Saper Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witajcie. Zima minęła, więc pora na powtórkę ogniska w m.Czajkowa. Zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych na ognisko które odbędzie się w dniu 08.05.2022r. godzina 12.00, (bo rano trzeba pospać, wszak to niedziela ), w miejscu zatrzymania Czajkowa, czyli TUTAJ, klik. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Miejsce niektórym już znane , a dla tych, którym jest nieznane - to trzeba poznać , żeby nadrobić zaległości. Pismo o wyrażenie zgody do Nadleśnictwa Mielec już poszło, jak tylko dostanę odpowiedź, nie omieszkam powiadomić. Dla jasności - na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza upiec, że o konsumpcji nie wspomnę. Wszelkie informacje będę zamieszczał w tym poście, żeby nie trzeba było ich szukać po całym temacie. Edit: Mamy zgodę Nadleśnictwa Mielec na rozpalenie ogniska w wyznaczonym miejscu i czasie. W przyszłym tygodniu jestem umówiony z Leśniczym w sprawie drewna i dogrania szczegółów tego przedsięwzięcia. Stan na dzień 04.05.2022r. Drewno na opał dogadane z Leśniczym, będzie też udostępniony kibelek, żeby las nie ucierpiał 😉. Można więc stwierdzić, że z technicznego punktu widzenia ognisko może się odbyć .
EndriuBis Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Będziemy z Baśką. Oby tylko pogoda dopisała. Na tę chwilę dla nas to jedyny wolny weekend w maju.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Mam ochotę być 👍
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jeśli się uda to będziemy 👍👍👍
Marcin 78 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jak się coś nie posypie to będę 😊
Nazir Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ostatnio było wyśmienicie💪 a ludzie mają być ci sami, więc mega mnie ciągnie na Wasze 🔥 i spotkanie z Wami😃 Dodaję się jako chętny na wspólne biesiadowanie w Czajkowskim lasku! Tym sposobem zwiększam pulę chętnych Ślązaków😜 Wychodzi na 4/4 - Ślązaki kontra reszta🤭🤣 PS Proszę mnie nie rugać ☝️- tak wiem😉 - reszta z oczywistej oczywistości jeszcze tylko nie napisała😜
tomekstw Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ostatnio było wyśmienicie a ludzie mają być ci sami, więc mega mnie ciągnie na Wasze i spotkanie z Wami Dodaję się jako chętny na wspólne biesiadowanie w Czajkowskim lasku! Tym sposobem zwiększam pulę chętnych Ślązaków Wychodzi na 4/4 - Ślązaki kontra reszta PS Proszę mnie nie rugać - tak wiem - reszta z oczywistej oczywistości jeszcze tylko nie napisałaNawet jak zabierzecie ludzi z Sosnowca to się niepogniewamy... W kupie siła.
Saper Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, tomekstw napisał: (...) W kupie siła. No i kupy nikt nie ruszy, ... chyba, że patykiem 🤣 🤣 🤣.
Nazir Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 11 minut temu, tomekstw napisał: 9 godzin temu, Nazir napisał: Ostatnio było wyśmienicie a ludzie mają być ci sami, więc mega mnie ciągnie na Wasze i spotkanie z Wami Dodaję się jako chętny na wspólne biesiadowanie w Czajkowskim lasku! Tym sposobem zwiększam pulę chętnych Ślązaków Wychodzi na 4/4 - Ślązaki kontra reszta PS Proszę mnie nie rugać - tak wiem - reszta z oczywistej oczywistości jeszcze tylko nie napisała Nawet jak zabierzecie ludzi z Sosnowca to się niepogniewamy... W kupie siła. 🤣🤣 Się nie łobrazem bom zza Bryny (czyt. rzeka Brynica - już niy granica😜) - tak wysło🤷♂️🤭🤣🤣. Podobno Sosnowiec jest mi bliższy🤭😜 PS Jak mawiają wielbiciele Bryny ( i Szarlejki) : w kupie siła💪🤭🤣🤣🤣😁
Saper Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Dołożyłem do pierwszego postu edycję. Mamy zgodę nadleśnictwa na ognisko 👍. Wszelkie nowe informacje będą się pojawiały w pierwszym poście, więc trzeba śledzić 👀.
tomekstw Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 27 minut temu, krzysiu napisał: Hmmmmm Dajcie jakiś pretekst.... mamy Cię zwyzywać?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2022 30 minut temu, krzysiu napisał: Hmmmmm Dajcie jakiś pretekst.... Mówisz i masz: Napewno nie dasz rady. To za daleko dla Ciebie. Masz miękką du..ę 🤣 Może być? 1
EndriuBis Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 no i jeszcze to co na kracie 🤣 o zaje....ym towarzystwie przez skromność nie wspomnę 😜
Saper Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Opublikowano 6 Maja 2022 Dodatkowo - prognoza pogody przewiduje 21 stopni i słońce. 😀
tomekstw Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Godzinę temu, Saper napisał: Dodatkowo - prognoza pogody przewiduje 21 stopni i słońce. 😀 więc i frekwencja powinna być taka jak na wyborach w KRLD
EndriuBis Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 @tomekstw to rozumiem że banda na "biegowcach" ze stajni "będziesz miał wydatki" 😃 zamelduje się w komplecie ? Zaprosiłem Waldka z Dorotą - mają być - też na beemce 🙂
tomekstw Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 8 minut temu, EndriuBis napisał: @tomekstw to rozumiem że banda na "biegowcach" ze stajni "będziesz miał wydatki" 😃 zamelduje się w komplecie ? Zaprosiłem Waldka z Dorotą - mają być - też na beemce 🙂 Tak, Janusz przyjedzie z nami. Ulubiony kolega Sapera, też sprzedał B650 i kupił RT, ale nie przyjedzie. Nie dostał u mnie akredytacji.
Paul Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Daleko lecz nie mówię nie, w dwa tygodnie 3000 km już zrobiłem, czekam tylko na iskrę i ....... Krzysiu damy radę ?
Rekomendowane odpowiedzi