czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Hubert ale dzień stracony bo nie widzę ŁOMŻY. Miłego odpoczynku życzymyO i tu uraziłeś moją dumę, taka potwarz, bez Łomży to nie odpoczynek UWAGA BARDZO WAŻNA INFORMACJA NAJBLIŻSZY SKLEP SPOŻYWCZY JEST OKOŁO 9 KOLOMETROW OD OŚRODKA ZATEM PROSZĘ SIĘ ZAOPATRZYĆ W NIEZBĘDNY PROWIANT JA WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z CAMPTEM JEDZENIA MAM NA CAŁY TYDZIEŃ A JAK MI ŁOMŻY ZBRAKNIE TO POPROSZĘ "jackm" TO MI PRZYWIEZIE Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 My już na miejscu od soboty. Zasięgu GSM praktycznie brak. I informacyjne: sklep jest 8 km od ośrodka więc trzeba się zaopatrzyć. Na miejscu karczma. Ale widoki piękne. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 30 Sierpnia 2021 A w domkach jest jakieś zaplecze kuchenne, czajnik, itp? 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Campto Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Jest czajnik, kuchenka, mikrofalówka. Na łóżkach pościel. Ręczniki warto wziąć ze sobą po tutaj są malutkie jak ściereczka kuchenna. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 3
czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 A w domkach jest jakieś zaplecze kuchenne, czajnik, itp?U mnie w domku jest lodówka, płyta indukcyjna, mikrofalówka, naczynia, garnki, itp. Tylko w domkach tych starszych co ja jestem śpi się razem w jednym łóżku z drugą osobąJa mam z Putkiem uroczą wersalkęRęczniki są 60 na 30 centymetrów więc duże chłopy niech sobie wezmą swojeJak by ktoś miał jeszcze jakieś pytania to za zimną Łomżuniuniunię chętnie odpowiem Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
mkapilkr Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Tak GSM jest tam troszkę lipa Ale jak się wyłączy LTE I przełączy na 3G to może być lepiej. pozdrawiam Jak tam pogoda ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 30 Sierpnia 2021 3 minuty temu, czadzo napisał: Jak by ktoś miał jeszcze jakieś pytania to za zimną Łomżuniuniunię chętnie odpowiem Jak będziesz tak tłusto jadł (mięso ze smalcem) to się tą Łomżą chyba nie upijesz? 😂
czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Jak będziesz tak tłusto jadł (mięso ze smalcem) to się tą Łomżą chyba nie upijesz? Łomżuniunia nie jest do upicia tylko do uzupełniania płynów bo w sumie wodę w sobie zawiera a w szczególności zapobiega kamienicy nerkowej Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Tak GSM jest tam troszkę lipa Ale jak się wyłączy LTE I przełączy na 3G to może być lepiej. pozdrawiam Jak tam pogoda ? Wczoraj cały dzień padało ale dzisiaj jest całkiem ładnie więc zaraz wyruszamy na Korbanię. Wieczory są chłodne więc trzeba mieć coś ciepłego.Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @czadzo, widzę ,że śledzie wiejskie są obowiązkowo, a i rolka papieru toaletowego tez się znalazła na wyposażeniu🤣🤣🤣. 10 minut temu, xmarcinx napisał: tłusto jadł (mięso ze smalcem) to się tą Łomżą chyba nie upijesz? A z tego co pamiętam to Hubert się nie obżera i nie upija😁, jest tylko degustatorem. A ilość przy degustacji jest umowna....👍
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 EDIT.Już doczytałem informacje
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Pytanie organizacyjne na czas formalnego zlotu (piątek-niedziela): jak rozumiem śniadania, kolacje i inne konsumpcje oraz wszelkie biesiady integracyjno - taneczne, to każdy we własnym zakresie... 🤔??? Program zlotu nie obejmuje zorganizowanego wyżywienia.?😢
czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Pytanie organizacyjne na czas formalnego zlotu (piątek-niedziela): jak rozumiem śniadania, kolacje i inne konsumpcje oraz wszelkie biesiady integracyjno - taneczne, to każdy we własnym zakresie... ??? Program zlotu nie obejmuje zorganizowanego wyżywienia.?Bieszczady zawsze miały formułę każdy sobie rzepkę skrobie ale spoko jak mi jeszcze jakaś konserwa zostanie to się z Tobą podzielę Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 9 minut temu, czadzo napisał: Bieszczady zawsze miały formułę każdy sobie rzepkę skrobie ale spoko jak mi jeszcze jakaś konserwa zostanie to się z Tobą podzielę Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Nie zawsze za krótko jeździsz, kiedyś to była impreza z pełnym wyżywieniem i atrakcjami, których nie znajdziesz na żadnej naszej imprezie. 2
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Ha, ha, to samo właśnie chciałem napisać.😁 Trzeba by ich zaprowadzić na "zakręt, gdzie zawsze ktoś się wywraca"... 🤣 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2021 25 minut temu, Migu napisał: Nie zawsze za krótko jeździsz, kiedyś to była impreza z pełnym wyżywieniem i atrakcjami, których nie znajdziesz na żadnej naszej imprezie. Dokładnie nawet baran pieczony i kegi z browarem w cenie były. 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Nie narzekać, cieszyć się, że wkrótce się spotykamy
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 30 Sierpnia 2021 35 minut temu, Jack napisał: Trzeba by ich zaprowadzić na "zakręt, gdzie zawsze ktoś się wywraca"... Pamiętam jak Anton zjechał w ten trawnik i znalazł swoje lusterko, które stracił w tym miejscu rok wcześniej.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 52 minuty temu, Migu napisał: Nie zawsze za krótko jeździsz, kiedyś to była impreza z pełnym wyżywieniem i atrakcjami, których nie znajdziesz na żadnej naszej imprezie. Dokładnie Tak było , ale się skończyło 😭 42 minuty temu, Jack napisał: Trzeba by ich zaprowadzić na "zakręt, gdzie zawsze ktoś się wywraca"... 🤣 Teraz poustawiali ostrzegawcze tablice dla motocyklistów. Każdy już się pilnuje. A taka fajna atrakcja była 🤣
czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dokładnie nawet baran pieczony i kegi z browarem w cenie były.Tym historycznym (bo nie za mojej kadencji) acz bardzo prostym stwierdzeniem subaru "chyba" stawia przed nowymi organizatorami Bieszczadzkiego konkretne wyzwania. Na przyszłość, musi być pieczony baran i kegi z piwem, kto wie może to będzie zimniutka Łomżuniuniunia Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 W dniu 9.08.2021 o 14:42, BUGI napisał: Jeśli ośrodek przypadnie do gustu, to w przyszłym roku organizacja imprezy będzie zupełnie inna.. Już rozmawiałem na ten temat z właścicielem ośrodka. Tu mam na myśli nocleg,wyżywienie i atrakcje w cenie za imprezę, a nie każdy osobno sobie rezerwował i jest jak jest, bo komuś na początku nie chciało się "pociągnąć" imprezy... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem 😉 2
Paul Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Piotrek nie przejmuj się , każdy ogarnie sobie żarcie we własnym zakresie jak rok temu 2
mkapilkr Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sytuacja się rozwinie jak wszystkim się spodoba ośrodek RAJSKA DOLINA Docelowo domki są wyposażone w - płyty grzewcze - czajniki - mikrofalówki - szklanki , sztućce , garnki kieliszki nawet widziałem PS. Jak by padało to polecam muzeum w Sanoku podobnież wróciły jakieś obrazy Beksińskiego
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2021 6 godzin temu, mkapilkr napisał: - płyty grzewcze - czajniki - mikrofalówki - szklanki , sztućce , garnki kieliszki nawet widziałem PS. Jak by padało to polecam muzeum w Sanoku podobnież wróciły jakieś obrazy Beksińskiego Znaczy fartucha wziąć. Obiad ugotować. Potem krawat i do muzeum... Już lecę! 🤣 Żonę trzeba było zabrać... Ale może jakąś na miejscu da się załatwić. 🤣 A ta knajpa na ośrodku chociaż działa?
czadzo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim jeszcze jedna istotna informacjaZatankujcie się jadąc tu zanim dotrzecie na miejsce bo najbliższy CPN jest ponad 20 kilometrów od miejscowości Rajskie Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi