burgifan Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 No dobra, ale w końcu utopiliście tą marzannę, czy nie, bo nikt nie napisał, a na zdjęciach też tego nie widać. Tak podpytuję, bo jakoś wiosny nie ma po tym Waszym wyjeździe ?
romeo1971 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 No dobra, ale w końcu utopiliście tą marzannę, czy nie, bo nikt nie napisał, a na zdjęciach też tego nie widać. Tak podpytuję, bo jakoś wiosny nie ma po tym Waszym wyjeździe Maciek masz rację nie utopilismy Marzanny. trochę postalismy na placu i pojechaliśmy na żarcie go Babigoszczy. I teraz mamy za swoje Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 No dokładnie tak sobie pomyślałem, że Wam tylko te żeberka w głowie ?
darecki2059 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 2 godziny temu, burgifan napisał: No dokładnie tak sobie pomyślałem, że Wam tylko te żeberka w głowie ? Faktycznie stojąc w Gryficach na placu już myślałem o żeberkach w Babigoszczy. I naprawdę warto było na nie pojechać. Jak zwykle przepyszne.
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2019 Czwartek tuż, tuż, ja jak nie będzie mocno lało to jestem na skuterze. Ktoś planuje przyjazd / przyjście?
NooSzymoN Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Jasne ? jeszcze nie wiem na ilu kołach, ale przyjadę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2019 Ja mam zaplanowaną pracę, ale jak nie będzie kursów, to przyjadę.
burgifan Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Jak co roku o tej porze, już w najbliższy weekend odbędą się w Poznaniu największe targi motoryzacyjne w europie środkowej Motor Show Szczegóły tutaj: https://www.motorshow.pl/pl/ Jadę w sobotę, oczywiście pociągiem o 6.30, powrót do stolicy wieczorem. W moim przypadku absolutnie nie ma mowy o żadnych 2oo, 4oo itp. To ma być całodniowa przyjemność, a nie jakiś obowiązek. Po powrocie nie wykluczam kontynuacji wesołego dnia, a wiadomo, że w naszej stolicy czeka wiele pokus ? Bilet na pociąg w jedną stronę kosztuje 40 zł, wejście na targi do dzisiaj jeszcze 30 zł, od jutra 35 zł. Na razie jedzie również Bartek (był na ostatniej majówce) i może jeszcze jedna osoba. Jak ktoś chciałby się dołączyć to dajcie odpowiednio wcześniej znać, bo bilety na pociąg mamy zamiar kupić w piątek, pamiętam z ostatnich lat te mega kolejki do kas z rana.
romeo1971 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Czwartek tuż, tuż, ja jak nie będzie mocno lało to jestem na skuterze. Ktoś planuje przyjazd / przyjście? Ja w pracy po obiedzie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Tak myślałem, że nie będzie żadnego zainteresowania sobotnim wyjazdem na targi, szczerze mówiąc to byłem pewien na 99,9%
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2019 Ja byłem pewien na 95%, że polecisz sam ? Gdyby nie te 100km dodatkowe w 1 stronę to sam chętnie poleciałbym Cię odwiedzić w Poznaniu. (na 2oo oczywiście) Ale jeżeli pogoda dopisze to mam zamiar w sobotę wyruszyć na RFN, jak ustalę kierunek to dam znać. Może frekwencja będzie większa niż u Ciebie Maćku ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2019 Czwartek tuż, tuż, ja jak nie będzie mocno lało to jestem na skuterze. Ktoś planuje przyjazd / przyjście? Ja odpadam. Brak czasu.
Joshua_77 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Ja na wygnaniu 2 tydzień więc mnie nie będzie ;) Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2019 Adasia piękna zmieniła miejsce garażowania na Koszalin.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 21 godzin temu, Kamil an400 napisał: Będę Trochę nie na temat, ale mnie ciekawość zżera. Kamil - co to masz w garażu z rocznika 1945 ?
Joshua_77 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Ja byłem pewien na 95%, że polecisz sam Gdyby nie te 100km dodatkowe w 1 stronę to sam chętnie poleciałbym Cię odwiedzić w Poznaniu. (na 2oo oczywiście) Ale jeżeli pogoda dopisze to mam zamiar w sobotę wyruszyć na RFN, jak ustalę kierunek to dam znać. Może frekwencja będzie większa niż u Ciebie Maćku Jutro z Robssonem i Qba planujemy ok 4-5godz polatac po NRD. Startujemy o 11:00 ;) Jeśli jest ktoś chętny to możemy zmienić trochę trasę i spotkać się gdzieś na drodze ;) Poniżej zaplanowana trasa ;)Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 3 godziny temu, bilety napisał: Adasia piękna zmieniła miejsce garażowania na Koszalin. Szkoda. Adam mogłeś zostawi dla Karoliny
Kamil an400 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 5 godzin temu, EndriuBis napisał: Trochę nie na temat, ale mnie ciekawość zżera. Kamil - co to masz w garażu z rocznika 1945 ? Nie mam garażu?
burgifan Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 7 godzin temu, bilety napisał: Adasia piękna zmieniła miejsce garażowania na Koszalin. Trudno mi to skomentować. To pewnie był dobry sprzęcik, ale skoro Adaś miał dwa, to faktycznie, na holire mu. Cieszymy się razem z Tobą Adaś!
ADAM84 Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 13 godzin temu, burgifan napisał: Trudno mi to skomentować. To pewnie był dobry sprzęcik, ale skoro Adaś miał dwa, to faktycznie, na holire mu. Cieszymy się razem z Tobą Był bardzo dobry ale żal było takie dobro marnować
Rogierro Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Prezesie a gdzie to z Zosią jechałeś wczoraj przez Loeknitz? Widzieliśmy was, staliśmy pod pocztą, ja z Małym ?
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2019 Byliśmy na kebabie i zakupach w Pasewalku
kunisz Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Informacyjnie,jak by ktoś szukał Burka 125 to znam godnego polecenia.
Rekomendowane odpowiedzi