Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Witajcie 🙂. Sezon powoli trzeba zaczynać, pogoda coraz lepsza ( tu mnie trochę poniosło 😪) więc pora na spotkanie przy ognisku w m.Czajkowa. Zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych, na ognisko które odbędzie się w dniu 28.04.2024r. godzina 12.00, w miejscu zatrzymania Czajkowa, czyli TUTAJ, klik. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Miejsce dla Wielu już znane , a dla Tych, którym jest nieznane - to trzeba poznać , żeby nadrobić zaległości. Otrzymałem telefonicznie potwierdzenie z Nadleśnictwa, że ognisko może się odbyć, na formalny kwit muszę jeszcze poczekać. Edit. W dniu 24.04.2024r. otrzymałem pisemną zgodę na rozpalenie ogniska. Dla jasności - na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza upiec, że o konsumpcji nie wspomnę. Jak zwykle zapewnimy kawę, herbatę i płonący pod rusztem ogień, grzyby... hmmmm.... tym razem nie zapewnimy😉. Wszelkie informacje będę zamieszczał w tym poście, żeby nie trzeba było ich szukać po całym temacie.
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Ale super. Szkoda, że m,am tak dalekooo...😉 Grzesiu, pozdrawiam.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Meldujemy się🫡🫡🫡
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 jedna herbatka więcej - również jestem🖖
Użytkownicy Tony Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Termin zapisany
Użytkownicy Robbi Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Siemka Zapraszamy wszystkich serdecznie 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Klubowicze nietoperz Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Mam nadzieję że i tym razem uda się przyjechać.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 4 godziny temu, Saper napisał(a): Zgoda na rozpalenie ognia została wydana.. Zadanie trudne ale będziemy się starać🫡
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 PROSZĘ, mi tu polityki nie wp.... wprowadzać! 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2024 13 minut temu, Saper napisał(a): PROSZĘ, mi tu polityki nie wp.... wprowadzać! 🫡
subaru gtb320 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Termin zapisany .Jestem jak pogoda będzie. P.s Saper zapraszamy na nasze Ognisko w Ślaskim
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zamierzam przybyć, może się uda. 1
mordek Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Tam jeszcze nie bylem .może sie uda pojechać
Użytkownicy Robbi Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Siemka Chciałbym poinformować, że Honorowy Sponsor Grupy Podkarpackiej ufundował drobne upominki dla uczestników Naszego Ogniska 🛵🌲🌲🏍️ Zapraszamy Wszystkich Serdecznie Czekamy przybywajcie 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 8 Kwietnia 2024 23 godziny temu, mordek napisał(a): Tam jeszcze nie bylem .może sie uda pojechać Plan dobry 👍, teraz tylko go zrealizuj i widzimy się na miejscu. 4 godziny temu, Robbi napisał(a): (...) Sponsor Grupy Podkarpackiej ufundował drobne upominki dla uczestników (...) Czyli będzie na bogato. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2024 UWAGA. W związku z nie najlepszymi prognozami pogody ognisko może zostać przełożone na inny termin. Proszę obserwować temat, decyzja zostanie podjęta czwartek - piątek. 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Masz rację
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Z pogodą jeszcze nikt nie wygrał. Czekam . Obserwuję
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Z pogodą jeszcze nikt nie wygrał... a no 🙃 tym bardziej że Śląsk w tym roku zgarnął całą pulę jeżeli chodzi o pogodę 😀 mi to się nawet "karczycho" trochę przypaliło i bynajmniej wcale nie od ogniska 🙂
TomaszAgent Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Witam Pogoda faktycznie nie rozpieszcza w tym tygodniu. Będę czekał na decyzję.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Czekam na nowy (lepszy) termin💪
snajper-psg1 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Nie ukrywam że może nowy pozwoliłby zajrzeć 😊
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Obserwuję temat i prognozy pogody 😀
GrzechoCnik Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Pozdrawiam wszystkich co będą. Tym razem nie dojadę bo będę docierał burkową skrzynię.
Rekomendowane odpowiedzi