czadzo Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 A co no to Twoja wątroba ??? Może Cię to nie co zaskoczy ale od 1go maja zarzuciłem ankohol na jakiś nieokreślony czas, nawet już nie spożywam mojej ukochanej Łomżuniuniuni choć podobno piwo to nie alkohol.Tylko nie mów nikomu bo se będą ze mnie jaja robić. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Maja 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Maja 2022 8 godzin temu, czadzo napisał: (...) zarzuciłem ankohol (...) Oczadziałeś 😳!? Do ruiny chcesz organizm doprowadzić?😭 Jak to będzie teraz - @czadzo przyjeżdża i nie ma tradycyjnego: pssssyyyyytt? 🥴 Eeech... Kończy się pewna epoka. 🤣
Klubowicze BUGI Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2022 9 godzin temu, czadzo napisał: (...)Tylko nie mów nikomu(...) Co to się dzieje...🤨, zabrzmiało to trochę jak ten no ten film...🤣
Palola Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jeszcze my 🙂 SirBlack i Palola:) Prosimy o dopisanie jeśli jest taka możliwość.
Rekomendowane odpowiedzi