-wyjazd naprawdopodobniej z Warszawy 4 - 5 rano 11-12 zwiedzanie targów w Berlinie 13-14 wyjazd z Berlina do Bonn ???? przyjazd do Bonn, sze?ciopak Niedziela 30.III- szwędanie się po okolicy Bonn !happybth Poniedziałek 31.III- Wyjazd do Amsterdamu możliwie najdłuższ? drog?, może Antwerpia (Dacja co Ty na to?) Wtorek 01.IV-targi od rana, Amsterdam by night |roda 02.IV-targi od rana, po południu zwijamy się do Polski, nocleg prawdopodobnie gdzie? po drodze Czwartek 03.IV-dojazd do domów czyli Orzech - Wawa, Pilot - Kraków Kolce mam nadzieję, że Pilot kontaktował się z Tob? i nasz plan nie jest dla Ciebie zaskoczeniem (to był Pilota pomysł !scooter ) Dacja daj znać czy wygospodarujesz w poniedziałek troszkę czasu na spotkanko. Teraz najważniejsze: DRAGON !!!- zamawiam pogodę na wyjazd: słonko w zenicie co by nie o?lepiało, 15 stopni, wiatr w plecy !scooter
dacja Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Poniedziałek 31.III- Wyjazd do Amsterdamu możliwie najdłuższ? drog?, może Antwerpia (Dacja co Ty na to?) Oczywi?cie, że z wielk? przyjemno?ci? wygospodaruję czas na miłe spotkanie Od dzisiaj do 7 kwietnia mam wolne w szkole bo zaczeły się ferie wielkanocne i nie planuje wyjazdów w tym terminie. Bardzo ważna uwaga , jak będziecie jezdzić po Antwerpii - tu prawie wszędzie s? fotoradary które skrupulatnie fotografuj? tylnie rejestracje więc raczej nie opłaca się jechać szybciej niż pozwalaj? na to znaki drogowe.... numer Belgijskiej komórki wy?lę Ci PM-em
pilot Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Dacja podaj mam dokładny adres abym mogł zaplanować dojazd. Kolce zawiadomione. Pogoda u Dragona zapewniona. Jeszcze tylko pare rzeczy zalatwie no i wyjazd do Lublina. Orzech mam rozumieć że więcej chętnych nie ma i jedziemy sami.
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2008 Orzech mam rozumieć że więcej chętnych nie ma i jedziemy sami.No niestety nie ma odważnych albo nikt nas nie lubi
pilot Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Chyba Dragon nie czyta naszych postów bo ?niegu coraz wiecej a nie coraz mniej, albo robi nam to złosliwie taki z niego Szaman. Ja jeszcze ma chęci jechac ale jak tak dalej pójdzie to chyba z mienie decyzje. Nie mogę dostać łańcuchów ?niegowych do burga łatwiej by było jechać. Orzech popatrz nie do?ć że nie chc? jechać to jeszcze czaruj? na pogode chyba nam zazdroszcz? !OKK . Jeszce mam 24 godziny na decyzje może im sie odmieni i odczaruj? t? zł? pogode.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2008 Pilocie w Wawce ?nieg już przestał padać. Teraz ?wieci piękne słoneczko i topi ?nieg z mojej Ypki. Nie rób scen jedziemy i już. Jutro w Lublinie też ?nieg stopnieje i będziesz mógł pojechać na przegl?d przed "wypraw?". Swoj? drog? mówiłe?, że wystarczy Ci jak droga będzie czarna !OKK Zawsze możemy troszkę zmienić plany i wyruszyć w sobotę w południe
pilot Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 No to stało się wła?nie sie ubieram i za jakie? 30 min wyruszam w drogę. Pierwszy etap Lublin.
Radio Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Szeroko?ci Pilot oraz wytrwania w realizacji wycieczkowych planów. !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2008 Pilot czekam z lodami i zimnymi napojami na ochłodę po trasie Szeroko?ci, jedĽ powoli i nie daj się burej suce EDIT: Pilot jest już w Lublinie w zaprzyjaĽnionym serwisie !OKK
pilot Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 No to pierwszy etap za mn?. Bo lublina zameldowałem się o 14:40 bez żadnych postojów. Temperatura nie zbyt mnie rozpieszczała od 5-8 stopni, ale dałem rade. Jutro przegl?d wymiana opony ( przetestuje nowy rdzaj opony) i wyjazd do Warszawy. Dzisiaj przejechałem 316 kilometrów.
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2008 Mój wyjazd wczoraj był pod znakiem zapytania. Orzech zaliczył szlifa, na szczę?cie przy małej prędko?ci. Niestety szlif był spowodowany potr?ceniem pieszego który wtargn? mi na drogę. Takie to mamy rozgarnięte dzieci w Wawie. Nikomu nic się nie stało ale stresu sporo. Ypka w warsztacie na szybkiej reanimacji i przegl?dzie. Jutro wyjazd, już się nie mogę doczekać
dacja Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 WeĽcie mega przeciwdeszczowe ciuchy i plastikow? bieliznę .... bo u nas leje, pada i cały Benelux w wodzie
Rekomendowane odpowiedzi