Klubowicze Campto Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 22 minuty temu, Saper napisał: Phi... Nawet nie są różowe. ? Grzesiu, różowe były tylko raz i więcej się nie powtórzą. No nie wiem jak to się stało....?
Maruda Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Witam Sławku czy ten termin nadal aktualny dowiadywałeś się coś w tym temacie o którym rozmawialiśmy? Pozdrawiam
Klubowicze JACKM Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jacek męska XL i damska L
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 5 godzin temu, Campto napisał: Grzesiu, różowe były tylko raz i więcej się nie powtórzą. No nie wiem jak to się stało....? A mnie się podobały. ?
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 godziny temu, basia-janek napisał: Witam Sławku czy ten termin nadal aktualny dowiadywałeś się coś w tym temacie o którym rozmawialiśmy? Pozdrawiam Termin zostaje bez zmian. ZMIENIA SIĘ MIEJSCE LENIWCA NA OŚRODEK ŻEGLARSKI LOK GIŻYCKO. Szczegółowe info w pierwszym poście.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dlaczego się "obraziliśmy" na dotychczasową lokalizację?
Klubowicze JACKM Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Grzesiu nie narzekaj ( w stanie spoczynku zrobiłeś się Saper Maruda } koszulki ładne
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dlaczego się "obraziliśmy" na dotychczasową lokalizację? Nie my. To lokalizacja zrobiła nas w... trąbę. Ale nowe miejsce jest lepsze bliżej kebaba i miasta i też nad Niegocinem.Jednym zdaniem: będzie Pan zadowolony.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 2019 Nie my. To lokalizacja zrobiła nas w... trąbę. A podali powód dlaczego? 12 minut temu, jackm napisał: ... Maruda ... Chyba pora na zmianę nicku, Maruda mi się podoba.?
Tatko Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Spokojnie z Marudą ten nik przeznaczony jest dla Kogoś innego.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wielka szkoda, podoba mi się.
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Spokojnie z Marudą ten nik przeznaczony jest dla Kogoś innego. a ja wiem, ale nie powiem Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 39 minut temu, Andrzej.S napisał: Spokojnie z Marudą ten nik przeznaczony jest dla Kogoś innego. Maruda jest tylko jeden ??? 10 minut temu, Jaco napisał: a ja wiem, ale nie powiem Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Jaco tylko nie mów nikomu ???
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 2019 No to jeżeli mi nie powiecie dla kogo jest przeznaczony to go zawłaszczę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2019 No to jeżeli mi nie powiecie dla kogo jest przeznaczony to go zawłaszczę. No nie mogę Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Sławek proszę o dopisanie mnie na ,,Leniwą listę`` ? Przemek Zapomniałem dopisać rozmiar koszulki XL
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wspomnienie?
czadzo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 6 godzin temu, Campto napisał: Nie my. To lokalizacja zrobiła nas w... trąbę. Ale nowe miejsce jest lepsze bliżej kebaba i miasta i też nad Niegocinem. Jednym zdaniem: będzie Pan zadowolony. Kochani, sprawa jest chyba dla wszystkich jasna "Sławkowego Leniwca" ten niepowtarzalny klimat tworzą wszyscy jego uczestnicy. Skład jest zazwyczaj stały, ludziska zgrali się i poznali na tyle że nawet w Piździwólce za stodołą będziemy się bawić wyśmienicie No a jeszcze bliskość najlepszego kebaba to w zasadzie czego nam więcej potrzeba, no może więcej "wiśniówki i pigwówki" w kolejce oczekujących na ów smakołyk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Czerwca 2019 No dobra, co do tego "Marudy"?? to mnie przekonaliście, ale może "Malkontent" jest wolny?? Też ładni brzmi ?. Czy zastanawiał się ktoś nad jakimś planem na sobotę? Kajaki były, więc tym razem co?
Tatko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Grzesiu Ja jednak zdał bym się na Ciebie zawsze potrafisz ogarnąć zaj...isą wyprawę.
Klubowicze JACKM Opublikowano 14 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2019 32 minuty temu, Saper napisał: No dobra, co do tego "Marudy"?? to mnie przekonaliście, ale może "Malkontent" jest wolny?? Też ładni brzmi ? Grzesiu nie kombinuj "SAPER ' jest jeden i nie powtarzalny i niech tak zostanie żołnierzu .Wykonać rozkaz !!!!?? (chyba że SAPER KOMBINATOR )
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Czerwca 2019 Dobra, zostawmy temat zmiany nick-a, bo Administracja da nam w końcu po łapach i będzie bolało. ? 59 minut temu, Andrzej.S napisał: Grzesiu Ja jednak zdał bym się na Ciebie zawsze potrafisz ogarnąć zaj...isą wyprawę. Andrzejku, mam jeszcze kilka pomysłów i miejsc do odwiedzenia (o których wiem, a o ilu jeszcze nie wiem?) ale, może ktoś będzie miał jakiś pomysł, gdzie tak jak rok temu byliśmy wszyscy na kajakach to w tym roku wszyscy zrealizujemy ... . No właśnie co?
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mam kilka pomysłów i jak zwykle w odpowiednim czasie poddam szacownemu gronu uczestników pod rozwagę. Grzesiu, jak masz jakiś pomysł to daj znać - dołączymy do puli ?
Rekomendowane odpowiedzi