Elvis Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 No i nastał na świecie miesiąc kwiecień ... można więc powiedzieć że wiosna pełną parą zapitala ... i trzeba mieć nadzieję że pojawi się u nas jak najszybciej … i że będzie ciepła … i bezdeszczowa … i w ogóle że będzie super … A zatem, życzę nam wszystkim mnóstwa słonecznych i ciepłych dni ... szerokich, suchych, bez dziurowych i przyczepnych asfaltów na których nie spotkamy niczego nieprzewidywalnego ... tym samym wielu pomysłów na fajne moto wycieczki które będą dostarczały nam jak najwięcej przyjemności z kulania naszych ulubionych 2oo ... No i najważniejsze ... nie szaleć Panowie, bezpieczeństwo stawiamy na miejscu pierwszym ... By nie przedłużać … miesiąc kwiecień uważam za otwarty ... pozdrawiam i do zobaczenia w trasie ... LwG …
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2019 Albo jakaś inna strefa czasowa.. Ale u mnie jeszcze wciąż 31.03.2019 ?
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dzięki Mirku, jak zwykle na stanowisku. ?
romeo1971 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Mirek Tobie życzę tego samego. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam szanownych kolegów z GZ, nie chciałem zapeszać ale od sierpnia przeprowadzam się do Szczecina i tak nie śmiało się pytam czy przyjmiecie mnie człowieka z pyrlandi do swojego grona?
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dziadzia, prima aprilis...?
dziadzia Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Kurna Wojtek nie dał się wrobić, hi hi, myśle że jak przyjedziecie z „Cusiem” to uszu mi nie nakręcicie za kawał.
Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Raczej tylko on dał się wrobić ... Ci co nie dali się wrobić, po prostu nie zareagowali ...
dziadzia Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Elvis napisał: Raczej tylko on dał się wrobić ... Ci co nie dali się wrobić, po prostu nie zareagowali ... ????
Rogierro Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ja się wybieram, standardowo jak co roku.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ja jutro raczej NIE.
burgifan Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Raczej, czyli jest szansa że będziesz.
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ja tylko do 13 później do pracyWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziś czwartek przy takiej pogodzie to tłumy będą pod pleciugą?
NooSzymoN Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Przyjadę, wiadomo czwartek ? a będzie ktoś na dużym burgmanie? Bo przymierzyć się chciałem.
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Rzelu napisał: Szymon daj spokój. Kup FJS 600. Miałeś to czemu sprzedałeś, daj szansę burgmanowi
burgifan Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Postaram się być na dużym burgmanie ?
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 18 minut temu, burgifan napisał: Postaram się być na dużym burgmanie ? I tu mnie przekonałeś, ja przyjadę na małej BM-ce.
NooSzymoN Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jacek, nie śmiej się, bo o mało nie kupiłem dużego wiadra?
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzisiejsza frekfencjaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Fajnie widzieć Wasze wesołe pyśki. Niestety brak czasu nie pozwolił mi przyjechać, a moto praktycznie gotowe do sezonu...
Rekomendowane odpowiedzi