Waluś Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 kurdeczka. Podrychtowałem bzyczka, zaworki, gaĽniczek te sprawy a tu taka biała niespodzianka nasypała się z nieba i dotego temperatura też rewelka, nawet nie mam jak przetestować serwisu !scooter
Gość Dragon Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Walu?... Niedawno wróciłem z Włodawy... delikatnie przypruszone ale drogi czarne... jedynie droga w Okunince (dookoła jeziora) jest za?nieżona miejscami... Nie ?nieg powinien Tobie przeszkadzać tylko temperatura -8C*... P.S. Jestem we Włodawie - można by powiedzieć - co drugi dzień...
Radio Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie mniej jednak, jeżeli tak bardzo Ci zależy to mogę co? "pomy?leć" o terenach pomiędzy Szczecinem a Koszalinem... !scooter !happybth Kusisz los???? Dawaj Dragon czary Muszę przetestować skuter ale...?nieżny A tej zimy niestety nie było....zimy
Gość Dragon Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Najpierw obiecane zdjęcie... EDIT: Małe wyja?nienie do zdjęcia - tyle ?niegu napdało w ci?gu jednej nocy... wcze?niej było "zielono" jak "na wiosnę"... Dawaj Dragon czary hm... zastanowię się...
Gość E--ndriu Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Od wtorku będzie cieplej !scooter
dr.big Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie jest zle !scooter , slonce, sucho, jedynie w nocy temp. dochodzaca do -3°C, w dzien +5°. Przyszly tydzien ma w dzien dochodzic do +10°- +12°C i +5°C w nocy. Do tej pory najwiekszy mroz to jakies -5° w nocy (w grudniu?)... Snieg (jesli mozna tak nazwac "pokrywe" grubosci 2 cm !happybth ) byl tylko raz i lezal jakies 2 dni .
Waluś Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Niedawno wróciłem z Włodawy hehe jak rano wyjeżdżałem na Lublin to było bialutko ale rzeczywi?cie ?nieg ?niegiem, ale temperatura mnie powaliła Jestem we Włodawie - można by powiedzieć - co drugi dzień A w jakim celu, tudzież charakteże przebywasz tak często na moim zaberbeciu, je?li można wiedzieć Zaraz sie okaże że sie widujemy i o tym nie wiemy
Gość Dragon Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Jestem we Włodawie - można by powiedzieć - co drugi dzień A w jakim celu, tudzież charakteże przebywasz tak często na moim zaberbeciu, je?li można wiedzieć Zaraz sie okaże że sie widujemy i o tym nie wiemy Na 100% się nie widujemy ponieważ Włodawa jest "punktem" przelotowym na trasie Lublin - Okuninka... Jak widzisz, miejscem docelowym jest Okuninka... Spodziewam się, że już się domy?lasz, że do Okuninki o tej porze roku na grzyby się nie jeĽdzi a ryby ?pi? pod dosyć cienkim lodem który we ?rodę pękaj?c wydawał odgłosy jak Bartnik strzelaj?cy z armaty... Akurat wybierałem wodę z łódki która (niestety) zimuje w wodzie... No i zagadka... Co może robić "zasr...ny mieszczuch" w Okunince o tej porze roku??? Dzisiaj rano w: |widniku temperatura -6*C Radomiu (około godziny 14) temperatura +1*C, |widniku teraz (19.00) temperatura -2*C |widnik wygl?da jak piękna górska miejscowo?ć wypoczynkowa... zasypany ?niegiem jak podczas normalnej zimy...
Mareczek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 No i zagadka... Co może robić "zasr...ny mieszczuch" w Okunince o tej porze roku??? Sprawdza czy wiatr i przygodni tury?ci czego? nie porozwalali lub podprowadzili.
Gość Dragon Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 No i zagadka... Co może robić "zasr...ny mieszczuch" w Okunince o tej porze roku??? Sprawdza czy wiatr i przygodni tury?ci czego? nie porozwalali lub podprowadzili. Mareczku... ale co dwa dni...???? ZONK!!
Radio Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 JeĽdzisz na tajne spoty z........ Miejsce spotu
Gość Dragon Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 JeĽdzisz na tajne spoty z........ Miejsce spotu ZONK Z zim? spotykam się gdzie indziej... !TAZ
Radio Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Dragon...nie b?dĽ tym co ryje (twoje słowa !TAZ....pochwal się co tam robisz
Slavequs Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Co będzie pisał! Jeszcze żona przeczyta...
pilot Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja wiem ale nie powiem po co maj? inni wiedzieć. Niech dalej głowy sobie łami?. !V Czołg konserwuje który dziadek w Okuninkach zakopał. !TAZ
Gość Dragon Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Co będzie pisał! Jeszcze żona przeczyta... !TAZ !V Ubawiłe? mnie tym do łez... Czołg konserwuje który dziadek w Okuninkach zakopał. Pilot - to miała być tajemnica... Zapomniałe???? Dragon...nie b?dĽ tym co ryje (twoje słowa ....pochwal się co tam robisz No to za?piewajmy... budujemy nowy dom(ek), jeszcze jeden nowy dom(ek)... A zima tego roku łaskawa dla mnie była... oj łaskawa...
Waluś Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Okuninkach hmmm zdawało mi się że mamy tylko jedn? Mówisz domek hyhy, kolejne miejsce spotkań Ja zakończyłem budowę domku na etapie fundamentów, bo w pewnym momencie doszli?my do wniosku, że komu potrzebny jest domek letniskowy 7 km od domu tymbardziej że obok jest 2 domki firmowe mojego tatula, w których zawsze moge przenocować hihi Dzisiaj mimo przykrej pogody nie wytrzymałem i przetestowałem burga jeszcze mała korekta i będzie miodowo.
Radio Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Dragon...nie b?dĽ tym co ryje (twoje słowa ....pochwal się co tam robisz No to za?piewajmy... budujemy nowy dom(ek), jeszcze jeden nowy dom(ek)... A zima tego roku łaskawa dla mnie była... oj łaskawa... Ufffff....a ja już my?lałem że z tym czołgiem to prawda Gratuluję,tyle że pamiętaj coby wszystkich zaproszonych na "parapetówkę" dokładnie sprawdzić....wiesz zawsze może trafić się "wróg" z kornikami w pudełeczku A czym to pachnie to wie każdy,te malutkie dziady ze?rutuj? wszystko
Gość Dragon Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Gratuluję,tyle że pamiętaj coby wszystkich zaproszonych na "parapetówkę" dokładnie sprawdzić....wiesz zawsze może trafić się "wróg" z kornikami w pudełeczku !happybth !kisss !kisss A czym to pachnie to wie każdy,te malutkie dziady ze?rutuj? wszystko !happybth !scooter O cholera... korniki... ale korniki do betonu?? Domek całoroczny i murowany... Jeżeli s? korniki "betonowe" to napisz o nich więcej... trzeba się jako? zabezpieczyć... !piwko !piwko !tut !tut !happybth Dzisiaj w Lublinie pada deszcz... Cały ?nieg który był jeszcze wczoraj popłyn? sobie w sin? dal... temperatura +3*C. Chyba można już oficjalnie napisać, że to już koniec zimy... !happybth Cieszycie się?
miszczu Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Tak, ja się bardzo cieszę i od przyszłego tygodnia chyba już na stałe przesi?dę się na skuter.
Radio Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 O cholera... korniki... ale korniki do betonu?? Domek całoroczny i murowany... Jeżeli s? korniki "betonowe" to napisz o nich więcej... trzeba się jako? zabezpieczyć... !kisss !kisss !piwko !piwko !happybth Dzisiaj w Lublinie pada deszcz... Cały ?nieg który był jeszcze wczoraj popłyn? sobie w sin? dal... temperatura +3*C. Chyba można już oficjalnie napisać, że to już koniec zimy... !happybth Cieszycie się? !tut Ich nazwa to: Kornikus Betonus .... czyli Zło?liwiec pospolity żr?cy wszystko !tut Ale...ale Dragon...nie buduj schronu !happybth Pewnie że cieszymy się,tym bardziej że twoja "kl?twa" lub przepowiednia NIE DOTARLA !!! do mnie...ufff...co za szczę?cie !scooter
miszczu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 I co? Na stałe j? żegnamy (bur? sukę zimę), czy jeszcze pokaże zęby?
MISIEK Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 I co? Na stałe j? żegnamy (bur? sukę zimę), czy jeszcze pokaże zęby? ...chyba już nie ma co pokazywać, ...wszystkie chyba już wybite Paa, ...paa, paskudo i nie wracaj za szybko Dzisiaj w stolicy Pyrlandii pogoda popołudniowa była "miodzio" więc znowu wybzyknałem skuterkiem. Hmm, ...a jutro ? ...jutro ma być jeszcze bardziej "miodna" -trzeba to wykorzystać na jakis fajny rajdzik !scooter Jutro raczej zaroi się od jedno?ladów. Pozdrawiam wszystkich "pozytywnie zakręconych" i życzę już tylko super słonecznej, wiosennej ...no i letniej pogody. Szerokiej drogi i bezpiecznych przejazdów ...i miłej zabawy ! ...a bura zima ??? ...zima niech idzie spać No i czeka j? jeszcze, za niecały miesi?c, odwieczny rytuał pożegnania : ( )
ŻABA Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam szanowne grono! Uroczy?cie informuję, że razem ze Stokrotk? otworzyli?my dzi? sezon !OKK Dla Orzecha to pewnie nic nadzwyczajnego ale my mamy u?miechy od ucha do ucha PS - bardzo fajnie wyprzedzało się samochody z nartami na dachu !piwko
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2008 ja dzisiaj też nie wytrzymałem i wypchn?łem swoje 250 kg z garażu i co ? i banan od ucha do ucha . a że jestem wyznawc? wu-du to juz w sylwestra zrobiłem marzannę i wbiłem jej igłe w brzuch . a kysz zimo teraz czas na !piwko
Rekomendowane odpowiedzi