krzysiu Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 No to cuś nie cuś poradzić, trzeba Cusia eskortować
Sympatycy Anton Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2019 LIST GOŃCZY !!! Poszukiwany jest rozrabiaka, łamacz serc, naciągacz .... na kilometry. Rysopis poszukiwanego: niski, przebrany za Burgmaniaka, ale PIĘKNY! Ostatnio widziany w Smardzewicach Borki 80. Podobno udał się w kierunku Łodzi na ulicę Drewniowską 58. Już nawet TVP temat nagłośniła, jednak miejsca pobytu oprycha nadal nie ma. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział, proszę o poinformowanie najbliższej jednostki kompetentne w tych sprawach.
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2019 a kiedy była emisja w TVP we Wiadomościach? I czy w wydaniu głównym?
Marek Leśniak Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam Arturas możesz wpisać w tabelkę trasę opolską . Pozdrawiam
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2019 Na kongresie udało mi się wyciągnąć Ojca Dyrektora na krótki wywiad dla słuchaczy Radia Mbox. Porozmawialiśmy sobie o II Ogólnopolskiej Sztafecie Burgmanii i nie tylko ? Zainteresowanym przesyłam link do odsłuchu/pobrania.https://www78.zippyshare.com/v/jM8FtMXP/file.html?fbclid=IwAR0I46-mJ54axYUQEZlqu1eKNi6a48hpPtkNDADDNZOGiHBsFtbRIKS1Vfs Gdyby ktokolwiek miał problem z powyższym linkiem podaję poniżej link do pobrania pliku - niestety ważny tylko 7 dni.https://wetransfer.com/downloads/113da40cafb77f6abfdf282fd4606c3420190310210359/4ad8ca
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 14 godzin temu, Anton napisał: LIST GOŃCZY !!! Poszukiwany jest rozrabiaka, łamacz serc, naciągacz .... na kilometry. Rysopis poszukiwanego: niski, przebrany za Burgmaniaka, ale PIĘKNY! Ostatnio widziany w Smardzewicach Borki 80. Podobno udał się w kierunku Łodzi na ulicę Drewniowską 58. Już nawet TVP temat nagłośniła, jednak miejsca pobytu oprycha nadal nie ma. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział, proszę o poinformowanie najbliższej jednostki kompetentne w tych sprawach. Obecnie przebywa w Aleksandrowie Łódzkim.
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 12 minut temu, Marzena napisał: Obecnie przebywa w Aleksandrowie Łódzkim. A czy do GALERII FOTO VIDEO będą jakieś materiały? (https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSI69zU2x6vs7Un2ycLlziCb3iHqlSA0PXUBBbb6ezwZqLlQaJ5t30WSEx_QpFJmqjAvzKc9bkKriDf/pubhtml)
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 Ja u siebie kompletuje. Postaram się dziś lub jutro zamieścić link.
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 Kilka startowych zdjęć.
Rajmundas Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Świętokrzyskie chętnie wspomogę w przedsięwzięciu. ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2019 Godzinę temu, Rajmundas napisał: Świętokrzyskie chętnie wspomogę w przedsięwzięciu. ? Rajmundas zapraszam cię na forum świętokrzyskiego tam jest wątek sztafety i wszystkie informacje dotyczące przejazdów przez nasz region.
Sympatycy Volvo Opublikowano 15 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2019 Z względów atmosferycznych CUŚ wyrusza w podróż w niedziele 17,03 o godz 12:00 z Aleksandrowa Łódzkiego. Do Płocka dotrze około godz 13:40 gdzie przejmie go Braszken z ekipom W skład eskorty wchodzą Volvo Marzenka Pazdzioch Zdun Krzysiu Paw kor Resenok Tylko nie wiem co zrobię jak Cuś nie będzie chciał nas opuścić.
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2019 No tak. Jutro ma być niewspółmiernie lepsza pogoda. Życzę waszej ekipie słoneczka, aby Cuś dotarł za dwa tygodnie do Bydgoszczy opalony i uśmiechnięty??
Tatko Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Nie wiem vzy zdjęcia się wyświetlą ale spróbuję. Przekazanie CUSIA i gościna u Kolegów.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Marca 2019 Administrator Opublikowano 17 Marca 2019 Nie wiem vzy zdjęcia się wyświetlą ale spróbuję. Problem był z wyświetlaniem fotek na TT. Na PC i w przeglądarkach było OK. Aktualnie wszystko już widać tu i tu.A co do tematu: Brawo Wy i Wy
braszken Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie Cuś już w Płocku. Słuchajcie nie wiem, ale pojeździł z nami trochę po okolicy, teraz usiedlismy sobie przy stole i Cuś stwierdził jak tu pięknie, jeziora, lasy, świeże powietrze. Jutro zabiorę go do miasta, powiedzą trochę. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 17 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2019 Braszken nie daj mu się zanudzić.
braszken Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Spoko nie będzie się nudził . Dziś niech odpocznę po podróży. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
leona11 Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Spoko nie będzie się nudził . Dziś niech odpocznę po podróży. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Od dzisiaj w PłockuWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
krzysiu Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Jeszcze kilka fotekWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2019 Cusiek przekazany grupie Płockiej. Nie chciał odejść od paździocha i ciągle niewyraźnie gadał. ? A było tak: https://photos.app.goo.gl/PugiDfdsMqdrmP98A https://photos.app.goo.gl/YvKfhSfw7j3ugxbx7
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2019 1 godzinę temu, zdun13m napisał: Cusiek przekazany grupie Płockiej. Nie chciał odejść od paździocha i ciągle niewyraźnie gadał. ? A jednak skubany nauczy sie pić wody po ogórkach - niezły pacjent się szykuje do przyjęcia w Wielkopolsce. Bacznie obserwujemy jak, gdzie, z kim przystaje . Już My mu pokażemy co dobre ? Brawo -kolejny etap zaliczony!
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2019 Niezmiernie miło mi poinformować że właśnie otrzymaliśmy oficjalne pozwolenie na wjazd do Rynky w Sandomierzu na oficjalne przekazanie CUSIA. ? Brawo ŚWIĘTOKRZYSKIE.
Klubowicze Trebor Opublikowano 18 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2019 Super że udało się to załatwić, sandomierski rynek to fajne miejsce na spotkanie i przekazanie Cusia ?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez arturas,
Mapa oraz Szczegóły
Rekomendacja dodana przez xmarcinx
Punkty reputacji
Pokaż odpowiedź