Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2022 21 minut temu, Paul napisał: Daleko lecz nie mówię nie, w dwa tygodnie 3000 km już zrobiłem, czekam tylko na iskrę i ....... Krzysiu damy radę ? Daleko 🤣 Paul nie rób jaj rzut beretem masz . I jeszcze na BMW
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2022 Był cichy plan żeby podjechać,ale ważniejsza impreza pokrzyżowała plany.
Klubowicze JACKM Opublikowano 6 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2022 9 godzin temu, EndriuBis napisał: @tomekstw to rozumiem że banda na "biegowcach" ze stajni "będziesz miał wydatki" 😃 zamelduje się w komplecie ? Zaprosiłem Waldka z Dorotą - mają być - też na beemce 🙂 to może i jakieś * FUJARKI * dołączą
krzysiu Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 13 godzin temu, arturo-bb napisał: Mówisz i masz: Napewno nie dasz rady. To za daleko dla Ciebie. Masz miękką du..ę 🤣 Może być? "Kurcza" ......ruszam już jutro.😂🤣😂🤣
tomekstw Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 to może i jakieś * FUJARKI * dołącząZapraszamy
MBaran Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 O której start z Rzeszowa? Może mi się uda dołączyć.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Maja 2022 23 godziny temu, tomekstw napisał: (...) więc i frekwencja powinna być taka jak na wyborach w KRLD Coś mi się wydaje, że możesz mieć rację, szykuje się niezły najazd 👍. Dobrze, że miejsc stojących nie zabraknie 🤣.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2022 Godzinę temu, Saper napisał: Dobrze, że miejsc stojących nie zabraknie 🤣. Jak to stojących ? A gdzie hamak do relaksacji ? 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Maja 2022 Artur, hamaków nie będzie , aleee... możesz mieć miejsce leżące , musisz tylko uważać, żeby Cię nie rozdeptali .
Klubowicze Trebor Opublikowano 7 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2022 Zgoda Nadleśnictwa Mielec jest, drewno dogadane z Leśniczym, chęci są, nie ma wyjścia trzeba będzie pojechać. Do zobaczenia
Sympatycy Grzech Opublikowano 8 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2022 Nie połączenie pierwszego wyjazdu tego sezonu z ogniskiem w takim towarzystwie, to byłby grzech. Też się wybieram. Do zobaczenia.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2022 My z Robertem już na miejscu! Niestety nikt na nas tu nie czeka a ognia jakby brak🤷♂️ Może przyjdą🤔 A jednak to obok jest🤭 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2022 Postój w drodze bez dmuchania 😉 1
Bogusz Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Dzięki wielkie wszystkim za miłe spotkanie :) . Ja juz w MSZ . Grzesiek dzięki :) Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Robbi Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2022 Dzięki dla wszystkich było zdawaliście .Ja już w domu 🛵 Grzegorz dzięki 🙂👍 super impreza.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 8 Maja 2022 Teren posprzątany, ognisko zgaszone, czyli do kolejnego. Dzięki Wszystkim za tak liczne przybycie, że się Wam chciało. Ja co prawda już w MSD, ale inni jeszcze w trasie, więc dla Nich szerokości. Za wiele zdjęć nie zrobiłem, ale kilka zamieszczam.
gumis Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Super było się spotkać, mam nadzieję, że wszyscy cało wrócą do domu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 My też już w domu. Dzięki wszystkim za liczne przybycie. Wracajcie bez przygód. Nas ustrzelili 64/50 na 15 km przed domem. Pouczenie, no bo i za co mandat. A i gratulacje dla nowych właścicieli RT i Goldenka. Oponki skopane toast wypity. Niech się pięknie toczą.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2022 Ja też melduje ze jestem w domu a kunik w stajni. Dzięki Grzesiu i całej Grupie Podkarpatczyków za organizacje no i wszystkim przybyłym za rozmowy i śmiechy. Nazir Tobie też dziękuję że męczyłeś się że mną przez 400km 1
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 8 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2022 My również już w domku🙂 dziękujemy, za jak zwykle, wspaniałe przyjęcie. Miło było was wszystkich zobaczyć. Jeszcze raz dzięki 😘 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2022 Ja też, w domu, jeszcze na koniec myjnia obowiązkowo zaliczona, bo sezon na wszelkie robactwo i motyle można ogłosić za rozpoczęty.Podziękowania i ukłony dla Organizatorów, oraz dla wszystkich uczestników, że się chciało parę kilometrów na ognisko podskoczyć.Jędrek, dzięki za trasę w obie strony, było trochę slalomów ale i fajnych winkli na bocznych drogach z extra widokami.Gratulacje dla posiadaczy nowych nabytków, niech się sprawują i radochę dają. Przysiadłem się i do RT i do Goldasa.."Sarepska u Sapera, druga edycja" zaliczona Do następnego! 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 8 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2022 Ja także w domu. Dziękuję za miło spędzony czas przy wiosennych pogawędkach. Bardzo miło było się z Wami spotkać. Do następnego!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2022 Zgodnie z poleceniem Sapera melduję się po osiągnięciu celu nr. 2 Za cel nr 1 - 🔥 - serdecznie dziękuję organizatorom: za przywitanie, klimat, miłe pogaduchy no i budzącą kawę😉 Jak zawsze atmosfera dopracowana💪 Dzięki i Robertowi, że przetrzymał ze mną tę drogę🤭 Męczyć się z Tobą Robert🤔🤔🤔 No chyba kpisz🤪 Do zobaczenia Wszystkim za tydzień👍
Rekomendowane odpowiedzi