romeo1971 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 28/12/2014 transport z Białegostoku do Szczecina Dzięki dr.big a tak dotarł do Szczecina Więcej fotek dzisiaj nie mam,porobię to wstawię
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 nie udało się będę próbował dalej 28/12/2014 transport z Białegostoku do Szczecina Dzięki dr.big
wolf78 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam orientuje się ktoś gdzie i jak mozna nabyć naklejki burgmani jak i grupy Zachodniopomorskie z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
Rzelu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jednym z warunków otrzymania naklejki jest poddanie się skomplikowanemu rytuałowi immatrykulacji. Nię mogę ujawnić szczegółów, ale jednym z elementów jest przejazd na czerwonym przed fotoradarem na Woj. Polskiego. Bez ubrania.
dr.big Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 (...) jest przejazd na czerwonym przed fotoradarem na Woj. Polskiego. Bez ubrania. I to tramwajem . Kto tego dokona dostaje nalepki i pina free ...
hrabia Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie zamciemniajmy sytuacji chodzi oczywiście o trafipaxa a nie o fotoradar a żeby nie było że utrudniamy to możesz to zrobić na rowerze lub pieszo tocząc odważnik od sztangi - ale do odbioru naklejki musisz się takim zdjęciem wylegitymować
romeo1971 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tramwaj do Pleciugi nie dojedzie brak torowiska a, skuter do tramwajka? żaden problem wciągnąć
romeo1971 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 ale tramwaj jest na prądzik i niema sieci 600v
wolf78 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zadałem konkretne pytanie, w odpowiedzi same kasztany czy ktoś moderuje ten temat? . Wyznaje zasadę nie mam nic do powiedzenia to milcze. O co chodzi piszacym powyżej? Edit odezwał sie na pw kolega Urbi za co Dziękuję, temat naklejek grupy ZachPom ogarniety. Brakuje mi forumowych. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wolf78, nie denerwuj się na naszych kolegów, funkcjonowanie bez maxi skutera i deszczowa pogoda za oknem wpływa na nas demotywujaco i destrukcyjnie, więc staramy się żartować, żeby nie zwariować. ;-) A tak na poważnie, naklejki Burgmanii posiada nasz prezes - Klubowicz, Marek bilety, a naklejki Grupy Zachodniopomorskiej posiadam ja. Jeśli bywasz w Szczecinie, to możesz odebrać osobiście, w innym przypadku zostaje tylko wysyłka. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wolf78, a przy okazji, może w tym roku uda nam się przyjechać do Ciebie i skorzystać z Twojego ubiegłorocznego zaproszenia - jeśli oczywiście nadal jest aktualne...?!? ;-) Pozdrawiam
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zadałem konkretne pytanie, w odpowiedzi same kasztany czy ktoś moderuje ten temat? . Wyznaje zasadę nie mam nic do powiedzenia to milcze. O co chodzi piszacym powyżej? nabijanie licznika czy standardowe polskie cebulactwo. (...) Wolf, 1. Piszącym powyżej chodzi o żarty. 2. Nie da się nabijać licznika w lokalnych wątkach forum. 3. "Czy standardowe polskie cebulactwo" - patrz punkt 1 i 2, a będziesz znał odpowiedź. W wątkach lokalnych (tu zachodniopomorski) piszą najczęściej ludzie, którzy się dobrze albo bardzo dobrze znają, zwłaszcza ze wspólnych wyjazdów i spotkań np. pod Pleciugą. Dlatego pozwalamy sobie na żarty, a wszczegolności znany i lubiany Troll, niejaki Elvis. Rozumiem, że nie znając nas możesz odnieść wrażenie, że olaliśmy Twoje pytanie, a następnie ponabijaliśmy się z "jakiegoś gościa z Kołobrzegu", który zadaje dziwne pytania. Wiec, że ani nie olaliśmy pytania, ani się z Ciebie nie ponabijaliśmy (no może za wyjątkiem Elvisa ), a pytanie na pewno nie jest dziwne. Po prostu tacy jesteśmy... I możesz to zaakceptować, bądź nie. Na pewno w akceptacji pomoże Ci spotkanie z nami ryj w ryj (to był żart, bo oczywiście nikt z nas nie ma ryja; no może za wyjątkiem Elvisa). Najbliższa okazja zobaczyć nas na żywo (no może za wyjątkiem Urbiego, bo on w ostatniej chwili pewnie nie przyjedzie ) jest majówka w Swinoujsciu. A więc Wolf, graba? (Wiceprezesowi się nie odmawia!)
wolf78 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam przepraszam jesli kogoś uraziłem, na majówce pojawie się na 80%. Propozycja wypadu z zeszłego roku jak najbardziej aktualna. To chyba przez dzisiejszą pogode tak agrecha wemnie wzrosła. Jescze raz przepraszammi idę wyedytować ten nie fartowny post.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wolf nie przejmuj się... Ja uwielbiam Rzelowe opowieści, a człowiek to niezwykle ciepłej osobowości (nie mylić "ciepłym" inaczej)... Przy okazji Rzelu, zdradź mi plany swoje na nowy sprzęt, bo chyba do wiosny coś już ściągniesz???
Rzelu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Przy okazji Rzelu, zdradź mi plany swoje na nowy sprzęt, bo chyba do wiosny coś już ściągniesz??? Na razie plany są mgliste bo jestem na etapie zapasów (wolnoamerykanka) z Ergo Hestia. Ale korzystam ze wsparcia, więc jestem dobrej myśli.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Na razie plany są mgliste O kurczę, Transalp? Czyli nie zanosi się na skuter? No nieźle.
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pozdrowienia z Canazei ( Italia) dla wszystkich braci maxi skuterowych. PS Przed granicą Austriacką było dziś 23stC - szok
Rzelu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Robsson, cóż Ci odpowiedzieć ze Szczecina, gdzie właśnie pi..dzi jak w kieleckiem, wichura aż się drzewa kłaniają. Obyś się ciepłego piwa opił
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2015 Robsson wracaj już, bo się tam napatrzysz na skutery i jak wrócisz, będzie Ci smutno patrząc na to wygwizdowie przez okienko piwnicy i trzymając Burka za rączkę kierownicy... A tak poważnie to zazdraszczam i powiedz mi, czy jest możliwość wynajęcia tam skuta i polatania sobie po tych uliczkach pełnych słońca, kolorów i zapachów (o Włoszkach nie wspomnę)...
Sympatycy Robsson Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Robsson wracaj już, bo się tam napatrzysz na skutery i jak wrócisz, będzie Ci smutno patrząc na to wygwizdowie przez okienko piwnicy i trzymając Burka za rączkę kierownicy... A tak poważnie to zazdraszczam i powiedz mi, czy jest możliwość wynajęcia tam skuta i polatania sobie po tych uliczkach pełnych słońca, kolorów i zapachów (o Włoszkach nie wspomnę)... Hi Raczej z wypożyczeniem byłby kłopot a nawet gdyby to nie byloby przyjemności z jazdy. Jestem w Dolomitach a tu tylko śnieżne skutery widuję Pozdro
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2015 A ja myślałem, że ty kości wygrzewasz na Caprii... A Ty na nartach śmigasz... Na kości uważaj
wd40 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam , zglaszam sie do Grupy Zachodniopomorskiej , jesli mozna ? pozdrawiam
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jasne że można... Witaj w klubie
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2015 wd40, witaj w gronie miłośników maxi skuterów, a nawet maximaniaków Grupy Zachodniopomorskie Burgmanii. Jak widzę jesteś z Wolina więc masz blisko do naszych kolegów ze Świnoujścia, więc musisz koniecznie się z Nimi skontaktować i wpaść ma czwartkowy spot. SlawoyAMD, Romano77, KOT45, Robsson to przesympatyczni i super koledzy, których żal a nawet grzechem by było nie poznać, mieszkając tak blisko. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu naszej maxiskuterowej społeczności. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania czy wątpliwości, będzie coś dla Ciebie niejasne czy niezrozumiałe, śmiało pytaj, z przyjemnością wyjaśnimy i pomożemy. Tymczasem pozdrawiam i do napisania a kiedyś zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi