Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Września 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2021 W imieniu Marcina, Jacka jak i własnym bardzo dziękujemy za spotkanie, liczne przybycie i mam nadzieję dobrą zabawę. Ośrodek każdy oceni sam wedle własnych kryteriów, jak dla mnie standard i miejsce bez porównania z Olimpem, ale pewnie są i tacy co mają inne zdanie. Również właścicielom Rajskiej Doliny należ się podziękowania za imprezę, zaufanie i atrakcje w gratisie banie i saunę. Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękujemy i już zapraszamy za rok do Rajskiej Doliny bo cały ośrodek mamy zarezerwowany tylko dla nas 😉. 1
Klubowicze karton Opublikowano 8 Lutego 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2022 Wiadomo jak wstępnie w tym roku urlop w pracy planuje
Klubowicze BUGI Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2022 Karton... ciężko było cokolwiek ustalić w lutym, choć jestem w kontakcie z właścicielem ośrodka. Mamy zarezerwowany cały ośrodek na pierwszy weekend września 02-04.2022. Łatwo wcześniej coś napisać, zapewniać, a potem się z tego nie wywiązać.. dla tego była cisza..Powoli płyniemy do brzegu bo ciężko było ustalić możliwość spotkania ze względu na sytuację, ale i koszty które rosną jak chcą, a to wpływa na cenę za imprezę..Trzeba być dobrej myśli i niebawem będzie nowy wątek..Będzie dobrze 👊😉
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2022 Wchodzę w ten interes. Brawo Bugi
Klubowicze BUGI Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2022 3 minuty temu, Piootr napisał: Wchodzę w ten interes. Brawo Bugi Piotrze takie czasy.. nie można obiecywać i zapewniać.. będzie ustalone konkretnie, będzie konkretne info 😉 2
Klubowicze .maniek Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 Bugi proszę Mnie już dzisiaj wpisać na listę uczestników tegorocznego spotkania w Bieszczadach. Koszta Mnie nie interesują bo i tak Tatko płaci.🤣🤣🤣 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Maja 2022 24 minuty temu, .maniek napisał: (...) Koszta Mnie nie interesują bo i tak Tatko płaci.🤣🤣🤣 Bardzo kusząca oferta. 😉
czadzo Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Piszę się na ten termin a nawet i od 1go września mam nadzieję że będzie też ktoś kto zechce przyjechać wcześniej Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Ci to mają dobrze Bogaty Ojciec i nie liczą się z kosztami . Tatko może mnie adoptujesz?
Klubowicze BUGI Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 3 godziny temu, .maniek napisał: Bugi proszę Mnie już dzisiaj wpisać na listę uczestników tegorocznego spotkania w Bieszczadach. Koszta Mnie nie interesują bo i tak Tatko płaci.🤣🤣🤣 .maniek nie ma sprawy, ale to i brata trzeba jeszcze dopisać, przecież za Maćka Tatko też ureguluje 🤣 1 godzinę temu, czadzo napisał: Piszę się na ten termin a nawet i od 1go września A co no to Twoja wątroba 🤣???
Klubowicze .maniek Opublikowano 16 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 10 godzin temu, BUGI napisał: maniek nie ma sprawy, ale to i brata trzeba jeszcze dopisać, przecież za Maćka Tatko też ureguluje 🤣 No pewnie że zapłaci też za Maćka. Pewnie Tako będzie już po emeryturce.🤣🤣🤣
Tatko Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Kur w mor pier w cedur Maniuś co Ci po głowie za głupoty chodzą ja żeby gdzieś jechać to muszę kredyt brać w banku😭 a Ty takie głupoty wypisujesz wstydu nie masz.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 Andrzejku to weź większy kredyt ( może u Bociana 🤣 ) to i ja się załapię na gratisowy wypad 😜 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Maja 2022 Administrator Opublikowano 16 Maja 2022 5 godzin temu, Andrzej.S napisał: Kur w mor pier w cedur Tak to jest jak się rozpuści bachory 🙃 1
Klubowicze karton Opublikowano 16 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 Ja za siebie i Sabinke płacę sam jak braknie wale do prowidenta znajomego i jadziem na bogato a jak wpisać prosimy na listę jak będzie
Tatko Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Dobrze Adaś prawisz znam kontakt do tej osoby😘😍 od prowidenta może coś z tego będzie 🤣 Jacuś trza było na priv napisać bo za dużo chętnych będzie teraz.🤣 Mariusz to są skutki bez stresowego wychowania 😡rozpuściły się bachory ale to się musi skończyć.🤣
Klubowicze .maniek Opublikowano 16 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 15 minut temu, Andrzej.S napisał: Dobrze Adaś prawisz znam kontakt do tej osoby😘😍 od prowidenta może coś z tego będzie 🤣 Tatko nie licz na kredyt. Po weekendzie jesteśmy spaleni. Nie pamiętasz jak Powiedziała że Łysych już więcej nie zaprosi? Dlatego zapuszczam włosy.😂😂😂
Tatko Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 No i jak zwykle Wy narozrabiacie a ja muszę cierpieć😭😢 a na włosy u mnie już za pużno bo mogą wykiełkować w kolorze którego nie lubię. 🤣
marcyś Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Tatko teraz to się będziesz użerał z dzieciakami . Mówiłem trzymaj krótko Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Marcyś myślę że nie chciałbyś spróbować swoich możliwości i ich utrzymać . Dzieciaki są najlepsze nie ma drugich takich aparatów i o to chodzi.
Klubowicze BUGI Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 Chyba zmienię temat wątku na "UKRYTA PRAWDA" bo serialem zalatuje 🤣🤣🤣
Klubowicze BUGI Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 No tak samo życie 🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi