falco Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja PB98, to E5 przynajmniej na razie... Swoją drogą każdy podczas tankowania ma prawo zażądać próbki paliwa do badań, co może być podstawą do ewentualnych roszczeń gdyby silnik nawalił.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Maja Klubowicze Opublikowano 12 Maja 5 godzin temu, tommac napisał(a): A nie na 98 E5 No kurde miało być E5 !
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Maja Autor Użytkownicy Opublikowano 14 Maja Każdego prywatna sprawa czy będą tankować 95 czy 98 - tak czy tak będą jechać. Różne marki zalecają różne paliwa (w większości 95), Dla mnie osobiście leje 98 i tyle. Do tej pory zero problemów z odpalaniem od ''tyka''. 1
falco Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Pb 95 E10 "eko" w akcji... 😎 Na moment zachlapałem rękę przeiewajac paliwo z kanistra a piekło jak piekło! 👹
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca Masz uczulenie na rzepak 😀
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, ComoDo napisał(a): Masz uczulenie na rzepak 😀 I spirytus 🤭🤣🤣
cezzar Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Troche mnie to śmieszy, bo chleją ludzie wódę na potęgę a E10 do skuterka nie wleją, bo się coś złego stanie…🤣 ps1. Nie piję do nikogo. ps2. Sam za kołnierz nie wylewam🥂
yossarian Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca No dobra, to jutro polej łapę benzyną 98, a pojutrze ON, i wstępne badania alergiczne będziesz miał z głowy. Pytanie czy silnik też będzie miał na coś alergię.
falco Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca A kto powiedział, że nie jeździ skutem na 95, ja jak już rok temu pisałem jeżdżę na eee "eko" 10, co nie zmienia mojej opinii o innych "walorach"...
falco Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Na zimę czy długie postoje na pewno lepiej zalać E5.
falco Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca ComoDo + Nazir - na ostatnich testach znaczniki przy nasionach nabrały wyraźnych rumieńców, więc coś może być na rzeczy... ;) Gdy z rynku zniknie E5, nie będzie o czym rozmawiać.
profbolek Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 23 godziny temu, falco napisał(a): Gdy z rynku zniknie E5, nie będzie o czym rozmawiać. Mam nadzieję że nie zniknie, na całkiem nowym modelu Maxsym 508tl jest naklejka E5 😟
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 10 Czerwca 3 godziny temu, profbolek napisał(a): Mam nadzieję że nie zniknie, na całkiem nowym modelu Maxsym 508tl jest naklejka E5 😟 spoko. wydrukuje się "nowe naklejki" 😜 a na razie to jest tak zwany "dupochron" producenta, albo nawet importera. 🙂 Pytanie: gdzie widziałeś na żywo 508TL ??
falco Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Prędzej czy później zapewne zniknie, dla przykładu w Brazylii i to od dawna standardowo jeżdżą na... E27 a także... E100. ;) Fakt, że pojazdy na rynek brazylijski mają zupełnie inną specyfikację, są przystosowane do jazdy na różnych paliwach.
profbolek Opublikowano Wtorek o 10:29 Opublikowano Wtorek o 10:29 W dniu 10.06.2026 o 15:28, EndriuBis napisał(a): Pytanie: gdzie widziałeś na żywo 508TL ?? u mnie w garażu
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Wtorek o 10:47 Użytkownicy+ Opublikowano Wtorek o 10:47 29 minut temu, profbolek napisał(a): u mnie w garażu 😀 no to gratki. I tylko nie mów że byłeś nim na Burgmanii ? 🤔 bo łaziłem bo całym ośrodku i szukałem aby się przysiąść.
profbolek Opublikowano Wtorek o 11:01 Opublikowano Wtorek o 11:01 12 minut temu, EndriuBis napisał(a): 😀 no to gratki. I tylko nie mów że byłeś nim na Burgmanii ? 🤔 bo łaziłem bo całym ośrodku i szukałem aby się przysiąść. Późną jesienią przyprowadziłem, byłem na ognisku w kwietniu w Czajkowej?? ale już prawie wszyscy się rozjechali 😁
Rekomendowane odpowiedzi