Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Saper napisał(a): Kurcza, to faktycznie śląskie ognisko jest. 🤣 Planuję przyjechać 😁 niestety samochodem
snajper-psg1 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 20 minut temu, EndriuBis napisał(a): a to nie dla tego właśnie ma się skuter aby jeździć z kontuzją kolana ? Od tego, od tego! Ale - nie każdy jak się okazuje, tylko taki gdzie można wyciągnąć nogi.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 22 minuty temu, tomekstw napisał(a): 2 godziny temu, Nazir napisał(a): Ta niedziela chyba nie dla mnie Kontuzja kolana raczej mnie uziemi Pogody i jak zawsze miłej atmosfery Wam życzę Po to masz skutra, żeby chować kontuzje i kita w trasę. Jakbyś miał viadro, erteka czy inne h-d to kontuzja kolana bylaby wymówką, ale jazda na sedesie?Twardym trzeba być a nie mientkim. 20 minut temu, EndriuBis napisał(a): a to nie dla tego właśnie ma się skuter aby jeździć z kontuzją kolana ? 🙃 na Giewont wycieczki nie planujemy 😉 EDIT: Tomek był pierwszy 🙂 I jak Was nie kochać?🥰👍 Jak ortopedzio się nie pomylił... ...to byda💪💪💪 Ku chwale!!! PS Jak u nos godajo: choby ino łostatni roz☝️😁 7 minut temu, snajper-psg1 napisał(a): Od tego, od tego! Ale - nie każdy jak się okazuje, tylko taki gdzie można wyciągnąć nogi. Tak poważnie to nie jest☝️, by wyciągać nogi🤣🤣🤣🤣 Burek to misiostfo w qńforcie☝️ 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Ufff 👍fajnie że niedziela 😛 Bo poniedzialek by przebił pogodowo ognisko ślaskie 😁😉😂 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Niestety, będę się w niedzielę przyglądał jak ludziska w wodzie odpoczywają i z wyjazdu nici. Ale bardzo Was z Bożenką pozdrawiamy i życzymy smacznej kiełbaski. 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Kwietnia 2024 7 godzin temu, zicoo62 napisał(a): Niestety, będę się w niedzielę przyglądał jak ludziska w wodzie odpoczywają i z wyjazdu nici. A takie miałem plany na rozmowę. Czyli muszę tyłek ruszyć i Cie odwiedzić🏍️ (pogadamy)! Do następnego, powodzenia!! Arturo-bb wiem, że jeszcze czas ale ale .......
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2024 36 minut temu, Rafa303 napisał(a): Arturo-bb wiem, że jeszcze czas ale ale ....... Cierpliwości 😜
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Cierpliwości 😜 OK !
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 No to ,kurcza' jedziemy !
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Czekamy na gości. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tatko Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Moje fotki Te 3
Użytkownicy Vince Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 WPR w domu.Pogoda świetna, trasy, szczególnie te boczne - rewelka, kiełba pychotka, papryka w miodzie wyborna, kawa jak zwykle siekiera.Ale najlepsi to ludzie!! Dziękuję wszystkim za spotkanie, pogaduchy i świetną atmosferę, a Organizatorom za zaproszenie i ugoszczenie.Do następnego spotkania. 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Wesoła trójka już w domu, Moni bardzo się podobało, w szczególności gadżety 😀, Saperku kawa/herbata jak zawsze przednia . Dziękujemy całej ekipie Podkarpackiej za organizację, oraz wszystkim za atmosferę. Do następnego
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Nietoperki doleciały do domu ! Dziękujemy grupie Podkarpackiej za wspaniale ognisko i obecnym za super atmosfere! Saper " kurcza" twoja kawa i cherbata są wyśmienite! Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie a organizatorom dodatkowo za miły poczęstunek ...
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Dziękujemy Wszystkim przybyłym, za udział w naszym przedsięwzięciu. Mam nadzieję, że Wszyscy Uczestnicy dotarli cało do swoich MSD (miejsc stałej dyslokacji). Co się tyczy kawy i herbaty, to podziękowania dla @Bieniasa, gdyż to jest nasz "zabezpieczyciel", ja tylko zalewam wrzątkiem. Małe gifty zabezpieczył dla odmiany @Robbi. Fotki już dołączyli inni, moje poniżej. 5
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Honorata i ja meldujemy się w domu. Dziękuję za miłe spotkanie.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Jak zwykle, wspaniała atmosfera, dyskusje na różne tematy, dziewczyny chichrały nie wiadomo z czego (albo z nas). Arturo-bb dzięki za wspólne kilometry. Powyższe fotki mówią same za siebie. Nic dodać nic ująć - oby tak zawsze, do końca świata i jeden dzień dłużej. Saper pamiętasz o obietnicy? - fotka.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Podbeskidzie melduje się w domu w całości. Wszystkim wielki dzięki za pogaduchy. Saperkowi i reszczcie ekipy organizatorów za kolejne udane ognisko👏👊 ,prezencik się przydał i w połowie wykorzystany dzięki małe ale cieszy .Arturowi BB za wspólne od A do Z .560pykło . A bo zapomnę Wiola pozdrowiona i również pozdrawia 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Saper już wszystko napisał. Ja się tylko dołączam do podziękowań dla tych co nas odwiedzili zarówno z bliska jak i z daleka 🙂 a pogoda znowu miodzio 😁
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Meldujemy dotarcie do Marzenki i Volvo. Rekacje zdaliśmy i pozdrowiliśmy. Dziękujemy wszystkim za spotkanie. Fajnie było znowu Was zobaczyć. Mam nadzieję do zobaczenia wkrótce.
Klubowicze Marzena Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Kochani bardzo nam przykro że nie mogliśmy być z wami ja pracowałam a Volvo wnuka woził motorem. Iwonka i Jacek dotarli do nas przekazali pozdrowienia za które bardzo dziękujemy. Subaru jednak Tomek też cię pozdrawia. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Marzena napisał(a): ... Iwonka i Jacek dotarli do nas przekazali pozdrowienia za które bardzo dziękujemy. A kiełbaski z ogniska też przywieźli ? 😁 Zaplanujcie już termin na jesień 😊
Rekomendowane odpowiedzi