Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ognisko na zakończenie sezonu m.Czajkowa 17.10.2021r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My w domu wszystko ok. Dzięki wielkie za wspólną jazdę i ogniskową biesiadę. Szczególne podziękowania dla Gości za odwiedziny.6f3ecae6b2d3caf4894eec53b765b4b6.jpg

Opublikowano

Juz w domku Wszystkim dziękuję miło było Was zobaczyć i do następnego. Pozdrawiam 🤓

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już też w domu  -było pięknie mimo chłodnej pogody  ,pozdrawiam wszystkich i do następnego razu

• Użytkownicy+
Opublikowano

My też w domku. Dzięki Saperowi za ogarnięcie ogniska, a wszystkim uczestnikom za pogaduchy. Było super. 😀 pozdrawiamy Andrzej i Basia.  

IMG_20211017_121602.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja w MSD, dziękuję, że chciało się Wam przyjechać z dalekich stron, pomimo nie najlepszej pogody, fajnie było się spotkać.
Milimetr podziękuj Iwonce, że mogłeś być z nami.
P.S. przyznać się kto mi wpakował pod kanapę chleb i kubki, bo ... fiołków nasadzę.

Opublikowano
Ja w MSD, dziękuję, że chciało się Wam przyjechać z dalekich stron, pomimo nie najlepszej pogody, fajnie było się spotkać.
Milimetr podziękuj Iwonce, że mogłeś być z nami.
P.S. przyznać się kto mi wpakował pod kanapę chleb i kubki, bo ... fiołków nasadzę.
Akceptuję.
  • Użytkownicy
Opublikowano

I ja w domu. Upałów po drodze nie było, ale i tak warto było się przelecieć Podziękowania wszystkim za wspólną biesiadę i spotkanie. Do następnego!

• Użytkownicy
Opublikowano

Melduję - zgodnie z rozkazem Sapera☝️😁, że zaparkowałem bez przeszkód w domu. 

Po kolei to powinienem podziękować: kolegom Ziga i Karton za mimowolne i niespotykane ( bo tak trafić się na trasie to jak wygrana w totka🤭) zgarnięcie mnie po drodze👍. Następnie Anetce za pyszną kawę, Pawłowi za kiełbaskę z ogniska😋

"🔥

I trasę powrotną z gorącą herbarką Anetki i pysznym krokietem ( i znowu podjadłem Pawła🤭

I tu najważniejsze czyli 🔥:

Było wyśmienicie💪💪

Saper jako gorąca "wodzianka" (kawa, herbata) spisał się na medal. Jeśli tak jak piszą ogarnął też temat 🔥 to tym bardziej szacun! 

Miło było spotkać (dla mnie) nowych ludzi i tych których już znałem - właśnie dlatego warto przejechać tych kilka km😃

Nie wiem co to była za okazja 🤔 ale dzięki Milimetrowi za piwko😉

Jeszcze raz:

super miejsce, atmosfera no i pogoda💪💪💪

Parę zdjęć w tym z kontroli stanu Pawła ręki przez Policję😜

IMG_20211017_141411.jpg

IMG_20211017_114847.jpg

IMG_20211017_104629.jpg

IMG_20211017_100336.jpg

IMG_20211017_100351.jpg

IMG_20211017_114825.jpg

IMG_20211017_115031.jpg

IMG_20211017_141415.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

UWAGA znalazłem nóż. Czyj ?

IMG_20211017_153711.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano
8 minut temu, EndriuBis napisał:

UWAGA znalazłem nóż. Czyj ?

IMG_20211017_153711.jpg

Pewno Pawła🤭

• Klubowicze
Opublikowano

Podbeskidzie melduję powrót bez przeszkód do domu. 540 km nakręcone. Dzięki wszystkim za baaaardzo fajnie spędzony czas.

Dodatkowo podziękowania dla :

PawełJW za trasę do Jędrzejowa  . Było w stylu "szybcy i wściekli " 🤪

Oraz dla Anetki za pyszny barszcz z krokietem i gorącą herbatę.

Opublikowano

Szkoda że nie udało się spotkać  o 4 rano na którą zaplanowała start było 5'C  odpuściłem ale  serduchem byłem razem z wami , nie omieszkałem poganiać u siebie i wylądowałem w :  nawijając 382 km 

20211017_154409.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano
5 minut temu, Paul napisał:

Szkoda że nie udało się spotkać  o 4 rano na którą zaplanowała start było 5'C  

☝️A to nie powód, bo Artur startował w plus 2😜 Co do ilości km - to akurat można zrozumieć😉

Ale Dolina Rozpudy to piękny zamiennik👍

18 minut temu, arturo-bb napisał:

PawełJW za trasę do Jędrzejowa  . Było w stylu "szybcy i wściekli " 

Bo nastawił się na krokiety a tu ostał mu się ino jeden😋

Opublikowano

Ja też dotarłem szczęśliwie. Dzięki serdeczne za ciepłe przyjęcie.

Opublikowano

A co to za maszyna na Mrągowskich numerach ?  Aprilia Atlantic   nie znam Gościa .

• Użytkownicy+
Opublikowano
12 minut temu, Paul napisał:

... Aprilia Atlantic   nie znam Gościa

Bo dzisiaj dopiero dał się nam poznać, a z Mrągowa, to skuter pochodzi, nie Kierownik, bo Marek jest z Podkarpacia.

Opublikowano

Kochani. Jakby co to ja już jestem w domu. Byłem ciut wcześniej, aniżeli piszę tę wiadomość, czyli przed ósmą, ale musiałem wykonać kilka ważnych telefonów "międzynarodowych". Ha. Iwonka w pierwszej kolejności a potem dzieciaki. Na wstępie mojej wiadomości z pobytu na ognisku chciałbym podziękować AndrzejowiS i Vince za towarzystwo podczas podróży i za bezpieczną aczkolwiek szybką jazdę z Warszawy. Saper, aby się nie martwił, że mnie gdzieś wilcy zjadły tak jak się umówiliśmy melduję się cały i zdrowy w domu. Dziękuję oczywiście i Saperowi za przygotowanie i zorganizowanie wspaniałego spotkania, za herbatki i za kawki, które trzymały mnie do samej Warszawy. A wszystkim obecnym również podziękowania za obecność, za humor wszechobecny, a przede wszystkim za to , że Wam (Nam) się chciało. Oby jak najczęściej. Do zobaczenia. Pozdrawiam wraz z moją Iwonką

Opublikowano

Dzięki Grzesiu , pierwsza myśl  125 dojechało na spot a   czarna perła nie, jaki wstyd  .

• Użytkownicy+
Opublikowano

Paweł, to jest 500-tka.

Opublikowano

OOOOOO   szacun , a myślałem że 125 

• Użytkownicy
Opublikowano
24 minuty temu, Paul napisał:

A co to za maszyna na Mrągowskich numerach ?  Aprilia Atlantic   nie znam Gościa .

A ciekawe czy kakask z lusterkiem wstecznym widziałeś? Ja dzisiaj po raz pierwszy ☝️

Opublikowano

Dobre   🙂 wiem co 500 cc od grupy Piaggio potrafi latałem 1,5 sezonu .

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki panowie za wspólne kulanie organizatorom za ognisko kawe pogaduchy a Anetce iPawłowi za gościnę 

• Sympatycy
Opublikowano

Brawo Panowie 👋 Mnie ranny szron przeraził i wymiękłem 😟

• Użytkownicy+
Opublikowano
2 minuty temu, subaru gtb320 napisał:

... Mnie ranny szron przeraził i wymiękłem 

Tak samo miałem tydzień temu, chciałem i wymiękłem.😕