Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2024 A wrzesień bywa piękny
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2024 Najgorsze jest to że pomimo pierwszego wpisu z pytaniem z dnia 21.05 ( czyli ponad miesiąc !!!!! ) NIKT się nie odezwał z Grupy Zach-Pom 😰 ( obojętnie tak , nie , nie wiem ) Czyżby NIKT już nie zaglądał na forum ? Przez MIESIĄC ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Czerwca 2024 Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2024 2 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Czyżby NIKT już nie zaglądał na forum ? Przez MIESIĄC ? Słuszna uwaga. Zaglądać - zagląda ale... OK, więc w/g mojej wiedzy problem jest aktualnie taki, że OW w Pogorzelicy... we wrześniu... jest w każdy weekend zajęty. Zostało to sprawdzone. Wchodzi więc w rachubę inny OW. Np. w Łagowie. Na ten moment sytuacja jest raczej mało realna do realizacji ale... dajmy się zaskoczyć. Poczekajmy też na oficjalne stanowisko z regionu.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 26 Czerwca 2024 Też czekam na jakieś info. Wrzesień jest nie tylko na północy Polski, a Bieszczady? - początek września. Tak tylko pytam 🙂 - zadań mnóstwo dla organizatorów !. Grafiki w pracy też trzeba uzgodnić wcześniej. Do zobaczenia gdzieś 🏍️
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2024 Początek Września będą Bieszczady 🤘
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2024 32 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Początek Września będą Bieszczady 🤘 raczej - koniec sierpnia 🙂 tak abyś w poniedziałek zdążył na rozpoczęcie roku do szkoły 😜 No nic. Trzeba planować wrzesień we własnym zakresie i po cichu liczyć na to że jak jednak "majówka" zaskoczy to nie zdublują się terminy.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2024 Podbijam pytanie .Bo urlopik trzeba szykować a z szefem ciężko się dogadać z dnia na dzień
Sympatycy krys70 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 26.06.2024 o 19:12, subaru gtb320 napisał(a): Podbijam pytanie .Bo urlopik trzeba szykować a z szefem ciężko się dogadać z dnia na dzień To i ja podbiję.... Szeba myślę sobie ,że po tylu latach pracy w jednej firmie powinieneś już dawno szefa sobie wychować 😎
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2024 3 godziny temu, krys70 napisał(a): To i ja podbiję.... Szeba myślę sobie ,że po tylu latach pracy w jednej firmie powinieneś już dawno szefa sobie wychować 😎 Jutro z rana go zj...e że to tak nie może być 😉
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2024 A najlepiej odspawaj go od stołka i sam zostań szefem. Miej pełnię wladzy
Rekomendowane odpowiedzi