Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grupa Zachodniopomorska Szczecin - gdzie się spotykamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam obecność Św.Mikołaja, Integra mam nadzieję zadowolona, nie miała jeszcze okazji przetestować prezentów ale nie może się doczekać dodatnich temperatur.

6882f34ab07dcd64med.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

226

• ArtCho

103

• bilety

61

• Rzelu

56

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Sympatycy
Opublikowano

Roman, ale taką fotkę to …… weź no zapodaj coś w porządnej rozdziałce, bo nie możne nawet dokładnie zobaczyć, coś Ty tam założył :)

Opublikowano

Wydech widać. Grubo. Ale czy ten deflektor na wysokiej szybie to nie przesada?

Opublikowano

Rzelu szybka oryginalna a deflektor taki jak twój BYŁ........ razem sprawdzaliśmy. Jeśli chodzi o rozmiar zdjęcia to używam fotosik.pl i takie wychodzą małe...

Opublikowano
  W dniu 27.12.2014 o 21:04, romano77 napisał(a):

Rzelu szybka oryginalna a deflektor taki jak twój BYŁ........ razem sprawdzaliśmy. Jeśli chodzi o rozmiar zdjęcia to używam fotosik.pl i takie wychodzą małe...

Chodzi głównie o to czy patrzysz PONAD deflektorem, no ale mały nie jesteś więc powinno się udać.

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkim najlepsze życzenia noworoczne wszystkim Burgmaniakom... Ja Nowy Rok spędziłem w drewutni z Burkiem oczywiście :D

7ba549d6667a455f.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Szanowni Koledzy,

w końcu postanowiliśmy zorganizować I Spotkanie Grupy Zachodniopomorskiej :-) - szczegóły imprezy TUTAJ

Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

Koledzy czy dzis (czwartek) jest spotkanie pod Pleciuga .Prosze o informacje. Nastepne dni mam zajete a termin powrotu mnie goni .Najlepiej na kom. 881 671 357

Opublikowano

Witam,Roman Szczecin dopiero zaczynam na 2 kołach HONDA PCX125

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj, siemanko, rąsia ;)

Opublikowano

Hej Roman.

Zrobi się cieplej to spot przy Pleciudze mamy w czwartki...

Opublikowano

Ok , podjadę jak nie będę w pracy

• Sympatycy
Opublikowano

Cześć Roman. Skąd pomysł, żeby kupić motocykl? Napisz parę swoich przemyśleń, od czego się zaczęło.

Opublikowano

Mała instrukcja :wink32:

Opublikowano

W zeszłym roku kuzyn dał mi zatartego KEEWAY 50cm3 wymieniłem cylinder i pośmigałem troszkę,polubiłem to a ze nadarzyła się okazja ( ustawa motocykle 125 na prawko B) postanowiłem zakupic coś większego ,póki jeszcze nie jestem za stary :rolleyes1:

Opublikowano

Witaj Romeo.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 17:22, Bob napisał(a):

Mała instrukcja :wink32:

Instrukcja pierwsza klasa , z certyfikatem UE ;)

Uśmiałem się po pachy :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 10:46, koza5810 napisał(a):

Koledzy czy dzis (czwartek) jest spotkanie pod Pleciuga .Prosze o informacje. Nastepne dni mam zajete a termin powrotu mnie goni .Najlepiej na kom. 881 671 357

Kurczę, Zenek, dopiero teraz zobaczyłem (pewnie znalazłbym ten wpis, gdybyś wpisał w wątek styczniowy). Zimą raczej się nie spotykamy przy Pleciudze (przynajmniej dotychczas). Pewnie gdybyśmy wcześniej wiedzieli, to możnaby się jednak spotkać i pogadać... Do kiedy jesteś?

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 14:05, romeo1971 napisał(a):

Witaj Roman,

cieszymy się i gratulujemy, że znowu mamy użytkownika Hondy PCX - jednego z najładniejszych i najlepszych skuterów o pojemności 125cm3.

Do zobaczenia na którymś ze spotów.

Pozdrawiam

Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 14:05, romeo1971 napisał(a):

Witaj, dzięki tobie została zachowana równowaga 125-tek w grupie po tym jak Krisso zamienił swojego Burka 125 na Forzę 300.

Do zobaczyska na spocie.

Opublikowano

możecie mnie dopisać do listy

• Sympatycy
Opublikowano

Roman, wrzuć może parę fotek PCX'a, bo zdaje się, że jest wyposażona w jakieś akcesoria - kufer, szyba. Z chęcią obejrzymy.

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 14:17, romeo1971 napisał(a):

możecie mnie dopisać do listy

Na pieszczoty to trzeba zasłużyć, albowiem zgodnie z uświęconą tradycją daj się poznać nam i vice versa. Tak jest- też zauważyłem, że jest w pełni wyposażony- zdaje się nawet firmowo

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 15:08, KriSSo napisał(a):

Roman, wrzuć może parę fotek PCX'a, bo zdaje się, że jest wyposażona w jakieś akcesoria - kufer, szyba. Z chęcią obejrzymy.

to dla mnie nie takie proste,przynajmniej na tym forum :blush: poprostu niewiem jak :msn-cry: