Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2019 Przykro z powodu Sławka, trzymamy kciuki i jesteśmy dobrej myśli, że wszystko będzie OK. Noga się prawidłowo zrośnie, a kufer polakieruje. Drodzy, a my 15 czerwca czyli w sobotę, wyruszamy ze Świnoujścia na podbój NordKapp. Może byśmy się spotkali na kawkę i wspólną burgmanijną fotkę gdzieś w Świoujściu ? Szczegóły w temacie:
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Przykro z powodu Sławka, trzymamy kciuki i jesteśmy dobrej myśli, że wszystko będzie OK. Noga się prawidłowo zrośnie, a kufer polakieruje. Drodzy, a my 15 czerwca czyli w sobotę, wyruszamy ze Świnoujścia na podbój NordKapp. Może byśmy się spotkali na kawkę i wspólną burgmanijną fotkę gdzieś w Świoujściu ? Szczegóły w temacie: Wszyscy jesteśmy razem ze Sławkiem, życzymy szybkiego powrotu do domu i zdrowia. Piootr, od której (mniej więcej) i do której planujecie pobyt w Świnoujściu?
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2019 Wojtku, okrętujemy się na prom TTLine około 20:00. Myśle, że będziemy w Świnoujściu od 18:00.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Współczuję Sławku, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2019 Tak to wyglądało... Teraz podkręcany...
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Czerwca 2019 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ta druga kość też napoczęta...
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ta druga kość też napoczęta... Faktycznie obie kości ucierpiały, ale to nic dziwnego, skoro tak złamała się kość piszczelowa, to i strzałkowa musiała ucierpieć. Trzymaj się Sławku. Chyba powoli trzeba zastanowić się, w jaki sposób trzeba będzie przetransportować Cię i Twój motocykl do Polski, kiedy wypuszczą Cię ze szpitala. Jakie masz ubezpieczenie i co zapewnia assistance?
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jedziemy do Uckermunde start 10-ta od Piotra minimi. powrót do 15-tej, zabrać parę euro ?️ Nie mam przyczepy ani auta ale deklaruję chęć pomocy Sławkowi mogę pojechać jak ktoś zadeklaruje transport po niego. Zawsze co dwie osoby to nie jedyna.Wysłane z mojej BMW przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dnia 12.06.2019 o 08:50, hrabia napisał: No to spot u Ciebie w pracy, szykuj grilla... Czy mam szykować grilla?
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dzięki chłopaki za odwiedzinyWysłane z mojej BMW przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2019 Melmaciek jak DJ, za stołem mixerskim . Do zobaczenia w sobotę
Rzelu Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jak zwykle w GZ - rozpasany konsumpcjonizm i orgia smaków.
romeo1971 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Powrót ze Świnoujścia musiał się zakończyć wiadomo gdzie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Roman, myślałem że przyjechałeś powitać Podróżników na NordKapp a Ty tylko plaża ? A tak przy okazji gdyby Ktoś nie czytał powyższych postów to Koledzy z Grupy Mazowieckiej szczęśliwie dotarli do terminala promowego w Świnoujściu MIJAJĄC SZCZECIN. Razem z romano77 mieliśmy zaszczyt powitać ich na naszej ziemi i dać przysłowiowego kopa na drogę. No i mozemy się pochwalić, że braliśmy udział w wyprawie na NordKapp (12km) ??
romeo1971 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Roman, myślałem że przyjechałeś powitać Podróżników na NordKapp a Ty tylko plaża Wpadłem na odwiedziny do Kobitki tylko na 2 godzinki i spadałem bo na nockę do pracy i nie doczytałem ze będą podróżnicy i o której godzinie ja byłem miedzy 14 a 17-stąWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
kantos Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dnia 9.06.2019 o 08:34, bilety napisał: Jedziemy do Uckermunde start 10-ta od Piotra minimi. powrót do 15-tej, zabrać parę euro ?️ Nie mam przyczepy ani auta ale deklaruję chęć pomocy Sławkowi mogę pojechać jak ktoś zadeklaruje transport po niego. Zawsze co dwie osoby to nie jedyna. Wysłane z mojej BMW przy użyciu Tapatalka U mnie niestety chroniczny brak czasu ale deklaruję 200 zł zrzutki na paliwo do auta które ewentualnie jechało by po Sławka i jego moto. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
czemil Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 U mnie niestety chroniczny brak czasu ale deklaruję 200 zł zrzutki na paliwo do auta które ewentualnie jechało by po Sławka i jego moto. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Kantos, ten brak czasu cię zabije. Sławek już od wczoraj w domu. Wszystko opisane w jego wątku. LwG Wysłane za pomocą kuchenki gazowej
kantos Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 47 minut temu, czemil napisał: Kantos, ten brak czasu cię zabije. Sławek już od wczoraj w domu. Wszystko opisane w jego wątku. LwG Wysłane za pomocą kuchenki gazowej Masz rację. ? Jestem mocno nie w czas ?
burgifan Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wojtek masz czerwoną Majkę? Widziałem gdzieś dzisiaj, bodajże na Kolumba.
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2019 7 minut temu, Urbi napisał: Czerwoną owszem Wojtku Majeczka wygląda jak oferta sprzedaży
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2019 Nie, to takie zdjęcie dookoła
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Mam pytanie z rodzaju tych kulinarnych ? , gdzie w Szczecinie zjem dobre cynaderki ??
wd40 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Może jakaś wspólna kąpiel w morzu koło gazoportu. Jutro lub w niedzielę a później rybka w wapnicy?
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2019 11 godzin temu, wd40 napisał: Może jakaś wspólna kąpiel w morzu koło gazoportu. Jutro lub w niedzielę a później rybka w wapnicy? Rozważamy w niedzielę, jutro praca.
Rekomendowane odpowiedzi