Administrator xmarcinx Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2023 To jeszcze lokalizacja na koniec dnia. Jak ruszymy, to będzie to miało znaczenie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2023 6 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Marcin po kąpieli, nie wiem o co chodzi, ale wygląda niebezpiecznie. Jak widać Wietnam otwiera niezbadane żądze 😃 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Andrzej, mam nadzieję, że pod koniec wyprawy pałeczki będą Ci służyły nie tylko do grania. :-) 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2023 IMG_4522.mov IMG_4452.mov IMG_4519.mov 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Wejście na Train Street nie jest łatwe, pilnuje policja. Tory kolejowe przechodzą między starymi zabudowaniami na krótkim odcinku. Dziewczyna zgarnęła nas przed barierami i zaprowadziła bokiem przez zaplecze restauracji. Za chwilę widziałem ją przy barierach, zbierała znowu klientów. Interes kwitnie, oprócz nas było dużo turystów a policja pilnuje bo nie wolno wchodzić. Na drugim zdjęciu widać mundurowego i barierki . 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Jak otworzyć filmiki od chłopaków???
cezzar Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 U mnie się normalnie otwierają, na forum oglądam, mogę tez powiększyć. Używam firefoxa. Może to kwestia przeglądarki.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ok, już kolega Ziga mi ogarnia temat i przysyła filmiki na WhatsApp 🤣 Dzięki Romek
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Jestem milionerem. Zupka zjedzona. Katedra katolicka w Hanoi
Administrator xmarcinx Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dzień zaczynamy późno, bo śpimy do późna. Raz że wakacje, dwa że jeszcze organizmy nasze nie przestawiły się na tutejszy czas. Wstajemy więc o godzinie 8 rano, czyli nie jest źle ale dla nas to 3 w nocy. Załączam serię zdjęć. Na swoim blogu troszkę opisałem ten dzień. Świątynia Katedra Skutery, wszędzie skutery Założyciel Tesli ma swój napoj Wracamy Grabem, azjatyckim Uberem. Kolacyjka Andrzej kupił nowe buty Na chodnikach co chwila takie oznaczenia. Ktoś się domyśla? 2
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Nie kopać 😉
cezzar Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Raczej nie dotykać. Napięcie 24 kV.😀
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Nooo szacun panowie ! Super wyprawa !
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Prawdziwa wyprawa to chyba się zaczyna (zaczęła już ?) dopiero dzisiaj. 🙂 Ja głównie czekam na tę część podróży na na motocyklach. Natomiast zdjęcia piękne, egzotyka też. Temperatury i zapachów na szczęście nie czujemy 😀 ale ile można jechać na tych zupkach "trzy minuty" 🤣
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ruszyli. Ostatni raport sprzed chwili. Dokładnie z tego miejsca -> KLIK 4
Yazin Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Pamiętam jak wyjeżdżaliśmy z Hanoi 7 motocyklami, to było wyzwanie żeby się nie zgubić 😅 Marcin wiem co czujesz. Powodzenia 👍
GrzechoCnik Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Śliczne focie z pięknych egzotycznych miejsc. "Ciężarówką przez Wietnam" niech się schowa. Spokojnej jazdy.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Witejcie roztomili, udało nam się wyjechać z Hanoi , powiem tak to trzeba przeżyć. Bagaż doświadczeń mam znowu urósł. Tu jest wolna amerykanka , wjechał z boku motorkiem z materacami zapakowanymi w poprzek, nie patrzył tylko wjechał. Gdybym nie odbił toby mnie wywalił. Już nie mówiąc o autobusach czy ciężarówkach. Naliczyłem na szybko chyba z 15 butli 25 l na skuterku. Droga po wyjeździe z Hanoi w naszym kierunku, piękna, mało zabudowań , delikatne zakręty i spokojny ruch. Zauważyłem reklamę Media Markt. Dojechaliśmy do miejscówki na noc prawie w dżungli. Mamy bungalow cały nasz bo innych gości nie ma. Pierwsze zdjęcie, przerwa na kawę 50 km od Hanoi. 1
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmarcinx Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ilustracja do słów Andrzeja. Ruszamy z hotelu Mrożona kawa. Umieją tu w kawę. Nasza hacjenda i okolice Nie ma prądu. Tu już noc przy latarce. Kąpaliśmy się w rzece bo z braku prądu nie ma też wody. 5
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Fajne macie kaski. Takie trochę baby style 😃 2
Administrator xmarcinx Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Odmładzają nas. Mają też DOT jako ślad po komarze.
Administrator Bomber Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Marcin, zdjęcie w kasku idealne do nowego profilowego
Administrator xmarcinx Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Włączyli światło. Ma to też złe strony. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Śniadanie ? 🤣
Rekomendowane odpowiedzi