Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 15 Listopada Użytkownicy+ Opublikowano 15 Listopada Jak pamiętam, to Robert otwierał je przy mnie do góry, ale to on musi potwierdzić.
Klubowicze robson Opublikowano 16 Listopada Klubowicze Opublikowano 16 Listopada W dniu 15.11.2025 o 08:20, ryszardo napisał(a): Robert, dobrze widzę - te boczne Shad - otwierają się na zewnątrz ? Tak, otwierają się do góry. Praktyczne o możesz pakować luzem różne rzeczy. Do jednego wchodzą 4 butelki 1.5 wody,5 też wejdzie ale żeby nie przegiąć z obciążeniem 🙂
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Listopada Użytkownicy+ Opublikowano 17 Listopada 22 godziny temu, robson napisał(a): Tak, otwierają się do góry. .... to chyba logiczne, ale wydaje mi się że koledze @ryszardo chodziło o to że pokrywy otwierają się "na zewnątrz", a nie w stronę motocykla. Na zdjęciu widać chyba zawiasy. Rozwiązanie o tyle nie typowe że chyba zamki do zamykania znajdują się od strony motocykla. Nie przeszkadza to w użytkowaniu ?
Klubowicze robson Opublikowano 17 Listopada Klubowicze Opublikowano 17 Listopada Spoko,dość praktyczne rozwiązanie jak dla mnie. Endriu ,dzięki za czujność 😜 18 minut temu, EndriuBis napisał(a): to chyba logiczne, ale wydaje mi się że koledze @ryszardo chodziło o to że pokrywy otwierają się "na zewnątrz", a nie w stronę motocykla. Na zdjęciu widać chyba zawiasy. Rozwiązanie o tyle nie typowe że chyba zamki do zamykania znajdują się od strony motocykla. Nie przeszkadza to w użytkowaniu ?
Rekomendowane odpowiedzi