Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dojechali?my 5.20 :)

Przywitał nas pilot, biedak już nie po?pi :D Nam też się odechciało, choć oko przymykali?my po drodze i ostatnie kilometry strasznie się dłużyły...

Nie pada :) Czekamy na resztę :ph34r:

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

40

• Krzyżówka

16

• Mamuśka

10

• RobB.

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jamochłonki Pilocika już za chwile ruszaj? na podbój Bieszczad( Krzyżówka, Kicia i Osioł) . OJ będzie się działo..... :D CZEKAJCIE TAM NA NAS :ph34r:

Z Jamochłonami przyjeżdża Rafałek, Gosia i JUlka..on już od 15 minut s? w trasie:)

Pozdrawiam, sciskami i całujemy :)

Opublikowano
Nie pada :D Czekamy na resztę :P

Niestety na obecn? chwilę pada, ale reszta się nie zmieniła, czekamy :P

Opublikowano

Ja już też zwarty i gotowy do startu :D .

Czekam tylko na wiadomo?ć od RobB-a, o której mam do nich doł?czyć w Rzeszowie.

Dzisiaj pogoda taka sobie,ale nie pada :P , od jutra słoneczko!

Do zobaczenia w Ustrzykach!

• Sympatycy
Opublikowano

Ruszamy.

Opublikowano

Hej,

Wszystkim życzymy super zabawy !tut , my niestety tym razem nie dali?my rady.

Bardzo miło wspominamy poprzedni wyjazd w Bieszczady i tym bardziej jest nam przykro, że nie możemy się bawić z Wami. !sciana

Zabawy i pogody :P:D

Pozdrawiamy

Kasieńka i ciochin

Opublikowano

Ja też życzę wszystkim wspanaiałej zabawy - mi niestety troszke plany się pozmieniały i też w tym roku odpuszczam wyjazd ...

Czekam na wspaniałe zdjęcia i relacje ...

• Sympatycy
Opublikowano

I mnie zabraknie...

Kampania Wrze?niowa na Uczelni się zaczęła i niema, że boli.

także ja i mój M... zostajemy w Trzebini, aby w weekend kursowac do Krakowa.

Pozdrawiam i czekam na foto-relacje.

Przy okazji Pozdrawiam Dację !sciana , Kasieńkę !tut , Ciochina :D i Mariusza :P

Opublikowano

Hm...

Pilot się w?ciekł... do domków pod górę... i to tak? strom? że strach...

Zaraz będ? pierwsze zdjęcia...

Chyba, że nie chcecie... !sciana

Opublikowano

Chcemy! !sciana

Opublikowano

Nie ma to jak orzezwiajaca kapiel po trudach dnia !sciana .

bigunv2.th.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

no Bigu extra myjka - to jest ten " pełen węzeł sanitarny " czy tylko jego czę?ć ? !sciana

Opublikowano
Hm...

Pilot się w?ciekł... do domków pod górę... i to tak? strom? że strach...

Zaraz będ? pierwsze zdjęcia...

Chyba, że nie chcecie... :lol:

Pewnie że chcemy. !tut Pokaż jaki masz piekny widok z domku a i o zdrowie twoje zadbałem. To wszysko ma swoj cel, stracisz kilka zbednych ... serce bedzie lepiej bilo staniesz sie milszy dla innych :P .

Sa pierwsze objawy nie zdyscyplinowania ogloszona cisza nocna stala sie fikcja (oni nie poszli spac) jestem rozczarowany ich postawa. :P Wiec w dniu dzisiejszym nie dostana sniadania oraz zamiast na zaglach poplyna na wioslach. !sciana

Opublikowano

A i ja pozdrawiam wszystkich uczestników !sciana Pogda dzisiaj ładna to pewnie i u was też pięknie jest !tut Życze udanego spotkania.

Opublikowano

Macie neta wnioskuję , macie aparaty więc prosimy o jakie? fotki ... na bież?co.

Pozdrawiamy cał? ekipę biesiaduj?c? w Bieszczadach.

Opublikowano

Może relacja Live :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

pozdrawiam uczestnikow zlotu I przesylam pelny kask slonca z Majorki (Pilot soooorrrryyy cos trzebabylo wybrac, ale w nastepnym spotkaniu/zlocie bede uczestniczyl)

pozdrawiam I zycze milej zabawy!!!!!!

tu tez sa skutery :-)))))) az milo popatrzec ze tyle

udalo sie przeslac :-) trudn tu o nie blokowanego I trzymajacego hotspota

Opublikowano

Strzałka.

Net mamy ale strasznie wolny... obiecałem zdjęcia i Qwaki swiadkiem, że próbowałem... 10 zdjęć od Spinki = 18 Mb... Niestety, nie dało się tego "wpompować" na serwer... czas przesyłu ponad 3 godziny... nie ma kiedy... czas jest wypełniony w 100%... nie ma kiedy się w tyłek podrapać... tak wy?mienicie jest wypełniony dzień zabawami itd... Ci których tu nie ma mog? BARDZO ŻAŁOWAĆ... uwierzcie mi, że jest czego... a to dopiero pi?tek min?ł... jutro (sobota) ma być jeszcze lepiej... jeszcze ciekawiej, jeszcze więcej atrakcji...

Opublikowano

żałuję bardzo , lecz jak przegl?dam fotki to się zastanawiam :

Czy Zołaza Wam się nie rozchorowała na łódce ? bo nie wygl?da na najszczę?liwsz? !placz1

• Klubowicze
Opublikowano
Strzałka.

Net mamy ale strasznie wolny... obiecałem zdjęcia i Qwaki swiadkiem, że próbowałem... 10 zdjęć od Spinki = 18 Mb... Niestety, nie dało się tego "wpompować" na serwer... czas przesyłu ponad 3 godziny... nie ma kiedy... czas jest wypełniony w 100%... nie ma kiedy się w tyłek podrapać... tak wy?mienicie jest wypełniony dzień zabawami itd... Ci których tu nie ma mog? BARDZO ŻAŁOWAĆ... uwierzcie mi, że jest czego... a to dopiero pi?tek min?ł... jutro (sobota) ma być jeszcze lepiej... jeszcze ciekawiej, jeszcze więcej atrakcji...

Strzałka.

Nie do wiary !!! Dragonowi chyba naprawdę się podoba - pierwszy raz nie narzeka :lol:

Bawcie się dobrze !placz1

Opublikowano

Ja już jestem w domku... nocna temperatura mnie nie rozpieszczała... od 6*C do 11*C... ale wyjechałem ze zlotu o 20.15...

Tak na szybko mogę napisać, że Pilot stan?ł na wysoko?ci zadania i było lepiej niż można było przypuszczać... PóĽniej postaram się dokłaniej opisać sam zlot...

NAPRAWDĘ BYŁO SUPER!!! Marek Pilot - DZIĘKUJĘ!! !placz1

robson napisano 15-09-2007, 22:03 

Nie do wiary !!! Dragonowi chyba naprawdę się podoba - pierwszy raz nie narzeka

Prawdę napisałe?... naprawdę się podobało!!! A z tym narzekaniem to nie pierwszy raz... :lol:

dacja napisano 15-09-2007, 20:58 

żałuję bardzo , lecz jak przegl?dam fotki to się zastanawiam :

Czy Zołaza Wam się nie rozchorowała na łódce ? bo nie wygl?da na najszczę?liwsz? 

Bolał j? trochę brzuch... ale to nie było nic poważnego...

Opublikowano

zdjęcia pokazuj?, że rzeczywi?cie jest rewelacyjnie !

Jednym słowem Pilot musi zorganizowac w nastepnym sezonie jakis ogolny zlot maxi !placz1

a co do Zołzy - to takie wrażenie posiadaczki choroby morskiej sprawiała na tym zdjeciu.

• Administrator
Opublikowano

A my siedzimy w knajpie za Leskiem, jemy sniadanko i uzywamy darmowego netu jaki oferuje knajpa do obiadu. Przed nami jeszcze kawalek drogi, czesc pojechala jeszcze zwiedzac, Wawa Zone ruszyla o 10 w strone domku. No prawie cala, bo ja z Gosia chcielismy jeszcze pospac noi po drodze zakopac cacha !tut

Reszte opisze troche pozniej bo to nie da sie w 5 min :lol: