Klubowicze Campto Opublikowano 20 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 Mam przyjemność zaprosić wszystkich i każdego z osobna na: JUBILEUSZOWY X Leniwiec nad Niegocinem No a że to jubileuszowy to będzie na bogato czyli co najmniej jeden dzień dłużej tj. 12-15 sierpnia 2022r. Spotkanie odbędzie się w starym, dobrym miejscu tzn. Camping Bystry: https://bystrycamping.pl/ BĘDZIEMY MIELI WYDZIELONY TEREN TYLKO DLA NAS Oczywiście, kto chce może zostać dłużej lub przyjechać wcześniej. Koszt organizacyjny tradycyjnie 0 ( ZERO) PLN. Na terenie campingu poza polem namiotowym jest możliwość wynajęcia( w miarę dostępności): - pokoju w hoteliku – ośrodek zaleca robić to przez booking: https://www.booking.com/hotel/pl/camping-bystry.pl.html - przyczepy campingowej lub domku holenderskiego – tu oferty są od prywatnych właścicieli do znalezienia w internecie Camping ma nowego zarządcę/właściciela i jest odnowiony. Na terenie nowe sanitariaty, prysznice, wypożyczalnia sprzętu wodnego. Jest miejsce na ognisko, ławki widokowe,plaża itp. Do Giżycka spacerkiem to odległość jednej wiśnióweczki ( byle nie kwaskowa 😃). Z racji takiego zacnego jubileuszu będzie hicior: 💥wieczorny rejs z dyskoteką po jeziorach mazurskich!!! 💥 Rejs będzie w niedzielny wieczór 14.08.2022r. w godzinach 18.00 - 21.00. Początek i koniec w porcie Giżycko. W cenie 70 zł/osobę poza samym rejsem po przepięknych Mazurach wyczarterowanym statkiem: Otrzymujemy wieczorny poczęstunek: - półmisek swojskich wędlin - smalec + ogórek kiszony - woda niegazowana z cytryną - pieczywo Natomiast na statku będzie można dodatkowo kupić: kawę, herbatę, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, inne dania ( będzie dostępny bar). Ze względów organizacyjnych proszę chętnych na rejs o podawanie tego w postach, abym mógł wpisać na listę. EDIT: Przekonaliście mnie, aby były jeszcze koszulki. Więc będą. Oczywiście jak na Leniwca przystało jedyne w swoim rodzaju. Chętnych proszę o podawanie rozmiarów. EDIT2: Wszystko w zakresie kosztów wiadomo więc proszę o wpłaty: - 70 zł /osobę statek - 50 zł/1szt koszulka Proszę o wpłaty na konto: Sławomir Waryszak Mbank: 75 1140 2004 0000 3402 3310 2524 W tytule przelewu proszę podać Nick zgodnie z zapisem na liście uczestników. EDIT3: W sobotę zaplanowana jest wycieczka do super miejsca: Muzeum Motoryzacji w Białej Oleckiej https://muzeum.bialaolecka.pl/ Bilet wstępu: - dorośli - 25 zł/os - dzieci, emeryci - 15 zł/os Zbiórka o 10.15 na moto przed bramą wyjazdową z Campingu. Wyjeżdżamy o 10.30 i nie czekamy na maruderów, którzy nie zdążą się do tej godziny "ogacić" 🙂 Prowadzącym będzie @Saper. Plan: Przyjeżdżamy w piątek ( lub kiedy kto chce ) Obmyślamy dalszy plan: albo plaża, zimne piwko i gorący grill albo jakiś wyjazd, zwiedzanie itp. I tak do poniedziałku (albo dłużej ). Pogoda w gratisie!!! Ci ci byli wiedzą jak jest, a Ci co nie byli niech zerkną w historyczne tematy, np: http://www.forum.bur...em-14-16082015/ http://www.forum.bur...e__hl__leniwiec http://forum.burgmania.net/topic/24301-iv-leniwiec-nad-niegocinem-12-14082016/ http://forum.burgmania.net/topic/25726-v-leniwiec-nad-niegocinem/ http://www.forum.burgmania.net/topic/27311-vi-leniwiec-nad-niegocinem/ http://www.forum.burgmania.net/topic/30934-vii-wakacyjny-leniwiec-nad-niegocinem-16-18082019r/ http://www.forum.burgmania.net/topic/44547-viii-wakacyjny-leniwiec-nad-niegocinem-14-16082020r/ https://www.forum.burgmania.net/topic/48976-ix-wakacyjny-leniwiec-nad-niegocinem-13-15082021r/ W razie pytań służę pomocą: campto73@gmail.com lub 530 386 777 Informacyjna lista uczestników: 1. Campto (męska XL)- statek ZAPŁACONE 2. Koala (damska M)- statek ZAPŁACONE 3. Paulina - statek ZAPŁACONE 4. Wojtek -statek ZAPŁACONE 5. Hania ( dziecko)- statek ZAPŁACONE 6. Ola (dziecko)- statek ZAPŁACONE 7. MariuszBurgi -statek 8. Andrzej.S (męska XXL)- statek ZAPŁACONE 9. Marycha - statek ZAPŁACONE 10. Żona Marychy - statek ZAPŁACONE 11. tomekstw (męska XL)- statek ZAPŁACONE 12. Beata (damska M)- statek ZAPŁACONE 13. Paul (męska L) - statek 14. Saper (2 szt. męska XXL )- statek ZAPŁACONE 15. Dunaj - statek ZAPŁACONE 16. Beata - statek ZAPŁACONE 17. Szyszczak (męska XL) - statek ZAPŁACONE 18. .maniek (męska XL)- statek ZAPŁACONE 19. Sobier ( męska XL) - statek 20. Vince (męska L)- statek ZAPŁACONE 21. Aga - statek ZAPŁACONE 22. subaru gtb320 (męska M)- statek ZAPŁACONE 23. Natalia (damska M)- statek ZAPŁACONE 24. Ziuta (damska M)- statek ZAPŁACONE 25. Jaco (męska L)- statek ZAPŁACONE 26. jackm (męska XXL)- statek ZAPŁACONE 27. iwona66 (damska L)- statek ZAPŁACONE 28. Ania77 (damska M)- statek 29. krys70 (męska XXL)- statek 30. Aneta_80 - statek ZAPŁACONE 31. PawełJW - statek ZAPŁACONE 32. putek ( męska L) - statek ZAPŁACONE 33. Marzena - statek ZAPŁACONE 34. Volvo - statek ZAPŁACONE 35. Wiesia ( damska M) - statek ZAPŁACONE 36. Nina ( damska S) - statek ZAPŁACONE 37. Sylwia ( męska M) - statek ZAPŁACONE 38. czadzo (męska XXL) - statek ZAPŁACONE 39. ARTURRO 73 - statek ZAPŁACONE 40. Gieńka (damska M) - statek ZAPŁACONE 41. Orzeł ( męska XL) - statek ZAPŁACONE 42. Mała_MI (damska L) -statek ZAPŁACONE 43. krzysiu (męska XXL) - statek ZAPŁACONE 44. Karcia (damska L)- statek ZAPŁACONE 45. Darek (męska XXL)- statek ZAPŁACONE 46. mordek (męska XXL) - statek 47. Zenek99 ( męska L) - statek ZAPŁACONE 48. Dzasta ( damska M) - statek 49. Adam ( męska L) - statek 50. Baśka (damska M) - statek ZAPŁACONE 51. Paweł (męska L) - statek ZAPŁACONE 52. Basia ( damska L) - statek ZAPŁACONE 53. Janek ( męska XL) - statek ZAPŁACONE 54. GrzechoCnik (męska XL) - statek ZAPŁACONE 55. ruda. ( damska M) - statek 56. JuStA (damska L) ZAPŁACONE 57. Karmel ( męska M) ZAPŁACONE 58. Żaba ( damska XXL ZAPŁACONE) - statek 59. Zoee ( damska XL) - statek ZAPŁACONE 60. apgrom (męska XXL) - statek 61. Adaś (męska XXXXL)- statek ZAPŁACONE 62. Kawczan (męska L)- statek ZAPŁACONE 63. Kudlaty (męska XL)- statek ZAPŁACONE 64. Adik - statek ZAPŁACONE 65. Artix - statek 66. Kacpero - statek 67. MAKI (męska L) - statek 68. SirBlack - statek 69. Palola - statek 70. dziecko - statek 71. Kasia ( damska L) - statek ZAPŁACONE 72. Jacek - statek ZAPŁACONE 73. Agatka - statek ZAPŁACONE 74. morwa37 - statek 75. ROBERT AFRYKA -statek 76. Larwa -statek ZAPŁACONE 77. Radoslav - statek ZAPŁACONE 78. Druś (męska XL) -statek ZAPŁACONE 79. Drusia (damska S) - statek ZAPŁACONE 80. kacperduch - statek ZAPŁACONE 81. Justa - statek ZAPŁACONE 82. Stiopa ( męska L) -statek ZAPŁACONE 83. Mała Mi (damska XS) - statek ZAPŁACONE 84. Termi - statek ZAPŁACONE 85. Wiolka - statek ZAPŁACONE 86. Wiki -statek ZAPŁACONE 87. Marek_Bilety - statek ZAPŁACONE 88. Oliwia ( 11 lat) Kacperducha - statek ZAPŁACONE 89. Długi 1973 - statek 90. jaccoo84 z rodziną ( męska XL) - ZAPŁACONE 91. Kinga - statek ZAPŁACONE 92.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Maja 2022 Administrator Opublikowano 20 Maja 2022 Obecny + parostatkiem piękny rejs 🎶 👍 😉
marycha Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 marycha z żoną z opcją rejsWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 @Paul - mam rozumieć, że bez rejsu?
Saper Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Kurcza, chwila nieuwagi 🙄 i znowu "jakiś campto" na pole position 👏 😎. Poproszę wersję full serwis i wszystkie extrasy. A koszulka to XXL - jakby co 😇.
Dunaj Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 To i ja kurcza z żoną" Zoofją " na statek prosimy. - Dunaj - Beata
Administrator Bomber Opublikowano 20 Maja 2022 Administrator Opublikowano 20 Maja 2022 Dotrę . I proszę wersję ze statkiem .
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 59 minut temu, Saper napisał: Kurcza, chwila nieuwagi 🙄 i znowu "jakiś campto" na pole position 👏 😎. Poproszę wersję full serwis i wszystkie extrasy. A koszulka to XXL - jakby co 😇. Ha, udało się wyprzedzić. 🙂 Ale w ostatniej chwili.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 Dopisz Mnie Sławku do listy Jubileuszowego Leniwca + rejs statkiem.😂😂😂
Sobier Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Obecny + rejs oczywiście (może tym razem się uda zapamiętać )Koszulka też niech będzie XL
Vince Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Aga i ja obecni, proszę o dopisanie do listy.Także nie odmówimy sobie rejsu statkiem.
subaru gtb320 Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Oczywista oczywistość że lecimy w końcu rzut beretem mamy . Natalia+ Ja + rejs
Paul Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 6 godzin temu, Campto napisał: @Paul - mam rozumieć, że bez rejsu? Cały wypas ma być z koszulką L ,nie wiem czemu się nie zapisało Sławek a skąd ty taką wielką skorupę wytrzaśniesz tyle wiary na rejs 🙂
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2022 Ziutka i ja + rejs parostatkiem Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 2 godziny temu, .maniek napisał: Dopisz Mnie Sławku do listy Jubileuszowego Leniwca + rejs statkiem.😂😂😂 Poproszę jeszcze o koszulkę. Męska XL.
Tatko Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Niby napisałem wszystkie dodatki ale dla pewności proszę o koszulkę XXL muszę sobie sam kupić😭 bo mi nikt nie kupi.😡
Saper Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Koszulkę wpisałem na wszelki wypadek 😇, jakby co. Ale gdyby były, to ja poproszę jak zwykle - 2 sztuki w rozmiarze XXL 😃.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 24 minuty temu, Andrzej.S napisał: Niby napisałem wszystkie dodatki ale dla pewności proszę o koszulkę XXL muszę sobie sam kupić😭 bo mi nikt nie kupi.😡 Tatko My z Bratem Tobie kupimy Tą koszulkę. Tylko przelej emeryturkę na Nasze konto. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tatko Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Wstydu nie masz i zaraz znowusz się zacznie kupie sobie sam bez łachy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 54 minuty temu, Andrzej.S napisał: bez łachy Jak tym gamoniom dasz cokolwiek to zostanie Ci tylko na " łachy " 🤣 1
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2022 Nie chcę być niegrzeczny ale nic nie pisałem o koszulkach. Ale skoro zostały przywołane to w takim razie będą. I to oczywiście niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju. Jak na jubileusz Leniwca przystało. Działam i dam znać. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2022 Ziutka i ja + rejs parostatkiem Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalkai koszulki - damska M- męska LPodziękował Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi