kowal Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jak ktoś jutro ma ochotę na jazdę to może połączymy plany?
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jak ktoś jutro ma ochotę na jazdę to może połączymy plany? Jutro...?
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jutro...? Dokładnie tak ...J U T R O
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 A co Wy jesteście innego wyznania...?
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 A co Wy jesteście innego wyznania...? Nie rozumiem co wspólnego z jutrzejszym dniem ma wyznanie ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Bo jutro jest Wielkanoc, a Święta wielkanocne, to szczególny okres, który raczej powinno spędzać w rodzinnym gronie, wśród najbliższych, w ciepłej i przyjaznej atmosferze i tego Wam wszystkim życzę a przede wszystkim Wesołego Alleluja, dużo zdrowia i pogody ducha. Niech radość Wielkanocy napełni nasze serca nadzieją i obfitością łask od Chrystusa Zmartwychwstałego.
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Bo jutro jest Wielkanoc ... Wielkanoc To już jutro Karwasz kawka niesamowte ... idę jajca gotować ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Wielkanoc To już jutro Karwasz kawka niesamowte ... idę jajca gotować ... Tylko se nie poparz..
hrabia Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Urbi napisał: A co Wy jesteście innego wyznania...? Może to być zaskakujące, ale w tym kraju wbrew temu co się wmawia żyją ludzie odmiennego postrzegania rzeczywistości i im to iż jutro część społeczeństwa świętuje nie przeszkadza - w ogólnie przyjętych normach nazywa się to tolerancją (której świętującym najczęściej brakuje). Przepraszam urażonych ale musiałem. Życzę miłego weekendu
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Ja bym chętnie pojechał jutro gdziekolwiek, lecz zdaje się, że nie będę w stanie ? Są Święta, więc świętuję ?
Kamil an400 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Maciek ty też w stanie nieważności?
romeo1971 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 A co Wy jesteście innego wyznania...? Tak ja jestem Ateistą i nie przeszkadza mi polatać z kumplami w Święta Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Będąc ateistą czy innego wyznania, można spędzić całkiem przyjemnie święta z rodziną czy przyjaciółmi będącymi wiary chrześcijańskiej...Ale nie o to do końca mi chodziło z pytaniem "jutro"... bardziej zastanawiam się nad ewentualną frekwencją w tym terminie, właśnie ze względu na tradycję wielkanocną w naszym kraju
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2019 6 godzin temu, kowal napisał: Jak ktoś jutro ma ochotę na jazdę to może połączymy plany? 5 godzin temu, Elvis napisał: Wielkanoc To już jutro Karwasz kawka niesamowte ... idę jajca gotować ... 3 godziny temu, hrabia napisał: Może to być zaskakujące, ale w tym kraju wbrew temu co się wmawia żyją ludzie odmiennego postrzegania rzeczywistości i im to iż jutro część społeczeństwa świętuje nie przeszkadza - w ogólnie przyjętych normach nazywa się to tolerancją (której świętującym najczęściej brakuje). 2 godziny temu, burgifan napisał: Ja bym chętnie pojechał jutro gdziekolwiek, lecz zdaje się, że nie będę w stanie ? Są Święta, więc świętuję ? 2 godziny temu, romeo1971 napisał: Tak ja jestem Ateistą i nie przeszkadza mi polatać z kumplami w Święta Każdy świętuje jak lubi! ? W sumie to święto zostało ustanowione, żeby Katolicy mogli świętować Wielkanoc. Bo prawosławni na ten przykład, a mam takowych w rodzinie, będą jutro obchodzić Niedzielę Palmową. Tak więc: wesołych Świąt! ?
NooSzymoN Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Wojtek daj spokój, nie warto. Tolerancja ateistów i innowierców kończy się w momencie kiedy przypomni się Im z jakiej okazji mają wolne. Wszystko traktują jak atak i wmawiają, że sami są atakowani. To jest NAJWAŻNIEJSZE święto Chrześcijańskie i zostało ustanowione na pamiątkę arcyważnego wydarzenia, a nie ot tak żeby Katolicy mogli świętować.
kowal Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zadaję sobie pytanie dlaczego wciąż spotykam na swojej drodze ludzi, którzy mówią mi jak mam żyć i w co wierzyć , pytanie było proste, kto ma ochotę, a stało się przyczynkiem do dysputy światopoglądowej. Kto dał prawo moralizowania i dzielenia ludzi na lepszych i gorszych. Na koniec zanim użyjemy określonych słów, proponuję się zapoznać z ich synonimami w leksykonie. Wszystkim życzę spokoju i zadowolenia. 1
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Mi święta nie przeszkadzają żeby spotkać się w miłej i koleżeńskiej atmosferze na małą przejażdżkę, może ktoś mi pożyczy skuter to chętnie się kulne z wami.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Mam propozycję po obiadku 14:30 pod pleciugą pojedziemy do okoła zalewu szczecińskiego tym razem dojazd do swinoujscia od naszej strony a powrót przez DDR.kto chętny ręka do góry
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2019 39 minut temu, bilety napisał: (...), może ktoś mi pożyczy skuter to chętnie się kulne z wami. O! A co się stało z Twoim?
Rzelu Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Roboczo jestem umówiony z Kowalem, ale planowaliśmy coś krótszego; N Warpno, Trzebież. Wyprawa do naszych niewątpliwie sympatycznych kolegów w Świnoujściu owszem, ale może braknąć czasu - prom itd.
Kamil an400 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 25 minut temu, ArtCho napisał: O! A co się stało z Twoim? Tajemnice się dochowała
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2019 O! A co się stało z Twoim? Nic takiego, podczas powrotu z Poznania koło Pniew skończyło się łożysko w tylnym kole. Nie mam czasu teraz tym zająć, robię remont w domu.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Przełóż koło od Melmaciego. Nie zauważy ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2019 56 minut temu, bilety napisał: Nic takiego, podczas powrotu z Poznania koło Pniew skończyło się łożysko w tylnym kole. Nie mam czasu teraz tym zająć, robię remont w domu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Ooo, to przykro mi... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Kamil an400 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Dziękuję koledzy za przejażdżkę było elegancko jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi