Radio Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Niestety, ja odpadam, w sobotę o 13 mam pogrzeb !happybth Może innym razem....
22hubert Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 witam jak odbiore zonke i mojego nowonarodzonego synka w piatek to bede na 100%, lecz moga przesunac date wyjscia (ze wzgledu na zoltaczke)na sobote wtedy niestety nie dam rady, ale jestem dobrej mysli !happybth . A co do trasy to moze do gryfina na jakas kawke z ciachem.
Jerzyk Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam serdecznie i również deklaruję chęć przybycia i udziału w integracyjnym spocie ...!happybth ... !happybth ... !happybth ... Pozdrawiam.
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2009 No to pogoda zamówiona, będzie integracja. Oczywi?cie zapraszamy wszystkich chętnych. Będzie !happybth !tut !happybth !kiss !yawn
Gość byczek72 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Witam Kolegów Ja niestety rzadko bywam na tym forum z braku czasu, ale miło mi do Was doł?czyć z Zach-Pom. Co roku w Złocieńcu na koniec wakacji jest zlot motocykli. w tym roku odbędzie się już szósty raz. Tak więc serdecznie zapraszam ( co prawda dopiero w sierpniu ) Wcze?niej możemy się gdzie? spotkać i poznać. Może Kołobrzeg?
Bob Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Witam kolege ze zlocienca.Jest nas JUZ dwoch,moze by jakies spotkanko Jak tam spotkanie ZACH-POM Juz dzis pisze sie na nastepne Pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Oczywi?cie ja jestem ZA !!!!!!!!!!!!!!!, może jakie? propozycje. Skoro i ja jestem na li?cie ZACH.-POM. To może i ja zaproponuję jakie? spotkanko np. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6933 ja wybieram się w sobotę może jeszcze kto? się stawi w w/w miejscu. !flower
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2009 Mareczek, jak będziesz jechał przez Szczecin, to oczywi?cie się podł?cze !flower
22hubert Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam chetnie sie podlacze do wycieczki, wyjazd na !flower jak mniemam.
Gość mzwierzy Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 proszę dopisać mnie do listy skuteromaniaków ZACH.-POM., pozdrawiam mZwierzy
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 Może warto od?wieżyć temat, czy kto? nowy pojawił się na naszym terenie?
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Września 2009 Poznałem właśnie Pana Artura ze Szczecina - nick ArtCho, mozolnie rośniemy w siłę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2009 Jestem na forum! Muszę jeszcze dokupić odpowiedniejszy pojazd i będę z Wami!
Gość Romano77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 No to witam nowego kolege,Świnoujście pozdrawia!!
Jerzyk Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Również witam serdecznie nowego Kolegę. A właściwie to wszystkich Nowych, z którymi nie było okazji przywitać się wcześniej. No i oczywiście sukcesu na egzaminie na prawo jazdy życzę również.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 Coraz bliżej... Teorię zdałem
melmacie Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Gratulacje i czekamy na wiecej. Pozdrowionka
Andrzej.k Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witam wszystkich Po krótkiej nieobecności na forum-szpital. Proszę dopisać mnie do listy zachodniopomorskiej Andrzej.K Szczecinek BURGMAN AN 400 K3
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Witamy w szeregach Zach-Pom.
Mareczek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 3. Mareczek - (Gdańsk) Jako Nr 3 w Zachodnio-Pomorskim witam wszystkich Kolegów nowo dopisanych do Burgmani i regionu. PS. Mam pewne propozycje odnośnie imprezy w regionie ale to w innym temacie.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Mareczek dawaj propozycje wiesz że mnie nie trzeba namawiać. Ten i następny wekend skuterowo ma już zajęty ale następne zawsze jestem zainteresowany.
Tomekgdz Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 PS. Mam pewne propozycje odnośnie imprezy w regionie ale to w innym temacie. !OKK O szykuje się następna impreza jak by co to Grudziądz też jest w zachodniopomorskim !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Września 2009 Tomasz ciśnij Mareczka, słowo się rzekło będzie impreza.
jack daniels Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 To tylko niecałe 4 paczki, więc gdyby parę szczegółów wcześniej... to mógłbym tak namieszać w harmonogramie dial, co by również wziąść w tym udział. Bez zobowiązań, pozdrawiam J.D. P.S. Jeżów tak samo jest w Zach- Pom. !OK !OK !OK
Rekomendowane odpowiedzi