Skocz do zawartości
Forum Burgmania

7. Majówka Zachodniopomorska - Pogorzelica 9-11 września 2022

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A wrzesień bywa piękny 

• Klubowicze
Opublikowano

Najgorsze jest to że pomimo pierwszego wpisu z pytaniem z dnia 21.05 ( czyli ponad miesiąc !!!!! ) NIKT się nie odezwał z Grupy Zach-Pom 😰 ( obojętnie tak , nie  , nie wiem )

Czyżby NIKT już nie zaglądał na forum ? Przez MIESIĄC ?

• Administrator
Opublikowano
2 minuty temu, arturo-bb napisał(a):

Czyżby NIKT już nie zaglądał na forum ? Przez MIESIĄC ?

Słuszna uwaga. Zaglądać - zagląda ale...

OK, więc w/g mojej wiedzy problem jest aktualnie taki, że OW w Pogorzelicy... we wrześniu... jest w każdy weekend zajęty. Zostało to sprawdzone.

Wchodzi więc w rachubę inny OW. Np. w Łagowie. Na ten moment sytuacja jest raczej mało realna do realizacji ale... dajmy się zaskoczyć. Poczekajmy też na oficjalne stanowisko z regionu.

• Użytkownicy
Opublikowano

Też czekam na jakieś info. Wrzesień jest nie tylko na północy Polski,  a Bieszczady? - początek września. Tak tylko pytam 🙂 - zadań mnóstwo dla organizatorów !. Grafiki w pracy też trzeba uzgodnić wcześniej. Do zobaczenia gdzieś 🏍️

• Klubowicze
Opublikowano

Początek Września będą Bieszczady 🤘

• Użytkownicy+
Opublikowano
32 minuty temu, arturo-bb napisał(a):

Początek Września będą Bieszczady 🤘

raczej - koniec sierpnia 🙂  tak abyś w poniedziałek zdążył na rozpoczęcie roku do szkoły 😜

No nic. Trzeba planować wrzesień we własnym zakresie i po cichu liczyć na to że jak jednak "majówka" zaskoczy to nie zdublują się terminy.

• Sympatycy
Opublikowano

Podbijam pytanie .Bo urlopik trzeba szykować a z szefem ciężko się dogadać z dnia na dzień 

• Sympatycy
Opublikowano
W dniu 26.06.2024 o 19:12, subaru gtb320 napisał(a):

Podbijam pytanie .Bo urlopik trzeba szykować a z szefem ciężko się dogadać z dnia na dzień 

To i ja podbiję....

Szeba myślę sobie ,że po tylu latach pracy w jednej firmie powinieneś już dawno szefa sobie wychować 😎

• Sympatycy
Opublikowano
3 godziny temu, krys70 napisał(a):

To i ja podbiję....

Szeba myślę sobie ,że po tylu latach pracy w jednej firmie powinieneś już dawno szefa sobie wychować 😎

Jutro z rana go zj...e że to tak nie może być 😉

• Klubowicze
Opublikowano

A najlepiej odspawaj go od stołka i sam zostań szefem. Miej pełnię wladzy