Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Które miejsce wybierasz na nasze spotkanie JSB 2021  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które miejsce wybierasz na nasze spotkanie JSB 2021

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 02/16/21 o 22:59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
O ile nikt nie ma nic przeciw ogarnę temat rezerwacji i postaram się jeszcze ceny. 
Dlaczego ?
Wy nie rezerwujcie domki z ośrodka z moich zdjęć RAJSKA DOLINA tylko  RAJSKIE 
A ono wygląda tak https://www.rajskie.pl/index.php/osrodek-rajskie/rajskie-domki
Bardzo proszę na tę chwilę nic nie rezerwujcie domków na własną rękę.
Rozmawiałem z właścicielem obiektu Marek Piotrowski i ktoś go poinformował że będzie ponad 100 osób ... 
Dajcie mi chwilkę po weekendzie wstawię mapkę z rezerwacjami już dokonanymi i wtedy zobaczymy co jest wolne 
Na tę chwilę mam tylko taką wysłaną przez pana Marka  mapkę

plan.thumb.jpg.32f4cf401c862221b71c72f0ac985509.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
3 godziny temu, BUGI napisał:

Kowal szczerze mówiąc myślałem, że to Ty ogarniasz temat JSB, a tu  wolna amerykanka i każdy sobie od momentu jak wygrało Rajskie 🤨

Marcin (mkapilkr)  zaproponował miejscówkę bo znalazł ją z Jackiem13 i przekazał Ci do prowadzenia tematu..a tu każdy sobie..szkoda

Dobrze by było poukładać rezerwacje w jedną całość..Marcin Jacek może pociągnijcie temat, bo to w sumie Wasza propozycja..

Bugi A ja uważam że ciężko to ogarnąć Kowalowi przez tel . Nie jest To stary ośrodek w Ustrzykach gdzie dało się wszystko ogarnąć z odległości 700km przez telefon i zrobić aby wszyscy byli zadowoleni.Nie da rady wszystkim dogodzić Na początku gdzieś czytałem że problem z ogrzewaniem domków teraz że nie w wszystkich jest łazienką.Samo zycie. Bez zaliczek rezerwacji  już się nie da. Teraz jest inaczej.

I po nie kąd rozumiem Kowala .

Uważam że nie problem zadzwonić do ośrodka zarezerwować domek wpłacić zaliczkę i po robocie .Potem dobierać wspoltowarzyszy do wspólnego kwaterunku. 

Ogólnie jak nie ma wpłat i rezerwacji to potem jest młyn .Tan nie jedzie bo nie da rady A ten by chciał ale miejsca nie ma.

P.s Nie jest to Leniwiec.

Byle do spotkań przy wspólnym ognisku i na Moto Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jeszcze tam nigdy nie byłem więc nie wiem co i gdzie powinno być i czy otwarte, ja tam zawsze mam swój zestaw startowy żeby na rozpoczęcie było a potem się resztę ogarnie 36dc25a3fdf2e7599367653d12ca5839.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Uważam że nie problem zadzwonić do ośrodka zarezerwować domek wpłacić zaliczkę i po robocie

A ja uważam, że jak się coś organizuje i jak się powie „A” to trzeba także powiedzieć „B”, bo przy takiej liczbie zadeklarowanych osób robi się poprostu bałagan.
Wieki szacunek dla organizatorów np. Burgmanii, spotkania „ogniskowego” w Jordanowie czy „Wiosennego”.
W każdym razie dziękuję organizatorowi za organizację spotkania. Miło mi będzie się z wami spotkać. Do zobaczenia LwG
  • Klubowicze
Opublikowano

Seba.. Zerknij o te domki chodziło i w każdym jest łazienka Marcin(mkapilkr) i Jacek13 tam byli i uzgadniali wstępnie z właścicielem..większość pewnie zarezerwowała domki w stylu PRL nieświadomie, które należą do tego samego właściciela, a w tych domkach chłopaków nie było  bo to drugi  ośrodek.   Dlatego Marcin z właścicielem ustali ile jest wolnych domków ze  zdjęć, które są już zarezerwowane przez nas i w jakim ośrodku...Dlatego Seba lepiej jak jedna osoba ogarnie bo jak wszyscy na raz to będzie ambaras i będą pretensje, że to różne domki na różnych ośrodkach..

W dniu 16.12.2020 o 22:37, mkapilkr napisał:

02B44AA8-65E1-43C2-8AC6-82B66830DCBE.jpeg

F90E4719-A039-46D3-8ECE-3F5E184910C2.jpeg

374AECBA-D409-45B8-8DA9-96A8E37B240E.jpeg

78D2D941-E2AE-43A1-B6BC-29AC85500BB8.jpeg

CE43C020-EEC6-4BA9-B0F4-2F6BCED7D513.jpeg

AF5B807B-180C-450D-8BBA-D96E6ED8CE31.jpeg

31 minut temu, Piootr napisał:

A ja uważam, że jak się coś organizuje i jak się powie „A” to trzeba także powiedzieć „B”, bo przy takiej liczbie zadeklarowanych osób robi się poprostu bałagan.

Piootr dokładnie, a teraz zaczyna się robić bałagan... Z Marcinem i Jackiem postaramy się wyjść na prostą z rezerwacjami i  ośrodkiem, żeby sytuacja była klarowna.

Godzinę temu, subaru gtb320 napisał:

Bugi A ja uważam że ciężko to ogarnąć Kowalowi przez tel . Nie jest To stary ośrodek w Ustrzykach gdzie dało się wszystko ogarnąć z odległości 700km

Ustrzyki były od lat , wystarczyło przejąć pilnowanie listy chętnych i wpłat, oczywiście też trochę roboty.. damy radę z nowym ośrodkiem i przez telefon, bo chłopaki już tam byli jak wspominałem i to ich propozycja, która została puszczona trochę  w "samopas".  Wyjdziemy na prostą 😉

• Sympatycy
Opublikowano
28 minut temu, BUGI napisał:

Seba.. Zerknij o te domki chodziło i w każdym jest łazienka Marcin(mkapilkr) i Jacek13 tam byli i obgadywali wstępnie z właścicielem..większość pewnie zarezerwowała domki w stylu PRL nieświadomie, które należą do tego samego właściciela, a w tych domkach chłopaków nie było  bo to drugi  ośrodek.   Dlatego Marcin z właścicielem ustali ile jest wolnych domków ze  zdjęć, które są już zarezerwowane przez nas i w jakim ośrodku...Dlatego Seba lepiej jak jedna osoba ogarnie bo jak wszyscy na raz to będzie ambaras i będą pretensje, że to różne domki na różnych ośrodkach..

Piootr dokładnie, a teraz zaczyna się robić bałagan... Z Marcinem i Jackiem postaramy się wyjść na prostą z rezerwacjami i  ośrodkiem, żeby sytuacja była klarowna.

Troszkę sytuacja przez Kowala nie wyjaśniona do końca .Ale w takim razie zgadzam się z wami .Myślę że nikt nic nie wiedział dopiero teraz to wychodzi.

• Klubowicze
Opublikowano
8 minut temu, subaru gtb320 napisał:

Troszkę sytuacja przez Kowala nie wyjaśniona do końca .Ale w takim razie zgadzam się z wami .Myślę że nikt nic nie wiedział dopiero teraz to wychodzi.

Seba dokładnie, my już to ogarniemy na ile to możliwe i damy oficjalnie znać.

PROSIMY NIE REZERWOWAĆ DOMKÓW SAMODZIELNIE, NIE ROBIĆ WPŁAT DO CZASU USTALENIA Z WŁAŚCICIELEM OŚRODKÓW CENY DLA NAS JAKO GRUPY - JESTEŚMY Z NIM W KONTAKCIE.  BĘDZIEMY  INFORMOWAĆ WAS NA BIEŻĄCO PO USTALENIACH.

• Sympatycy
Opublikowano
5 minut temu, BUGI napisał:

Seba dokładnie, my już to ogarniemy na ile to możliwe i damy oficjalnie znać.

PROSIMY NIE REZERWOWAĆ DOMKÓW SAMODZIELNIE DO CZASU USTALENIA Z WŁAŚCICIELEM OŚRODKÓW - JESTEŚMY Z NIM W KONTAKCIE.

BĘDZIEMY  INFORMOWAĆ WAS NA BIEŻĄCO PO USTALENIACH.

Szkoda że połowa już zarezerwowała i zaliczki po wpłacała .

Sory tak na szybko to 44osoby zarezerwowały na 54zapisane.

Takie szybkie z grubsza liczone

Opublikowano

O szkoda ale prosimy te osoby o informacje na PW gdzie zarezerwowały domki. Jak w Rajska Dolina to rezerwacje im już zostaną . My je tylko zaznaczymy ze już zajęte te domki. No i będziemy widzieli jakie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano
13 minut temu, subaru gtb320 napisał:

Szkoda że połowa już zarezerwowała i zaliczki po wpłacała .

7 minut temu, mkapilkr napisał:

My je tylko zaznaczymy ze już zajęte te domki. No i będziemy widzieli jakie

Seba jak Marcin napisał, zorientujemy się i damy znać. Nauka na przyszłość, żeby samemu dopilnować własnej propozycji...

• Sympatycy
Opublikowano
7 minut temu, BUGI napisał:

Seba jak Marcin napisał, zorientujemy się i damy znać. Nauka na przyszłość, żeby samemu dopilnować własnej propozycji...

Ok. ale i tak w 99% zostaniemy tak jak jesteśmy aby już nie robić zamieszania .

Jako 3 domki Świętokrzyskie i Śląskie.

Oczywiście pisze za siebie. 

• Klubowicze
Opublikowano

Seba trochę czasu i będzie wszystko jasne. Szkoda, że tak to się potoczyło, ale... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

• Klubowicze
Opublikowano

Trzymam za Was kciuki, aby to z głowa wyprostować. i będziemy wypatrywać dalszych wskazówek ze strony wyznaczonej osoby tj. mkapilkr.

Opublikowano

Popieram kolegów. Marcin zadzwoni porozmawia wyjaśni wszystko do końca - trzeba to ogarnąć będzie łatwiej na przyszłe wypady. 

• Klubowicze
Opublikowano

M

Może jeszcze dodam tyle, że warto odebrać deklaracje od osób takich jak ja, które przyjadą samotnie, aby Marcin miał rozeznanie w ilości takich pojedynczych osób.

Opublikowano

Osób samotnych będzie dużo gdyż moja skromna osoba do takowych się zalicza.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ok
Jest dopiero początek marca 
Dajcie mi chwilkę czasu 
Postaram się to zrobić sumiennie i sprawiedliwie .
Dam znać 
proszę na własna rake nic nie rezerwować

• Sympatycy
Opublikowano
3 godziny temu, Andrzej.S napisał:

Osób samotnych będzie dużo gdyż moja skromna osoba do takowych się zalicza.

Trzeba poznać życia smaczek raz dziewczynka raz chłopczek🤔🤣

Opublikowano

Szeba nie przesadzajz tymi chopcami nie ten wiek i nie to wychoawanie do kochania to tylko KOBITKI.

Opublikowano

Witam. 

Bardzo proszę osoby które dokonały wpłat i rezerwacji o wysłanie mi informacji na jakie dane zarezerwowały ten domek 
Informację proszę na PW
Imię Nazwisko / numer telefonu/ kwota jaką wpłacili 

• Sympatycy
Opublikowano
48 minut temu, mkapilkr napisał:

Informację proszę na PW

Poszło na pw

Opublikowano

Witam 
Sytuacja jaka wyszła taka wyszła nie trzeba się oskarżać tylko wybrnąć z sytuacji jak najkorzystniej dla ogółu.
Jestem właśnie po rozmowie z Panem Markiem właścicielem ośrodka RAJSKA DOLINA (skrót "RD:) oraz ośrodka RAJSKIE (skrót "R") 
DLA WYJAŚNIENIA
Ośrodek "RD" to ten co wstawiłem zdjęcia z basenem sauną i eleganckimi domkami
Ośrodek "R" to starsze domki niektóre bez prysznica te co wszyscy zarezerwowali.
I tu mam do was wielką prośbę ponieważ mam zarezerwowane dla JSB 2021 pierwsze dwa weekend Września 2021 

Wariant I rezerwacja 3-5-09-2021
Mamy rezerwacje w dwóch ośrodkach oddalonych od siebie około 550 metrów "RD" oraz "R"
Ale W "RD" jest tylko 33 miejsca więc nie pomieścimy się i będziemy rozbici na 2 grupy
4 domki AS po 5 
1 domek LUX po 5 
1 domek 8 osobowy 
część grupy będzie musiała być w ośrodku "R"

Wariant II 10-12-09-2021 
Mamy cały ośrodek "RD" łącznie 
6 domki AS po 5 
4 domek LUX po 5 
1 domek 8 osobowy 
ŁĄCZNIE 58 miejsc 

Po rozmowie z Jackiem i Piotrkiem mam do was gorącą prośbę do wszystkich 55 osób deklarujących chęć przybycia aby napisały czy możemy przenieść termin na Wariant II 10-12 - 09- 2021 wtedy mamy "RD" tylko dla siebie 
Zdecyduje większość głosów, nie będziemy musieli się spierać kto ma jaki domek z uwagi na to że wszystkie są na wysokim standardzie.
Bardzo proszę pisać na forum czy się zgadzam na Wariant II 10-12 - 09- 2021 
Czas dla Pana Marka na odpowiedź mam ograniczony więc proszę was uszanujcie że po raz pierwszy zajmuje się organizacją i piszcie posty
Dziękuje 

Opublikowano

Ja się zgadzam na oba Warianty - Terminy.
Najważniejsze żeby Impreza doszła do skutku i Wszyscy razem żebyśmy się spotkali.
Aczkolwiek milej będzie jeśli będziemy w jednym miejscu razem.

Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Oba terminy ok

Opublikowano

Pasuje nam wariant II, 10-12.09. Uważam że to nawet lepiej wszyscy w tym samym standardzie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...