Elvis Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Dnia 25.08.2020 o 13:37, arturo-bb napisał: Samo "chcenie " to za mało . Pojeździsz na zloty i imprezy w Polsce przez parę lat. Dasz się poznać . I jeśli jesteś wesołym , miłym , sympatycznym , koleżeńskim itd To wtedy jak najbardziej. Inaczej się nie da Podoba mi się Twoje poczucie humoru ... Jeśli mowa że inaczej się nie da to ... da się ... Patrząc na dzisiejsze czasy wystarczy po prostu kasa ... i jesteś tam gdzie chcesz i kim chcesz ... ... basta ...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Ale mówisz o Burgmanii czy o jakimś innym przypadku ? 1
Elvis Opublikowano 1 Września 2020 Autor Opublikowano 1 Września 2020 Ale mówisz o Burgmanii czy o jakimś innym przypadku ? Artur, nie rozśmieszaj, mam robotę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Po tej wypowiedzi domyślam się że jednak chodzi o Burgmanię . Mimo wszystko ciekawi mnie o kim piszesz że stał się klubowiczem "za kasę " .🤔 Jeśli nie chcesz pisać na ogólnym to daj cynk na PW. Chociaż jak już się powiedziało A to trzeba mieć odwagę i powiedzieć B . Już sama myśl że możesz mieć rację mocno mnie 😡
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 2 godziny temu, arturo-bb napisał: (...) Mimo wszystko ciekawi mnie o kim piszesz że stał się klubowiczem "za kasę " . (...) Artur, nie wiem czy za kasę, ale wystarczy popatrzeć, jak to niektórzy Klubowicze lansują się na klasycznych motocyklach na imprezach Burgmanii i nie widzą w tym żadnej sprzeczności. Bo przecież ich to nie dotyczy, bo są Klubowiczami, więc wszyscy inni mogą Ich cmoknąć w ... czoło. Bo oni są ponad wszystkich, nieskazitelni itd. Ale czy wzór do naśladowania - wątpię. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 No ale Elvis wyraźnie napisał 6 godzin temu, Elvis napisał: Patrząc na dzisiejsze czasy wystarczy po prostu kasa ... i jesteś tam gdzie chcesz i kim chcesz ...
Elvis Opublikowano 1 Września 2020 Autor Opublikowano 1 Września 2020 No ale Elvis wyraźnie napisał Artur napisałem: patrząc na dzisiejsze czasy... Ty dopowiedziałeś resztę ... tyle w temacie ...
Paul Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 9 godzin temu, Saper napisał: Bo przecież ich to nie dotyczy, bo są Klubowiczami, więc wszyscy inni mogą Ich cmoknąć w ... czoło. Bo oni są ponad wszystkich, nieskazitelni itd. Ale czy wzór do naśladowania - wątpię Saper dobrze pisze brawo . Powinny być twarde zasady ! tak dla przykładu ciekawe czy w społeczności HD bez tego sprzęt można było by się pojawić ? raczej wątpię, kulturalnie został byś wyproszony no może po za Burek 650 i nic więcej a w naszej społeczności ? to chyba czas kupić " Triumph Rocket 3" i zacząć się lansować 2,5 litrowym motorem . Zaraz wyleje się na mnie szambo bo i tu najmądrzejszych nie brakuje !!! Brawo Saper 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 48 minut temu, Paul napisał: Saper dobrze pisze brawo . Powinny być twarde zasady ! tak dla przykładu ciekawe czy w społeczności HD bez tego sprzęt można było by się pojawić ? raczej wątpię, kulturalnie został byś wyproszony no może po za Burek 650 i nic więcej a w naszej społeczności ? to chyba czas kupić " Triumph Rocket 3" i zacząć się lansować 2,5 litrowym motorem . Zaraz wyleje się na mnie szambo bo i tu najmądrzejszych nie brakuje !!! Brawo Saper Nie masz racji i nie pisz głupot bo jeszcze ktoś w to uwierzy
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 4 minuty temu, krzytro napisał: Nie masz racji i nie pisz głupot bo jeszcze ktoś w to uwierzy I kto to pisze.🤣
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 To że niby ja zapłaciłem zeby być Klubowiczem? Wam się nudzi ? czy co?
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Czy ja napisałem, że zapłaciłeś. Znowu jesteś Klubowiczem, podobno masz multum skuterów, którymi nie jeździsz, bo przecież lepiej i wygodniej na super, hiper beemie. Już naprawiona? A zapomniałem, skuterami jeździsz tylko po Warszawie. A z ciekawości, czym to lansowałeś się podczas Godziny W w Warszawie, nie tak dawno temu? 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 2 minuty temu, Saper napisał: A zapomniałem, skuterami jeździsz tylko po Warszawie. Z całym szacunkiem dla twojej osoby, skuterami wszelakiej maści przejechałem całą Europę,łącznie jakieś 150 tys.kilometrów i na razie mi wystarczy tylko jazda po Warszawie i okolicach, a jak masz z tym problem to tylko twoja sprawa
Paul Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 He he ciekawe ilu klubowiczów na skuterach przyjedzie na Czechy ! a tak na marginesie nasz prezes Maki zapomniał nawet o swoim regionie i nie raczył nawet zapytać czy ktoś kula na Czechy , ale spoko niech kula szczęśliwie ( Klubowicz !!! Prezes grupy Warmińsko Mazurskiej !!!! a nawet nie wie co się w regionie dzieje pytam gdzie wypełniane statusy regulamin i postanowienia )
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 4 minuty temu, Paul napisał: He he ciekawe ilu klubowiczów na skuterach przyjedzie na Czechy ! a tak na marginesie nasz prezes Maki zapomniał nawet o swoim regionie i nie raczył nawet zapytać czy ktoś kula na Czechy , ale spoko niech kula szczęśliwie ( Klubowicz Prezes grupy Warmińsko Mazurskiej a nawet nie wie co się w regionie dzieje pytam gdzie wypełniane statusy regulamin i postanowienia ) Widzę że Kolega to lubi tak zamieszać w naszych szeregach .Ale tu nie ma polityki , tu wszyscy są dla frajdy.To takie hobby jest
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, krzytro napisał: Z całym szacunkiem dla twojej osoby, skuterami wszelakiej maści przejechałem całą Europę,łącznie jakieś 150 tys.kilometrów i na razie mi wystarczy tylko jazda po Warszawie i okolicach, a jak masz z tym problem to tylko twoja sprawa Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czym byłeś na godzinie W w Warszawie? Bynajmniej nie był to żaden skuter. Mam szacunek dla ludzi, którzy przesiedli się na moto i przeszli uczciwie do grupy Sympatyków (mają jaja, jak PawełJW) , nie zasłaniają się tym, że przejechali 150 tyś kilometrów i im to wystarczy. Jeżeli Ci to wystarczy, to po co wróciłeś do Klubowiczów? Trzeba było być dalej Sympatykiem. 2
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, Saper napisał: Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czym byłeś na godzinie W w Warszawie? Bynajmniej nie był to żaden skuter. Mam szacunek dla ludzi, którzy przesiedli się na moto i przeszli uczciwie do grupy Sympatyków (mają jaja, jak PawełJW) , nie zasłaniają się tym, że przejechali 150 tyś kilometrów i im to wystarczy. Jeżeli Ci to wystarczy, to po co wróciłeś do Klubowiczów? Trzeba było być dalej Sympatykiem. Po pierwsze, czytaj ze zrozumieniem .Napisałem po Europie. Po drugie , rocznica Powstania Warszawskiego to nie impreza Klubowa tylko ważne święto i moja sprawa czym pojechałem. Miałem w planach jechać autobusem. A skuter mam i nim jeżdżę. Koniec przekazu.
Paul Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Dziękuję za przypomnienie też mam takie małe hobby 13500 km od kwietnia 2020 r do dziś i tylko weekendy tak dla frajdy bo na codzień śmigam Puszką siedzę przy biurku i zarządzam swoim biznesem dla odskoczni zakładam kask wsiadam na sprzęt i śmigam a przez 25 lat trochę by się nazbierało kilometrów . Dołączyłem do grupy 1 maja tego roku i mam świrze i obiektywne spojrzenie na całokształt a to nie są tylko moje odczucia
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, krzytro napisał: (...) rocznica Powstania Warszawskiego to nie impreza Klubowa (...) To trzeba sobie było stanąć gdzieś z boku, a nie w centrum ugrupowania skuterów. Gdybyś przyjechał autobusem, tramwajem, pociągiem albo skuterem byłoby super. 3 minuty temu, krzytro napisał: (...) A skuter mam i nim jeżdżę. Bardzo chciałbym to widzieć, ale od razu Ci napiszę, że nie wybieram się do Warszawy. Może dożyję jakiejś imprezy, gdzie Cię zobaczę dosiadającego dumnie skutera. 1
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Koledzy z Polski uprzejmie proszę o nie pisanie w grupie Zach-Pom. to nie śmietnik.
Paul Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, Saper napisał: A skuter mam i nim jeżdżę. Mam i ja i też śmigam przesiadłem się z motoru na skuta bo życie zmusiło He he ( Saper wiesz o co chodzi wspominałem o tym na Leniwcu )
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, Paul napisał: Mam i ja i też śmigam przesiadłem się z motoru na skuta bo życie zmusiło He he ( Saper wiesz o co chodzi wspominałem o tym na Leniwcu ) Szanowny kolego bardzo proszę o pisanie w innym wątku. Do administracji bardzo proszę o wykasowanie tych śmieci.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 2 minuty temu, bilety napisał: Szanowny kolego bardzo proszę o pisanie w innym wątku. Do administracji bardzo proszę o wykasowanie tych śmieci. Słuszna uwaga
Saper Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 1 minutę temu, krzytro napisał: Słuszna uwaga Prawda w oczy kole.
Rekomendowane odpowiedzi