Klubowicze bilety Opublikowano 15 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2009 Miejsce spotkań grupy Zachodnio-Pomorskiej Szczecin jest na parkingu przy Pleciudze w czwartki o godzinie 18-tej. Czyli skrzyżowanie ulic Śląskiej z Wielkopolską obok grającej fontanny.
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 (...)2. dr.big - nadaje się jest blisko(...) Hahaha, no to swietnie ze sie nadaje i nawet czasami jest bardzo blisko .
Mareczek Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Hahaha, no to swietnie ze sie nadaje i nawet czasami jest bardzo blisko . Proszę o dopisanie i mnie. Na zachodzie bywam również co jaki? czas Szczecinie przebywam , w Pomorskim mieszkam więc na li?cie mogę być.
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 No i byles w wojsku w Szczecinie, a czasami nawet do Prenzlau Ciebie wpuszczali :lol: .
Bob Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Prosze o dopisanie do listy, pozdrowienia z powiatu drawskiego
Jerzyk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam serdecznie, ... znajdzie się nas, którzy zarejestrowali się, jeszcze kilku – np.: Radio/Połczyn – B.-AN 400 Marko39/|winouj?cie – B.-AN 650 Hubert22/Kamień Pomorski Bartosiński/Sz-n – wybiera Mira. S/SZ-n - B.-AN 400 (to tak z pamięci) No i jeszcze – jak widziałem – poruszaj? się po mie?cie ‘nielegalnie-bez rejestracji’ aprilka’500, yamaszka’400 i jeszcze jaka? ?redniej wielko?ci włoszczyzna – wizualnie zadbana – bardzo dzielna, gdyż zdaje się, że widywałem j? pomykaj?c? również w chłodnawe dni grudnie, stycznia. Należy s?dzić, że również odezw? się. Ale nie każdemu obowi?zki rodzino-zawodowe pozwalaj? udzielać się „forumowo-turystycznie”. Jak jeszcze pamiętam, to jeszcze z Gryfina rejestrował się kto? – w tym jeden kolega o dużych zdolno?ciach techniczno-manualnych, potrafi?cy szybko poruszać się przy użyciu małej ilo?ci cm3. Aby do wiosny Pozdrawiam P.S.: Potwierdzam: Mareczka i dr.big’a widziałem w Szczecinie
Radio Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Potwierdzam swoj? obecno?ć !OK Ps. w ubiegłym roku odbył się mały majowy spot, było nas .... dwóch....ja i Marko39 Ps2. Mój !scooter czyli B650exe nie aktualny, zmienił wła?ciciela, jestem w trakcie medytacji ..... co tu kupić Ps3. Ale na wiosennym spocie zachodniopomorskiego postaram się zjawić !piwko
skrobi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam serdecznie z Piły. |migam na Kymco Xciting. Chętnie przył?cze się do listy. Pozdrawiam.
eMKa Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Z tego co pamiętam, jest też ktosik z Koszalina...
folit Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 No cóż, Koszalin oczywi?cie też się melduje. Pozdrawiam wszystkich "zaszczepionych".
Gość siwydan6 Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich. Również postaram sie przybyć na wiosenny pocz?tek sezonu siwydan6 AN650 Szczecin proszę o dopisanie mnie do listy
22hubert Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 robi sie nas coraz wiecej moze jakies spotkanko jak juz slonko zaswieci w szczecinie (tak posrodku zeby kazdy mial blisko) termin do dogadania.
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2009 Oczywi?cie ja jestem ZA !!!!!!!!!!!!!!!, może jakie? propozycje. Sugeruje wycieczki do każdego.
22hubert Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 jesli chodzi o mnie to jutro (w poniedzialek) odpada bo zona rodzi !happybth , po jutrze nie dam rady bo z kolesiami pijemy pepkowe !happybth wiec dopiero w srode, no powiedzmy w czwartek zglaszam gotowosc,
Jerzyk Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam, … również chętnie dokooptowałbym (się!) do jakiej? miłej wycieczki – szczególnie po wczorajszych miłych pierwszych wrażeniach – ale pozostaje kwestia pogody(?). Szczególnie opadów – gdyż temperatura ma być zachęcaj?ca! Kwestia „czasu” w dniu jutrzejszym nie byłaby przeszkod?. Czy s? już pomysły: gdzie i o której?
Gość siwydan6 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Heloo:) My?lę ze dla wszystkich najlepszym i najczę?ciej odwiedzanym miejscem jest lotnisko trasa Chociwelska . Co wy nato??? Wszystko oczywi?cie względem pogody. Pozdrawiam wszystkich !w00t
dr.big Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Teraz to nie, ale na wiosne chetnie sie spotkam (np. nad morzem)? Pas starej autostrady dla mnie odpada... Nic ciekawego tam nie widze !w00t ... Ale fakt, miejsce jest czesto odwiedzane przez 2oo...
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2009 siwydan6 - oczywi?cie dla kolegów z nad bałtyku będzie bliżej niż do szczecina, może w sobotę moja propozycja 12-ta. oczywi?cie wszystko zależy od pogody (deszcz to raczej nie i dobrze by było min. 5 C) !!! Co wy na to? Ja ze swojej strony postaram się przywie?ć jeszcze dwa maxi W pi?tek raczej nie, jedziemy z chłopakami z nad morza do Berlina na zakupy Louis i te sprawy. Jak kto? chce się załapać to na PM
Gość Romano77 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Hej, ja tez chetnie bym posmigal w tak doborowym towarzystwie. W nastepnym tygodniu odbieram moja "niunie" i bede gotów!!! Pozdrawiam wszystkich.
eMKa Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja niestety w sobotę nie będę mógł, ale się odzywam, żeby?cie wiedzieli, że jestem na bież?co i jak tylko będę miał możliwo?ć to ?mignę choćby do Szczecina.
Bob Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Sobota odpada-praca ale podobnie jak eMKa bacznie lukam NASZ regionalny watek.Do zobaczenia
Gość siwydan6 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 bilety- Dla mnie jak najbardziej sobota o 12 pasi. Jak cos to nie ma problemu. palimy maszynki i do boju. javascript:emoticon('!tut') smilie
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2009 Jak jest akceptacja miejsca i terminu dla szczecina zbiórka 11.20 Wały Chrobrego pod muzeum
Gość siwydan6 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ok. Pasuje A co z miejscem docelowym? Czy tak jak pisałem wcze?niej Chociwelska lotnisko? Moze jednak koledzy z poza Szczecina tez sie zjawia.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2009 Witam, tak jak pisałe? Chociwelska (Lotnisko), jest zapowiedz z Kamienia Pom. i |winouj?cia
Rekomendowane odpowiedzi