Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grupa Zachodniopomorska Szczecin - gdzie się spotykamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Gdyby miał się czepiać ... Koszalin to bardziej Pomorze środkowe ... :P

To powiem grzecznie się nie czepiaj, jednak to Zachodniopomorskie,

Proszę nie dodawajmy w tym temacie zbędnych zdań, ponieważ nic nie wnoszą do tematu a robią bałagan.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

226

• ArtCho

103

• bilety

61

• Rzelu

56

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Sympatycy
Opublikowano

Marku, przypomniałem sobie o jednym aktywnym koledze z Koszalina... :-)

zegareczek5 - odpisał nawet w naszym temacie: Grupa Zachodniopomorska - należałoby Marka również dopisać do listy...

"Witam, Marek z Koszalina. Jestem posiadaczem burgmana od roku. Podoba mi się pomysł organizowania spotkań na terenach zachodniopomorskiego. Jestem otwarty na różne propozycje. Znam jescze jednego maxi skuterowca z Koszalina i na pewno się przyłączy.Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na trasach."

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, możesz dopisać zegareczek5(Marek) i Janek Koszalin.

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy, jak patrzę na pierwszą stronę tego tematu i widzę imponującą listę posiadaczy i miłośników maxi skuterów, to jest pod wrażeniem tak dużej grupy jaką tworzymy. Jest nas prawie 50 osób, to już naprawdę silna grupa.

A przecież wiemy i widujemy wielu jeszcze użytkowników na maxi skuterach, którzy jeżdżą "anonimowo", nie znamy ich, nie zadeklarowali się do uczestnictwa w naszej Grupie i nie spotykają się z nami... Wielka szkoda, niech żałują i nawet nie wiedzą jakich fajnych i wartościowych ludzi nie znają...

Pozdrawiam, licząc że nasza Grupa Zachodniopomorska będzie się systematycznie powiększać.

• Sympatycy
Opublikowano

No tak ... spójrz jednak Wojtek na sprawę z drugiej strony ...

W grupie, jak to określiłeś prawie 50 osobowej, jest tylko niewielki procent użytkowników maxi których znasz osobiście, z którymi się widujesz, którzy aktywnie uczestniczą w życiu Grupy Zachodniopomorskiej ...

Pomimo powyższego liczba "prawie 50" bardzo cieszy i mam nadzieję że gdy zajdzie potrzeba i zostanie skrzyknięte pospolite ruszenie, stawią się wszyscy a co najmniej większość ... :horse:

Mirek, nie jest tak źle...

Jak to określiłeś spojrzenie z drugiej strona mnie nie interesuje i nie dotyczy, ponieważ osobiście znam ponad 60% osób z listy a z 50% spotykam się, może nie regularnie, ale dość często...

Mam nadzieję, że pozostałe osoby, które poznałem za pomocą internetu, naszego Forum i poczty mail'owej również poznam osobiście w najbliższym czasie i będziemy spotykać się może klika razy w roku... ;-)

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

elvis,

myślę bardzo intensywnie o jakimś wakacyjnym spotkanie np. nad morzem - Świnoujście lub Kołobrzeg całej Grupy Zachodniopomorskiej, tym bardziej że kolega Volf78 zaproponował nawet jakiś ciekawy program z atrakcjami, a koledzy ze Świnoujścia też już kilkakrotnie zapraszali do siebie...

Opublikowano

jesli pomiedzy 31lipca a 9 sierpnia to bedzie o jednego wiecej :) bez wzgledu na miejsce spotkania

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego szczolkin,

na pewno poinformujemy o tym szczególnym spotkaniu z wyprzedzeniem w oddzielnym temacie...

Pozdrawiam

Opublikowano
:) witam :) caly czas aktualne zaproszenie do swinoujscia :)...miloby bylo goscic was :)...
Opublikowano

Mam nadzieje ze kiedys zalicze jakis zlot:) jak lista jest otwarta to mozecie mnie dopjsac :)

Opublikowano

Witam ze Zlociencu ,to musimy zorganizowac jakies spotkanko.

Opublikowano

Bob, czy Ty przypadkiem nie posiadasz sw koloru bordowego ? Bo widzialem w czaplinku kilka razy na parkingu na zlocieniec taka wlasnie SW i lacha ZDR...

Opublikowano

Tak to ja,czesto sie tam spotykamy parking przy jeziorze.

Jak nie bedzie padało to bede o 18 !scooter. Chyba ze jakas inna propozycja.

Opublikowano

Z mila checia tylko dzis pracuje ale moge wyskoczyc jjak chcesz na troche bo i tam scootem jade do pracy :)

Opublikowano

Damianus jak nie pasuje to mozna w innym terminie ,mój tel 668212469.

Opublikowano

Widze ze pada za oknem, to nke ma co sie moczyc ja maxiego chowam do garazu, jak cos to zapisze numer i sie odezwę. pozdro

Opublikowano

szabel

Jak widzę jest nas mało z naszego województwa, może kogoś zachęcimy do dopisania się do listy lub z gości ktoś nowy dołączy do forum. Będzie wiadomo czy można zorganizować się i przygotować na pierwsze dni wiosny. Dwa lata temu był podobny post ale od tego czasu wiele się zmieniło i myślę że to dobry pomysł na reanimację ZACH.-POM.

1. dr.big - nadaje się jest blisko (Berlin)

2. bilety [Marek] - (Szczecin)

3. Bob - (Złocieniec)

4. Radio - (Połczyn Zdrój)

5. 22hubert - (Kamień Pomorski)

6. Romano77 - (Świnoujście)

7. melmacie [Maciek] - (Szczecin)

8. ArtCho - (Szczecin)

9. damianibeata - (Mielno)

10. wooferai - (Szczecin)

11. Rzelu - (Szczecin)

12. Samba - (Szczecin)

13. Urbi [Wojtek] - (Szczecin)

14. qszysiek - (Szczecin)

15. burgifan - (Szczecin)

16. kowal - (Szczecin)

17. Elvis - (Stargard Szczeciński)

18. lusia - (Szczecin)

19. bodzio - (Szczecin)

20. SlawoyAMD - (Świnoujście)

21. VOLF - (Szczecin)

22. KOT45 - (Świnoujście)

23. YAMAHAFAN - (Szczecin)

24. Arek rybak - (Szczecin)

25. Maciek mechanik - (Szczecin)

26. Wolf78 - (Kołobrzeg)

27. Minimi1 - (Szczecin)

28. SiwyDym [Konrad] - (Szczecin)

29. Matrix [Janusz] - (Szczecin)

30. Poldek [Jarek] - brat Matrixa] - (Szczecin)

31. hrabia [Piotr] - (Szczecin)

32. arturr - (Szczecin)

33. Windsurfer - (Szczecin)

34. darecki2059 - (Świnoujście)

35. kunisz - (Szczecin)

36. Jazz [Wioletta] - (Szczecin)

37. Andrew70 - (Stargard Szczeciński)

38. tomaszbialek - (Kołobrzeg)

39. pedziwiatr (Szczecin)

40. azjon (Szczecin)

41. orzech77 (Mierzyn)

42. Leonidas (Szczecin)

43. gim-kg (Kołobrzeg)

44. zegareczek5 [Marek] (Koszalin)

45. damianus2222 (Czaplinek)

46. szabel koszalin

Ludzie wyjdzmy z krzaczorów i dajcie znać o sobie innym

• Klubowicze
Opublikowano

szabel

szabel - chętnie ciebie dopiszę ale napisz coś o sobie (przynajmniej tak wypada)

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy,

zapewne większość z Was wie, że w niedzielę 30 marca tego roku, o godzinie 10.12, z Warszawy wystartowała I Przedzlotowa Ogólnopolska Sztafeta Burgmanii 2014... Szczegóły dotyczące sztafety zamieszczone są w tematach jej poświęconej, więc nie będę się o tym rozpisywał.

Chcę tylko poinformować, że my - Grupa Zachodniopomorska - bierzemy udział w jednym z etapów tej sztafety.

Liderem naszej Grupy, odpowiedzialnym za odbiór i dalsze przekazanie "pałeczki (CUS'ia)" jest Bilety.

Zadaniem naszej Grupy jest odebrać CUS'ia od Grupy z Wielkopolski, a następnie przekazać go Grupie Pomorskiej...

Tyle tytułem wstępu, proszę o zabranie głosu przez Lidera... Marku oddaję Ci głos...

Opublikowano

jutro zamierzam ułożyć grafik na Maj - wstępnie 10 i 13 maja planuję wolne, więc będę do dyspozycji w temacie CUŚ-ia

• Klubowicze
Opublikowano

10-tego mnie nie będzie niestety... Nowy grafik na maj będzie dopiero pod koniec miesiąca, ale nawet jeśli będzie niekorzystny, postaram się zamienić tak, by być na odwożeniu Cusia do Koszalina...

• Klubowicze
Opublikowano

10-tego jest przyjazd i tu nie jest problem (wielkopolska przyjedzie i pojedzie a my zostajemy w domu), szukamy chętnych na przejazd 13-tego - bardzo proszę o ew. deklarację.

• Klubowicze
Opublikowano

Na razie jestem w stanie zadeklarować się na 80%... Jak pisałem wcześniej, grafik poznam na koniec miesiąca i wtedy będę działał na ewentualną zamianę... A bardzo bym chciał zrobić ta trasę i spotkać się z kolejną ekipą :)

Opublikowano

zrobię wszystko żeby być :)

Opublikowano

Wg. moich obliczeń 13-go mam wolne i bardzo chętnie pojadę.