andrzejleo_az Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 Cześć Skoro lekko zwiększa się aktywność w naszej okolicy. Możemy pomyśleć o logo. Na cześć naszego animatora KO. Wiecie o co chodzi - wspominałem o wesołych... Co wy na to. Na czarnych koszulkach, czad.
skala Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 hehe dobry pomysł! Już widzę te naszywki na ramieniu lub plecach i odzew społeczności burgmaniowej
wuja69 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 No fajnie, tylko jeszcze motyw na 2oo.
Klubowicze grzybek Opublikowano 6 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2021 7 godzin temu, skala napisał: Już widzę .....odzew społeczności burgmaniowej To nie jest trudne do przewidzenia🤔. A z tym naszym optymizmem przeczekajmy jeszcze , choćby zimę. A wiosna pokaże , czy choćby deklaracja naszego kolegi tomaszkn z 24 sierpnia o zorganizowaniu wypadu na południe od Bydgoszczy zostanie dotrzymana. 😉 I czy oraz ile jeszcze inne osoby zaangażują się w naszym regionalnym.
Paul Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 Jako że kolega Grzybek prężnie działa w swoim regionie organizuje spoty i skrzykuje ekipę, proponuję nominację na klubowicza i za razem na prezesa regionu . Szanowny zarządzie jest czas na przemyślenia .
andrzejleo_az Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 23:08, Paul napisał: ... proponuję nominację na klubowicza i za razem na prezesa regionu . Szanowny zarządzie jest czas na przemyślenia . Paweł, przybliż trochę zasady. Taki prezes regionu jest przywożony w teczce z Warszawy, czy forumowicze z kuj-pom. mogą wybrać swojego prezesa np. przez aplauz? Tak pytam, żeby uniknąć anarchii.
Paul Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 He He pewnie ze jest z regionu .
andrzejleo_az Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 fajnie ale trzeba się zastanowić "co ludzie powiedzą" podobnie jak w przypadku LOGO, he he
wuja69 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 32 minuty temu, Paul napisał: He He pewnie ze jest z regionu . I dobrze go zna, oraz charyzmę ma .
skala Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 ok , to teraz trzeba ustalić w jaki sposób wyrażamy aplauz. My to pitu-pitu ale jeszcze sam zainteresowany nic nie powiedział.
andrzejleo_az Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 A kampania wyborcza? Jedyne co może wywołać aplauz to karczek w Strzyżawie.
Bobas Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 Ooooo, widzę, że Kujawiaki zaczynają coraz prężniej działać. Brawo Panowie !!! Mam sporo naklejek Burgamanii. Jak chcecie mogę Wam je wysłać.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 12 Października 2021 Administrator Opublikowano 12 Października 2021 O Bobas się pojawił 👏 Kopę lat... 👋🧐✌️ @grzybek fajnie, że działasz 💪 🥇
Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2021 12 godzin temu, Bobas napisał: Mam sporo naklejek Burgamanii. Jak chcecie mogę Wam je wysłać. HE,he. 🤣. Co mi tam naklejki. To tylko dekoracja. Mi zależy na ludziach, żeby wzbudzić w nich aktywność i rzetelność w planowaniu i organizowaniu wypadów. Także tych dalszych. A nie- że ktoś napisze deklarację typu: "no, trzeba rozruszać, no zróbmy coś". A jak przychodzi do konkretów to towarzystwo się rozjeżdża i wycofuje. Brak zaangażowania wspólnego i konsekwencji w działaniu.😞 Wystarczy przeczytać mój powyższy post z 6.10. A dopiero później przyjdzie czas na naklejki. emblematy, etc. 😉
wuja69 Opublikowano 14 Października 2021 Opublikowano 14 Października 2021 W dniu 13.10.2021 o 09:16, grzybek napisał: HE,he. 🤣. Co mi tam naklejki. To tylko dekoracja. Mi zależy na ludziach, żeby wzbudzić w nich aktywność i rzetelność w planowaniu i organizowaniu wypadów. Także tych dalszych. A nie- że ktoś napisze deklarację typu: "no, trzeba rozruszać, no zróbmy coś". A jak przychodzi do konkretów to towarzystwo się rozjeżdża i wycofuje. Brak zaangażowania wspólnego i konsekwencji w działaniu.😞 Wystarczy przeczytać mój powyższy post z 6.10. A dopiero później przyjdzie czas na naklejki. emblematy, etc. 😉 Święte słowa, pierwsze lody przełamane, w nowym sezonie zaczniemy razem planować i będzie ciekawie i wesoło.
Marcinpałuki Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 Witam wszystkich serdecznie, Przystępuje aktywnie do grupy z Kujaw 😃
andrzejleo_az Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 Cześć. No to będą dwa aktywne trójkołowce 🤪 Dobrze, że wpadłeś bo cicho tu było od dawna.
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2022 Witaj nam kolego. Jest nam bardzo przyjemnie, że kolejna dusza, "aktywna " zgłasza się w naszym już prawie uśpionym regionie kujawsko-pomorskim. Zachęcamy Ciebie do obserwowania naszego forum, zarówno w wymiarze regionalnym jak i krajowym. Z mich obserwacji wynika, że najczęściej następuje iskra ze strony z każdej osoby zainteresowanej aktywnością naszego regionu, która z biegiem czasu wygasa. Pokładam w Tobie nadzieję, że tak nie będzie, tym bardziej, że reprezentujesz rejon o wysokim potencjale turystycznych atrakcji. Nie ukrywam, że od jakiegoś czasu szukam bazy i ducha dla zorganizowania co najmniej jednodniowego wypadu pod auspicjami kogoś z tamtego rejonu Pałuk. Gdybyś wyrażał wolę szerszej inspiracji, pisz do mnie na priv - czyli wprost do mnie na pisz do mnie wiadomość . Możemy wówczas coś bardziej wspólnego ustalić itd. Zapraszam, z Bydgoszczy do Ciebie I odwrotnie to tylko 20 minut. Zerknij proszę na wyjazd Burgmania zlot w dziale "Imprezy". Może dojedziesz sam, lub z nami na taki zlot, gdzie naprawdę jest niezliczona ilość skuterowców, z każdym z nich można po ludzku pogadać., nawiązać fajne znajomości. Byłoby mi i nam niezmiernie miło, gdybyś pozostawał ''aktywnym''. Czekam na odzew👍
Marcinpałuki Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 27 minut temu, grzybek napisał: Witaj nam kolego. Jest nam bardzo przyjemnie, że kolejna dusza, "aktywna " zgłasza się w naszym już prawie uśpionym regionie kujawsko-pomorskim. Zachęcamy Ciebie do obserwowania naszego forum, zarówno w wymiarze regionalnym jak i krajowym. Z mich obserwacji wynika, że najczęściej następuje iskra ze strony z każdej osoby zainteresowanej aktywnością naszego regionu, która z biegiem czasu wygasa. Pokładam w Tobie nadzieję, że tak nie będzie, tym bardziej, że reprezentujesz rejon o wysokim potencjale turystycznych atrakcji. Nie ukrywam, że od jakiegoś czasu szukam bazy i ducha dla zorganizowania co najmniej jednodniowego wypadu pod auspicjami kogoś z tamtego rejonu Pałuk. Gdybyś wyrażał wolę szerszej inspiracji, pisz do mnie na priv - czyli wprost do mnie na pisz do mnie wiadomość . Możemy wówczas coś bardziej wspólnego ustalić itd. Zapraszam, z Bydgoszczy do Ciebie I odwrotnie to tylko 20 minut. Zerknij proszę na wyjazd Burgmania zlot w dziale "Imprezy". Może dojedziesz sam, lub z nami na taki zlot, gdzie naprawdę jest niezliczona ilość skuterowców, z każdym z nich można po ludzku pogadać., nawiązać fajne znajomości. Byłoby mi i nam niezmiernie miło, gdybyś pozostawał ''aktywnym''. Czekam na odzew👍 Czytam właśnie o zlocie i samemu to nie,ale jakby większa grupa jechała z okolicy to temat do zastanowienia. Mi sie marzy wyjazd np do Chorwacji skuterami (jak za daleko to można sprzęt na lawetę wrzucić na pół drogi) kolega był w Grecji ktm w tym roku i zachwycony Tereny paluk to piękne tereny i jest mnóstwo ośrodków gdzie można zorganizować zlot, myśle ze do obgadania przy najbliższym wspólnym wyjezdzie
skala Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 witamy serdecznie. Grupa kujawiaków rośnie radośnie. Chętnie spotkam się na jakiejś wycieczce i pogadamy o sprzętach 3 kołowych.
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2022 NO widzisz, jak środowisko reaguje na świeżą krew. Widać reakcję Skali. Marcin, wszystko jest do zorganizowania. Chorwacją autem zaliczyłem z 5 razy i polecam. Mam w razie czego moją przyczepę na dwa sprzęty. NIE ma problemu. Cały myk polega na tym, aby utrzymać w naszym regionie siłę "krajową", by godnie reprezentować i aktywnie działać w naszym regionie. Np. już wiem , że warto uderzyć np. w zlot motocyklowy i Klasycznej motoryzacji w Licheniu 30.04.. Ja tam na pewno z dwoma osobami tez przybędę. Gdybyś chciał i mógł sobie pomyśleć, to 23.04 w Smarzynie mogli byśmy się spotkać w Łabiszynie na mecie startu Rajdu Pałuk aby się zapoznać face to face. Przemyśl to.
Marcinpałuki Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 4 minuty temu, grzybek napisał: NO widzisz, jak środowisko reaguje na świeżą krew. Widać reakcję Skali. Marcin, wszystko jest do zorganizowania. Chorwacją autem zaliczyłem z 5 razy i polecam. Mam w razie czego moją przyczepę na dwa sprzęty. NIE ma problemu. Cały myk polega na tym, aby utrzymać w naszym regionie siłę "krajową", by godnie reprezentować i aktywnie działać w naszym regionie. Np. już wiem , że warto uderzyć np. w zlot motocyklowy i Klasycznej motoryzacji w Licheniu 30.04.. Ja tam na pewno z dwoma osobami tez przybędę. Gdybyś chciał i mógł sobie pomyśleć, to 23.04 w Smarzynie mogli byśmy się spotkać w Łabiszynie na mecie startu Rajdu Pałuk aby się zapoznać face to face. Przemyśl to. Na rajdzie paluk byłem pare lat temu quadem . To był pierwszy rajd i ostatni dla quadow😂. Pewnie Smerzyn . Jak będą skutery to może tez sie zapisze na rajd paluk
wuja69 Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 A witam nowego kolegę, chętnie dołączę z kamerą...
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2022 To chodzi o spotkanie , choćby na czek poincie. Zapoznać się , załapać gadu....🙂. Nie trzeba się zapisywać, tylko zapodać gzie ino której godzinie się spotkać.
Rekomendowane odpowiedzi