Abach Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Dojechali?my 5.20 Przywitał nas pilot, biedak już nie po?pi Nam też się odechciało, choć oko przymykali?my po drodze i ostatnie kilometry strasznie się dłużyły... Nie pada Czekamy na resztę
Krzyżówka Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Jamochłonki Pilocika już za chwile ruszaj? na podbój Bieszczad( Krzyżówka, Kicia i Osioł) . OJ będzie się działo..... CZEKAJCIE TAM NA NAS Z Jamochłonami przyjeżdża Rafałek, Gosia i JUlka..on już od 15 minut s? w trasie:) Pozdrawiam, sciskami i całujemy
Abach Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Nie pada Czekamy na resztę Niestety na obecn? chwilę pada, ale reszta się nie zmieniła, czekamy
Gość Ger i Max Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ja już też zwarty i gotowy do startu . Czekam tylko na wiadomo?ć od RobB-a, o której mam do nich doł?czyć w Rzeszowie. Dzisiaj pogoda taka sobie,ale nie pada , od jutra słoneczko! Do zobaczenia w Ustrzykach!
ciochin Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Hej, Wszystkim życzymy super zabawy !tut , my niestety tym razem nie dali?my rady. Bardzo miło wspominamy poprzedni wyjazd w Bieszczady i tym bardziej jest nam przykro, że nie możemy się bawić z Wami. !sciana Zabawy i pogody Pozdrawiamy Kasieńka i ciochin
dacja Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ja też życzę wszystkim wspanaiałej zabawy - mi niestety troszke plany się pozmieniały i też w tym roku odpuszczam wyjazd ... Czekam na wspaniałe zdjęcia i relacje ...
Sympatycy Kubo Opublikowano 13 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2007 I mnie zabraknie... Kampania Wrze?niowa na Uczelni się zaczęła i niema, że boli. także ja i mój M... zostajemy w Trzebini, aby w weekend kursowac do Krakowa. Pozdrawiam i czekam na foto-relacje. Przy okazji Pozdrawiam Dację !sciana , Kasieńkę !tut , Ciochina i Mariusza
Gość Dragon Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Hm... Pilot się w?ciekł... do domków pod górę... i to tak? strom? że strach... Zaraz będ? pierwsze zdjęcia... Chyba, że nie chcecie... !sciana
Abach Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Nie ma to jak orzezwiajaca kapiel po trudach dnia !sciana .
Klubowicze robson Opublikowano 13 Września 2007 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2007 no Bigu extra myjka - to jest ten " pełen węzeł sanitarny " czy tylko jego czę?ć ? !sciana
pilot Opublikowano 14 Września 2007 Autor Opublikowano 14 Września 2007 Hm...Pilot się w?ciekł... do domków pod górę... i to tak? strom? że strach... Zaraz będ? pierwsze zdjęcia... Chyba, że nie chcecie... Pewnie że chcemy. !tut Pokaż jaki masz piekny widok z domku a i o zdrowie twoje zadbałem. To wszysko ma swoj cel, stracisz kilka zbednych ... serce bedzie lepiej bilo staniesz sie milszy dla innych . Sa pierwsze objawy nie zdyscyplinowania ogloszona cisza nocna stala sie fikcja (oni nie poszli spac) jestem rozczarowany ich postawa. Wiec w dniu dzisiejszym nie dostana sniadania oraz zamiast na zaglach poplyna na wioslach. !sciana
Gość scottie Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 A i ja pozdrawiam wszystkich uczestników !sciana Pogda dzisiaj ładna to pewnie i u was też pięknie jest !tut Życze udanego spotkania.
pablos Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Macie neta wnioskuję , macie aparaty więc prosimy o jakie? fotki ... na bież?co. Pozdrawiamy cał? ekipę biesiaduj?c? w Bieszczadach.
Mario Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 i pomodlcie sie za te biedne dzieci http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4487913.html . Na pochybel skurw...... kacapom. Wolna Czeczenia.
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Września 2007 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2007 pozdrawiam uczestnikow zlotu I przesylam pelny kask slonca z Majorki (Pilot soooorrrryyy cos trzebabylo wybrac, ale w nastepnym spotkaniu/zlocie bede uczestniczyl) pozdrawiam I zycze milej zabawy!!!!!! tu tez sa skutery :-)))))) az milo popatrzec ze tyle udalo sie przeslac :-) trudn tu o nie blokowanego I trzymajacego hotspota
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Strzałka. Net mamy ale strasznie wolny... obiecałem zdjęcia i Qwaki swiadkiem, że próbowałem... 10 zdjęć od Spinki = 18 Mb... Niestety, nie dało się tego "wpompować" na serwer... czas przesyłu ponad 3 godziny... nie ma kiedy... czas jest wypełniony w 100%... nie ma kiedy się w tyłek podrapać... tak wy?mienicie jest wypełniony dzień zabawami itd... Ci których tu nie ma mog? BARDZO ŻAŁOWAĆ... uwierzcie mi, że jest czego... a to dopiero pi?tek min?ł... jutro (sobota) ma być jeszcze lepiej... jeszcze ciekawiej, jeszcze więcej atrakcji...
Abach Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Dragon nie dał rady, ale mnie się udało kilka zdjęć wstawić http://www.labfoto.pl/dyna/myphotos.mhtml?...3947;gt=p;tid=3 Żałujcie, że Was tu nie ma
dacja Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 żałuję bardzo , lecz jak przegl?dam fotki to się zastanawiam : Czy Zołaza Wam się nie rozchorowała na łódce ? bo nie wygl?da na najszczę?liwsz? !placz1
Klubowicze robson Opublikowano 15 Września 2007 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2007 Strzałka.Net mamy ale strasznie wolny... obiecałem zdjęcia i Qwaki swiadkiem, że próbowałem... 10 zdjęć od Spinki = 18 Mb... Niestety, nie dało się tego "wpompować" na serwer... czas przesyłu ponad 3 godziny... nie ma kiedy... czas jest wypełniony w 100%... nie ma kiedy się w tyłek podrapać... tak wy?mienicie jest wypełniony dzień zabawami itd... Ci których tu nie ma mog? BARDZO ŻAŁOWAĆ... uwierzcie mi, że jest czego... a to dopiero pi?tek min?ł... jutro (sobota) ma być jeszcze lepiej... jeszcze ciekawiej, jeszcze więcej atrakcji... Strzałka. Net mamy ale strasznie wolny... obiecałem zdjęcia i Qwaki swiadkiem, że próbowałem... 10 zdjęć od Spinki = 18 Mb... Niestety, nie dało się tego "wpompować" na serwer... czas przesyłu ponad 3 godziny... nie ma kiedy... czas jest wypełniony w 100%... nie ma kiedy się w tyłek podrapać... tak wy?mienicie jest wypełniony dzień zabawami itd... Ci których tu nie ma mog? BARDZO ŻAŁOWAĆ... uwierzcie mi, że jest czego... a to dopiero pi?tek min?ł... jutro (sobota) ma być jeszcze lepiej... jeszcze ciekawiej, jeszcze więcej atrakcji... Nie do wiary !!! Dragonowi chyba naprawdę się podoba - pierwszy raz nie narzeka Bawcie się dobrze !placz1
Gość Dragon Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Ja już jestem w domku... nocna temperatura mnie nie rozpieszczała... od 6*C do 11*C... ale wyjechałem ze zlotu o 20.15... Tak na szybko mogę napisać, że Pilot stan?ł na wysoko?ci zadania i było lepiej niż można było przypuszczać... PóĽniej postaram się dokłaniej opisać sam zlot... NAPRAWDĘ BYŁO SUPER!!! Marek Pilot - DZIĘKUJĘ!! !placz1 robson napisano 15-09-2007, 22:03 Nie do wiary !!! Dragonowi chyba naprawdę się podoba - pierwszy raz nie narzeka Prawdę napisałe?... naprawdę się podobało!!! A z tym narzekaniem to nie pierwszy raz... dacja napisano 15-09-2007, 20:58 żałuję bardzo , lecz jak przegl?dam fotki to się zastanawiam : Czy Zołaza Wam się nie rozchorowała na łódce ? bo nie wygl?da na najszczę?liwsz? Bolał j? trochę brzuch... ale to nie było nic poważnego...
-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 zdjęcia pokazuj?, że rzeczywi?cie jest rewelacyjnie ! Jednym słowem Pilot musi zorganizowac w nastepnym sezonie jakis ogolny zlot maxi !placz1 a co do Zołzy - to takie wrażenie posiadaczki choroby morskiej sprawiała na tym zdjeciu.
Administrator Artix Opublikowano 16 Września 2007 Administrator Opublikowano 16 Września 2007 A my siedzimy w knajpie za Leskiem, jemy sniadanko i uzywamy darmowego netu jaki oferuje knajpa do obiadu. Przed nami jeszcze kawalek drogi, czesc pojechala jeszcze zwiedzac, Wawa Zone ruszyla o 10 w strone domku. No prawie cala, bo ja z Gosia chcielismy jeszcze pospac noi po drodze zakopac cacha !tut Reszte opisze troche pozniej bo to nie da sie w 5 min
Rekomendowane odpowiedzi