Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Po rozmowie  z organizatorem moja sprawa przyjazdu zapadnie  21[ środa].Dziękujemy za wyrozumiałość 

• Klubowicze
Opublikowano

Trzymam kciuki żebyście przyjechali Ziga.....

Opublikowano

Jeżeli ktoś, komuś zaginął przelew, albo jest przelew a nie powinien to uprzejmie proszę o kontakt

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 6.08.2019 o 08:09, oakowsky napisał(a):

Poprosze zatem o dopisanie mnie do listy:

oakowsky - wariant 1, koszulka L, pokoj 1-osobowy. Wstepnie deklaruje od czwartku - do potwierdzenia najpozniej do 15 sierpnia.

Rozwiń  

oakowsky, czy dalej deklarujesz chęć przyjazdu od czwartku...??? Proszę o ostateczne potwierdzenie. 

Jest to dla mnie bardzo ważne, bo właśnie kończę prace nad rozlokowaniem osób przyjeżdżających w czwartek.

Z góry dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Tak - potwierdzam, bede od czwartku.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 8.08.2019 o 08:43, Urbi napisał(a):

Mariusz, jeśli masz ochotę na wcześniejszy przyjazd w czwartek, to potwierdź proszę tę deklarację i podaj szczegóły co do dodatkowego wyżywienia (czwartek kolacja i ewentualny obiad w piątek). Jakoś uda nam się Cię przenocować na tę jedną noc. 

Rozwiń  

potwierdzam czwartek, tym razem z kolacja.

Bez obiadu w piatek - bedzie gdzies na „mieście”.

Opublikowano

I już mniej niż miesiąc ?. Super.

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 28.05.2019 o 22:23, Urbi napisał(a):

PLAN SPOTKANIA: (...)

Sobota 21.09.2018: (...)

10.15 - 15.30 - Wspólne spędzanie czasu na zaplanowanych atrakcjach turystycznych - oczywiście na naszych skuterach (...)

Rozwiń  

Czy wiadomo już jakie to będą atrakcje? Czy będzie podział na grupy w zależności od wyboru atrakcji, czy wszystkie objedziemy?

Opublikowano

Grzesiu! Co Ty będziesz ludzi dzielił? Zobacz jak tu (bliska okolica Pogorzelicy) jest pięknie 

CAM02080.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

To nie ja będę dzielił, to atrakcje podzieliły nas w ubiegłym roku i ciekawy jestem jak będzie to wyglądało w bieżącym.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 7.06.2019 o 15:00, qszysiek napisał(a):

Wojtek czy jest dostepna opcja; sobota ognisko +nocleg?

Rozwiń  

W związku z dość kiepską frekwencją naszych kolegów z Grupy Zachodniopomorskiej, wynikającą prawdopodobnie z sytuacji zawodowej (brak wolnego czasu), możemy stworzyć opcję gość dla tych którzy chcieliby być z nami chociaż przez kilkanaście godzin. W związku z powyższym proszę o zgłoszenia osób zainteresowanych takim krótkim pobytem, najpóźniej do piątku rano, tj. 30 sierpnia 2019r.  W tym dniu musimy definitywnie zamknąć listę z podaniem wszystkich uczestników i wariantów pobytu, noclegów i posiłków.

UWAGA !!!

Komunikat odnośnie koszulek, a dokładnie brakujących rozmiarów.

Milimetr, jaki rozmiar koszulki dla Twojej Iwonki...??? 

merfi, jaki rozmiar koszulki dla Ciebie...???

Opublikowano
  W dniu 27.08.2019 o 21:48, Urbi napisał(a):

W związku z dość kiepską frekwencją naszych kolegów z Grupy Zachodniopomorskiej, wynikającą prawdopodobnie z sytuacji zawodowej (brak wolnego czasu), możemy stworzyć opcję gość dla tych którzy chcieliby być z nami chociaż przez kilkanaście godzin. W związku z powyższym proszę o zgłoszenia osób zainteresowanych takim krótkim pobytem, najpóźniej do piątku rano, tj. 30 sierpnia 2019r.  W tym dniu musimy definitywnie zamknąć listę z podaniem wszystkich uczestników i wariantów pobytu, noclegów i posiłków.

UWAGA !!!

Komunikat odnośnie koszulek, a dokładnie brakujących rozmiarów.

Milimetr, jaki rozmiar koszulki dla Twojej Iwonki...??? 

merfi, jaki rozmiar koszulki dla Ciebie...???

Rozwiń  

M

Pisałem w przelewie i przy zapisach 

Opublikowano

Bede autem w sobotę na ognisku i wracam.

Opublikowano

romeo przyjedzie w sobotę rano po nocce i na nockę do Szczecina wracam jeszcze chyba Kamil i Kowal wyżywienie własne.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  W dniu 27.08.2019 o 07:07, Saper napisał(a):

Czy wiadomo już jakie to będą atrakcje? Czy będzie podział na grupy w zależności od wyboru atrakcji, czy wszystkie objedziemy?

Rozwiń  

Z pewnością patrząc na ilość osób będzie podział na grupy. Ponieważ ilość tras jest ograniczona to  wariant podstawowy pozostanie ten sam. Ci, co pojechali na lewo pojadą w prawo a ci co na prawo pojadą w lewo (patrząc na mapę) Trasy będą się różnić od ubiegłorocznych w szczegółach, ale nie tak bardzo, żeby mówić, że są to zupełnie nowe trasy. Generalnie w trakcie wymyślania. Czynnik pogody też jest dość istotny. Tym niemniej sobota majówkowa była zawsze dniem grupowego włóczenia i dobrze byłoby, żeby tak zostało 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzięki za informację, wiem już, że w tym roku wybiorę się w stronę "przeciwpołożną"?. A teraz pozostaje tylko czekać.

W dniu 29.08.2019 o 08:41, minimi1 napisał(a):

(...) Tym niemniej sobota majówkowa była zawsze dniem grupowego włóczenia i dobrze byłoby, żeby tak zostało 

Rozwiń  

Podejście całkowicie słuszne i też jestem za tym,  żeby tak pozostało.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 28.08.2019 o 09:23, merfi napisał(a):

M

Pisałem w przelewie i przy zapisach 

Rozwiń  

Przepraszam za przeoczenie i dziękuje za przypomnienie. 

Pozdrawiam i do zobaczenia.

W dniu 30.05.2019 o 21:15, Milimetr napisał(a):

Witam serdecznie
Proszę o dopisanie mnie i moją kochaną lubą połóweczkę.... Iwonkę do listy, Wariant 1
Pokój oczywiście 2-osobowy z jak największymi łóżkami, aby nam nogi nie wystawały. ? Wiem z witryny ośrodka, że takie są!! W miarę możliwości gdzieś na parterze, gdyż nasz wzrost mówi stanowcze NIE dla mieszkania na poddaszu, Ha ?. Zastanawiam się nad wielkością koszulki. Na Burgmanii zamówiłem XXXL, ale jeszcze jej nie miałem na sobie i nie wiem, czy nie będzie czasem za mała. Rozmiar koszulki XXL, który nabyłem wcześniej, i który uważany jest za duży, jednoznacznie stwierdzam, że dla mnie jest trochę za mały, więc zaryzykuję (w miarę możliwości oczywiście) i zamówię 4XL !!
Pozdrawiamy, moja Iwonka i ja

Rozwiń  

Proszę o podanie rozmiaru koszulki dla Twojej Iwonki - sprawa b. PILNA

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 29.08.2019 o 05:49, romeo1971 napisał(a):
romeo przyjedzie w sobotę rano po nocce i na nockę do Szczecina wracam jeszcze chyba Kamil i Kowal wyżywienie własne.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Bardzo się cieszę, że udało Wam się wygospodarować chociaż kilka godzin, na wspólne spędzenie czasu z nami. Mam jeszcze nadzieje, że ta grupka się powiększy o kolejne osoby.
Do zobaczenia za niecałe trzy tygodnie.
Opublikowano

Powiem krótko - jeszcze tylko 20 dni, lub 480 godź. Jak kto woli i to tylko tyle i aż tyle, ja już nie mogę się doczekać, pozdrowionka i do zobaczenia na imprezie GZ. ?

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 1.09.2019 o 09:00, dziadzia napisał(a):

Powiem krótko - jeszcze tylko 20 dni, lub 480 godź. Jak kto woli i to tylko tyle i aż tyle, ja już nie mogę się doczekać, pozdrowionka i do zobaczenia na imprezie GZ. ?

Rozwiń  

No to się spotkamy, nam się wyklarowało - będziemy.

Opublikowano
  W dniu 4.09.2019 o 05:54, bilety napisał(a):

No to się spotkamy, nam się wyklarowało - będziemy.

Rozwiń  

I to jest suuuper wiadomość od samego rana ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli jest możliwość jeszcze przyjazdu i załatwienie noclegu na piątek jestem na tak.Z potwierdzeniem przyjazdu na 100% dam odpowiedź 16.09. Jeżeli jeszcze są dostępne pokoje 1-dno osobowe prosze o rezerwację.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 4.09.2019 o 07:10, morwa37 napisał(a):
Jeżeli jest możliwość jeszcze przyjazdu i załatwienie noclegu na piątek jestem na tak.Z potwierdzeniem przyjazdu na 100% dam odpowiedź 16.09. Jeżeli jeszcze są dostępne pokoje 1-dno osobowe prosze o rezerwację.

Bardzo nam przykro, ale zgodnie z początkowymi informacjami termin zgłoszeń upłynął kilka tygodni temu. Przepraszamy, ale lista została już zamknięta.
  • Sympatycy
Opublikowano

morwa37,

jak będziesz już miał pewność co do przyjazdu, to odezwij się natychmiast do mnie, postaram się gdzieś Cię ulokować razem z Twoimi ziomkami.

Pozdrawiam