Rogierro Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zanim ty byś dojechał to by bylo po sliwkach zresztą Bob mnie wprowadził w błąd że już po pierogach i jak coś to ma porcje w bagażu Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Roman, niewierny przyjacielu, zaprawdę zdążyłabym
burgifan Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 7 godzin temu, Rzelu napisał: Ma ktoś doświadczenie w procesie rejestrowania samochodu z niemiec? (prawie napisałem "legalizacji") Przydałaby mi się pomoc. Ja kilka razy sprowadzałem auto w niemiec i rejestrowałem, lecz przecież to się zmienia zbyt często. Praktycznie co roku coś nowego, innego. Mniej problemów niż kiedyś. Wystarczy, że odwiedzisz wydział komunikacji w UM i przemiła Pani w informacji napisze Ci na kartce co po kolei masz zrobić. Tłumacza przysięgłego z dobrą ceną znam w Policach jak coś. Oczywiście możesz przeczytać to również na stronie urzędu, pamiętam, że zawsze było to opisane bardzo ładnie.
burgifan Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ja latałem. Dopiero wróciłem. 2 godzinki i od razu lepiej ?
romeo1971 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nikt dzisiaj nic? Ja 4 piwa bo jutro zabieram do wulkanizacji i mam dylemat czy tylne koło oddaje się z zebatka do wyrażania czy bez czy jest jakaś różnica w wywarzaniu koła bo zebatka schodzi lekko Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Oddajesz ze wszystkim co tam masz, czyli z zębatką, tarczą itd, bo w końcu jak by nie patrzeć, to koło podczas jazdy kręci się wraz z tym wszystkim.
romeo1971 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Oddajesz ze wszystkim co tam masz, czyli z zębatką, tarczą itd, bo w końcu jak by nie patrzeć, to koło podczas jazdy kręci się wraz z tym wszystkim. 90zl za komplet .Maciek masz rację dajemy do wywarzania komplet z zebatką. Teraz tylko znaleźć czas na montaż Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi