Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Obecnie Biskupin.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Gniezno i powrót do MCzP.
Paul Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zwiedzamy Gniezno Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Dzień pełen wrażeń, wydział pościgowy zjechał do bazy Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Karcia Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 My dzisiaj również Gniezno i okoliceWysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Obecnie trwają zajęcia w podgrupach. 😄
Paul Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Wieczorna pogadanka Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1
Karcia Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Kilka fotek zaległych. Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Kamil Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Choć krótko to i tak fajnie było was widzieć 🙂
Tatko Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Już w domu Maniuś, Gienka,Orzeł dziękuję za drogę powrotną Wszystkim dzięki że byliście że Wam się chciało i do następnego.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2021 Ostatnia kolacja z podziękowaniami dla Globtroterów
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZYBEX Opublikowano 6 Czerwca 2021 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Gasimy światło - do zobaczenia -dziękujemy za dobre słowa i Wasze uśmiechy! Cieszymy się wspólnie. 4
Gieńka Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 My też już w domku. Wielkie dzięki wszystkim którym się chciało przyłożyć choćby palec do organizacji. Mam nadzieję że do niedługiego zobaczenia 😘
Wiesia Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Gasimy światło - do zobaczenia -dziękujemy za dobre słowa i Wasze uśmiechy! Cieszymy się wspólnie.To my dziękujemy. Do zobaczenia Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 6 Czerwca 2021 A my jeszcze nie w domu. Wciąż w trasie. Zupełnie bez ciśnienia
Administrator Artix Opublikowano 6 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 6 Czerwca 2021 Dzięki Wielkopolsko było jak zwykle świetnie. Miło było się zobaczyć i pogadać ze wszystkimi. I do zobaczenia mam nadzieję niedługo. Pozdrowienia z wioski. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Od 13 w domciu. Dzięki wszystkim za super spędzony czas, extra rozmowy i polatanki. Organizatorom za wspaniałą lokalizację, wysiłek
Sympatycy Jaco Opublikowano 6 Czerwca 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2021 My też w domku od 14.00, jak coś to sory za piesa. Mamy nadzieję że za bardzo nie przeszkadzał. Wielkie podziękowania dla organizatorów, to było potrzebne, ukłony i dzięki wszystkim A na koniecWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Cało i bezpiecznie dojechałem do domku :)Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2021 My od 13.00 w domu. Cało i bezpiecznie. Dziękujemy wszystkim za super spotkanie, zabawę i wspólne zwiedzanie. Organizatorom wielkie dzięki za wkład i zaangażowanie. I do kolejnego spotkania. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Karcia Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Od 15 w domku. Dziękujemy za drogę powrotną Eli ,Pawkorowi, Marzenie, Volvo, Wioli,Krzysiowi. Za kawkę nad Jeziorskiem u Pawkorków. Szczęśliwie dotarliśmy.ORGANIZATOROM za cudowny weekend. Czy oficjalna czy nie to i tak dla Nas PIERWSZA BURGMANIA i mam nadzieję , że nie ostatnia. Wszystkim za spotkanie.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi