Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 W dniu 29.03.2019 o 13:16, subaru gtb320 napisał(a): Tam jeszcze za duże stężenie po Czarnobylu jest.? Rozwiń ? to jest jednak prawda że dzisiaj większość ludzi nie rozumie tego co czyta ? tylko bez urazy. Lubuskie , Lubuskie - a nie Lubelskie ? w Lubuskim to pewnie nawet "lugola" nie pili.
putek Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 Cusiek gotowy do drogi na początek Augustów
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2019 @putek @cusiek wcięło Was w Augustowie? Jak trasa, itd?...
Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2019 Cusiek o godz.12.15 przybył z Suwałk do Ełku .Oficjalnie przekazano mi czyli Makiemu. Poczestowałem go kawą i ciachem i razem wyruszyliśmy w dalsze drogę do Olsztyna na Warmię. Mateo wraz z Putkiem wrócili do siebie. W drodze do Olsztyna spotkałem się Z Kominiarzem w Mrągowie i wspólnie pojechaliśmy na wizytę do Adama Bargacza.Po przekazaniu Hipka poszliśmy do pierogarni zjeść pieczone pierogi oraz na pogaduchy. O godz 18.00 oficjalnie zakończyliśmy spotkanie i rozmawialiśmy się do swoich miejsc zamieszkania.
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2019 Super informacja. A ja się już martwiłem, że coś nie tak poszło. Jak widzę te ciacha, to zazdroszczę CUSiowi ? Na wiadomość z Płocka czekam już cały tydzień. Mam nadzieję, że braszken czuje się dobrze (?).
jac555 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Cuś właśnie wyjechał z pięknej i gościnnej ziemi Warmińsko - Mazurskiej do Bydgoszczy !! Poniżej kilka zdjęć sprzed wyjazdu Jac555
EwaPia Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Uwaga. Cuś poszukiwany przez te oto organy. ?
Klubowicze bargacz Opublikowano 31 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2019 Dzisiaj Cuś przejechał z Olsztyna do Bydgoszczy w towarzystwie moim i Milimetra, któremu dziękuję za towarzystwo. Cusiek został przekazany Fundiemu i jego ekipie, tak więc dalsze zdjęcia będą od nich. Pozdrawiam
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 31 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2019 Czekamy na fotki ?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W dniu wczorajszym Cuś dotarł na ziemie Kujawsko-Pomorską Oczywiście wygłodzili go po drodze i czeka za jedzonkiem. Już najedzony musiał dosiąść barana I wpaść w ręce dziewczyn I jeszcze kilka fotek ze spotkania regionów
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No i stało się uciekł skubany.
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Pięknie to wygląda. Widać ducha w narodzie! Do tabelki wstawimy album po odcinku Bydgoszcz - Gdańsk. A propos tabelki - niektóre odcinki są pięknie opisane. Widać, że Liderzy oraz uczestnicy danego etapu dbają o swą "sylwetkę regionu". Tak trzymać. W międzyczasie widzę wiadomości! Oooooooooooooooooooo !!! ? 01.04.2019. Nie dam się nabrać ?
michu Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Widziany był przy DK 10, ciężko go upilnować ?
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W dniu 2.04.2019 o 03:52, michu napisał(a): Widziany był przy DK 10, ciężko go upilnować ? Rozwiń Czyżby chciał doznać uciech cielesnych?
Milimetr Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W dniu 31.03.2019 o 17:32, bargacz napisał(a): Cuś przejechał z Olsztyna do Bydgoszczy w towarzystwie moim i Milimetra Rozwiń Wspaniała wyprawa. Jak wynika z postu Bargacza, było nas dwóch i mimo iż było nas tylko dwóch, wrażeń miałem od groma i ciut ciut. W Olsztynie przywitał mnie również Jac555 i to on właśnie robił zdjęcia z wyjazdu z Olsztyna, (zdjęcia kilka postów wyżej). Niestety zdrowie nie pozwoliło mu na pojechanie z nami. Serdeczne dzięki za ciepłe przywitanie mnie na ziemi Warmińsko-Mazurskiej. Słowa uznania i serdeczne podziękowania dla Bargacza za towarzystwo, bezpieczną i fantastyczną przejażdżkę. A to wszystko oczywiście za sprawą Antona, który jak dobrze zrozumiałem był inicjatorem Maxiskuterowej sztafety. Spotkania regionów w tej formie z pewnością są bardzo dobrym pomysłem. Zwłaszcza dla mnie, początkującego "podróżnika" na skuterze. Po przyjechaniu do Bydgoszczy, a w zasadzie do Gazdówki pod miastem, oczekiwali na nas Fundi600 i Michu wraz z towarzyszkami podróży. Ciepłe przywitanie, uściski , a przede wszystkim przekazanie w dobre ręce Cusia. Najadł się, my też i jak małe dziecko poszedł znowu spać na cały tydzień. Wszystkim, których poznałem, czy spotkałem na tym etapie sztafety serdeczne podziękowania za wszystko co mnie spotkało.
Klubowicze robson Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Cusiek podróżuje po Kujawach?
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W sanatorium??? W Ciechocinku?
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Przecież Cuś musi nabrać sił do dalszych wojaży po przeżyciach w innych regionach ? . Kujawiacy znani są z gościnności ??
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nasz Cusiek zanim pojechał na wypoczynek do Ciechocinka to miał parę chwil na zwiedzanie pięknego miasta Bydgoszczy. Po zwiedzaniu Cusiek nie wiadomo skąd znalazł sobie kilku kompanów do.... I długo ich nie namawiał A co się działo dalej ? Skończyło to się nie ciekawie A rano znaleziony został w Niestety, aby doszedł do formy przed dalszą drogą pojechał do Ciechocinka przez Toruń Ciąg dalszy nastąpi niebawem.
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 fundi600 podziwiam Twoją kreatywność! Moje pampersy nie wytrzymały tej sesji zdjęciowej! Przeciekły ze śmiechu! ? Oby więcej takich "wariatów" było ???
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Uśmiałam się do łez ?? ale się dzieje?
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Fundi, no nieźle się dzieje w naszym regionie. Dosyć, że go znowu nie zawinęli...?
Klubowicze robson Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W dniu 4.04.2019 o 14:10, grzybek napisał(a): W sanatorium??? W Ciechocinku? Rozwiń No po takiej imprezce w Bydgoszczy, musiał nabrać sił w kurorcie na dalsze wojaże ?
Tatko Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Obawiam się że w Ciechocinku to straci siły a nie ich nabierze za dużo pièknych Pań.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wykurujcie dobrze Cuśka, bo jak tak dalej pójdzie, to nie wytrzyma do końca... a tak wogóle to historia u Was wyszła niezła. Uśmiałem się po pachy. Gratki ?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez arturas,
Mapa oraz Szczegóły
Rekomendacja dodana przez xmarcinx
Punkty reputacji
Pokaż odpowiedź