Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Było nas trochę Przygotowanie do fotki grupowej 😀 I czekać na jesień 😪 Saper i całej twojej paczce 👍
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Wszystko mnie boli 😖- a najbardziej oczy i serce od widoku tego, co mnie minęło🥺 Pozdrawiam wszystkich serdecznie i z tęsknotą za Waszą gościnnością będę wyczekiwał OZS☝️ Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze nieraz się spotkamy poza Czajkową😉 LWG
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 13 minut temu, Nazir napisał(a): Wszystko mnie boli 😖- a najbardziej oczy i serce od widoku tego, co mnie minęło🥺 Podobno miałeś kontuzję. Współczuje - wracaj do zdrowia. Ale ja ze złamanym palcem u nogi poleciałem do Sapera 💪 (tylko dziwne, że po paru 🍺przestał mnie boleć). Już nie wiem 🤔
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 7 godzin temu, Rafa303 napisał(a): Podobno miałeś kontuzję. Współczuje - wracaj do zdrowia. Ale ja ze złamanym palcem u nogi poleciałem do Sapera 💪 (tylko dziwne, że po paru 🍺przestał mnie boleć). Już nie wiem 🤔 Dzięki😃 Mnie po paru🍻 też nic nie boli i nic mi nie przeszkadza☝️ - jednak ja wtedy nie jadę niczym, tylko siedzę na..🤪 Tobie również życzę zdrówka!😉
Użytkownicy tommac Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Pogodę mieliście miodzio, a ja w pracy. A oprócz tego zgodnie z powiedzeniem " nie miała baba kłopotu kupiła se p...", to teraz mam i ja. Niestety brak czasu.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2024 16 godzin temu, Nazir napisał(a): Mnie po paru🍻 też nic nie boli i nic mi nie przeszkadza☝️ - jednak ja wtedy nie jadę niczym, tylko siedzę na..🤪 No to mi pojechałeś. Pisząc powyższe posty byłem już w domu i to w tedy było 🍺 dla znieczulenia. A nie w trakcie jazdy 😡. Wybaczam Ci 👍
Klubowicze Ewik Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Z Wrzoniem dziękujemy bardzo za ugoszczenie, świetna miejscówka, miło było Was wszystkich uściskać i chociaż chwilkę porozmawiać. Pozdrawiamy i do kolejnego spotkania 😊
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Dziękujemy (Kasia i ja 🙂) ekipie Podkarpackiej za organizację ogniska, Saperowi za powitanie kawą i herbatą 😁 i wszystkim za przemiłą atmosferę. Do zobaczenia znów 🙂
Rekomendowane odpowiedzi