Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
25 minut temu, Joasia70 napisał:

Paweł brawo ?

Dzięki Joasia, bardzo cieszą takie wiadomości.

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł super sprawa . ?

• Administrator
Opublikowano
1 godzinę temu, PawełJW napisał:

Niezmiernie miło mi poinformować że właśnie otrzymaliśmy oficjalne pozwolenie na wjazd do Rynky w Sandomierzu na oficjalne przekazanie CUSIA. ? Brawo ŚWIĘTOKRZYSKIE.

Paweł, super, że trzymasz rękę na pulsie ?

• Sympatycy
Opublikowano

Inni mają teraz już ściągę! Pięknie. Teraz tylko podglądać i brać przykład. Odpowiedni Lider na odpowiednim miejscu.

• Sympatycy
Opublikowano
Godzinę temu, arturo-bb napisał:

super sprawa

Godzinę temu, MariuszBurgi napisał:

super

?

Opublikowano

Słuchajcie jest mały problem z Cusiem, ja mam nadzieję, że uda mi się coś zaradzić w tej sprawie. Jutro podrzucę zdjęcia bo dziś problem z aparatem. Muszę zebrać myśli po wszystkim żeby Płock wyszedł z twarzą. Trzymajcie kciuki.

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hi hi Cuś wylądował na dołku????

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, braszken napisał:

Słuchajcie jest mały problem z Cusiem, ja mam nadzieję, że uda mi się coś zaradzić w tej sprawie.....

Czyżby nie wrócił na noc do chaty??

Opublikowano
3 minuty temu, grzybek napisał:

Czyżby nie wrócił na noc do chaty??

Był tak szczęśliwy że poszedł w tango ?

Opublikowano

Najgorsze jest to, że nie ma go u mnie i nie wiadomo co będzie dalej

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Hi hi Cuś wylądował na dołku????

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Tak jest jak u Pażdziocha za długo
przebywał.
  • Klubowicze
Opublikowano
42 minuty temu, Andrzej.S napisał:

Tak jest jak u Pażdziocha za długo
przebywał.emoji1787.png

Paździoch zniszczył nam cusia od samej wątroby??? ?

??

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie nawet nie wąchał.

• Sympatycy
Opublikowano

Kolejna wspaniała informacja.

POLSKIE RADIO REGIONALNA ROZGŁOŚNIA W KIELCACH "RADIO KIELCE" SA obejmie patronatem medialnym sztafetę w świętokrzyskim.

BRAWO ŚWIĘTOKRZYSKIE

IMG_20190319_133709.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
41 minut temu, PawełJW napisał:

Kolejna wspaniała informacja.

POLSKIE RADIO REGIONALNA ROZGŁOŚNIA W KIELCACH "RADIO KIELCE" SA obejmie patronatem medialnym sztafetę w świętokrzyskim.

BRAWO ŚWIĘTOKRZYSKIE

IMG_20190319_133709.jpg

Brawo Paweł .

• Sympatycy
Opublikowano
6 minut temu, subaru gtb320 napisał:

Brawo Paweł

?

• Sympatycy
Opublikowano

ĆUSIA z Łódzkiego regionu  odprowadzali:

Volvo

Marzenka

Pazdzioch

Zdun

Krzysiu

Paw kor

Resenok

Andrzej.S

Niko02

Z Aleksandrowa Łódzkiego wyjechaliśmy o godz 12,15  droga prowadziła przez Zgierz Piątek (Pątek centralny środek Polski  )Kutno Gostynin Łąck i oczywiście  Płock .

Po przekazaniu CUSIA z kolegami z Płocka pojechaliśmy na smaczną świeżą rybkę i o godz 16 wróciliśmy do swoich domków.

• Sympatycy
Opublikowano
2 godziny temu, VOLVO 673 napisał:

ĆUSIA z Łódzkiego regionu  odprowadzali:

Z Aleksandrowa Łódzkiego wyjechaliśmy o godz 12,15  droga prowadziła przez Zgierz Piątek (Pątek centralny środek Polski  )Kutno Gostynin Łąck i oczywiście  Płock .

Po przekazaniu CUSIA z kolegami z Płocka pojechaliśmy na smaczną świeżą rybkę i o godz 16 wróciliśmy do swoich domków.

Pięknie to opisałeś. Brawo TY. Podpowiedz mi jeszcze proszę co wstawić w galerii (prawa strona tabelki) Twego odcinka; https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSI69zU2x6vs7Un2ycLlziCb3iHqlSA0PXUBBbb6ezwZqLlQaJ5t30WSEx_QpFJmqjAvzKc9bkKriDf/pubhtml Jakieś fotki, filmiki itd?. Przykładem może być Patryk, zdun, radio Mbox  (Smardzewice - Łódź). 

• Klubowicze
Opublikowano

No Paweł, widzę że Świętokrzyskie bardzo mocno się zaangażowało i zasługujesz na medal?

Opublikowano

Więc sytuacja wygląda następująco, Cusiek został zatrzymany za posiadanie broni. Skąd on to do cholery miał przy sobie ??? Volvo nie wiesz czasem? 

IMG_20190318_194515.thumb.jpg.2c0c44598ba6258bee3cbf98eecd20cd.jpg

Ponadto został zatrzymany wraz z kilkoma osobami na terenie miasta Płocka, podejrzewany o działanie w zorganizowanej grupie przestępczej. No dobrze, że miałem nadzór to chociaż wiedziałem, bo biedak nie znał nawet do mnie numeru telefonu. Miał siedzieć grzecznie w domu i o, taki bystrzak.

IMG_20190318_194639.thumb.jpg.6013b6e3ada88ed639223f5d347ae52b.jpg

Po zatrzymaniu nie zgłosił żądania powiadomienia kogokolwiek o zatrzymaniu, dlatego też nie były przekazywane żadne informacje na jego temat. Rozpoczęło się śledztwo na dużą skalę, związane z oszustwami i udziałem w zorganizowanej grupie przestępczej.

IMG_20190318_195311.thumb.jpg.14d390496ce9ed77b60b703e9b476a81.jpg

Po zatrzymaniu zatrzymano u Cusia kilka przedmiotów, a jak się okazało później przy przesłuchaniu mających związek z grupą przestępczą "Łodziaki". Podobno wśród "Łodziaków"  jest osoba powiązana z głównym organizatorem i przywódcą.

IMG_20190318_201807.thumb.jpg.de10e2fc34ff886dc6c47828c6e0bd8c.jpg

Do chwili obecnej nie wiadomo jak się nazywa jednak ustalono numer kontaktowy. Dalsze przesłuchania przynoszą coraz to nowe wiadomości i efekty. 

IMG_20190318_195205.thumb.jpg.278dfbaebb613e5411c8e668bda0e770.jpg

Dwa dni przesłuchań przyniósł oczekiwany efekt. Organizatorem i głównym przywódcą grupy jest osoba którą zwą "Anton". Cusiek zaczął współpracować, a prokurator przychylił się do wniosku policji o zastosowanie dozoru wobec podejrzanego z uwagi na to, że Cuśkowi wróciła pamięć i podał dodatkowo kilka nazwisk. Oczywiście nie będzie łatwo. 

IMG_20190318_205138.thumb.jpg.d4dcd877bc38b4b36c4170882dd7a923.jpg

IMG_20190318_205241.thumb.jpg.4f0fa2c6276832c52c16172e23fa5bd5.jpg

IMG_20190318_205246.thumb.jpg.754ff8e7ab3e2981712df0a2c993f8bf.jpg

IMG_20190318_205252.thumb.jpg.78894d9dda934daa99bca3f1b6e4b890.jpg

IMG_20190318_205505.jpg.ef06511aa594fca7143a6546aebd789d.jpg

Po dokonaniu rejestracji Cusiek został zwolniony do domu. Uśmiechnięty i zadowolony, cały i zdrowy ?

IMG_20190318_205617.thumb.jpg.e172b7d37e7c97af387ab4c70010b0ca.jpg

Rozmawiałem z nim osobiście po wyjściu z PDOZ, ma ochotę na kielicha i to dużego. Także muszę mu stawić czoła dziś wieczorem. Wrócimy razem akurat bo ja znowu w pracy ? 

PS.Cusiek przekazał oczywiście kilka szczegółów, ale z uwagi na dobro śledztwa nie podamy szczegółów proszę kontaktować się z rzecznikiem prasowym komendy.

• Sympatycy
Opublikowano

To nie moja wina to ta menda Pazdzioch jest wszystkiemu winien .

• Klubowicze
Opublikowano
48 minut temu, VOLVO 673 napisał:

To nie moja wina to ta menda Pazdzioch jest wszystkiemu winien .

O, i już zaczynają sypać kolegów. ?️‍♂️

Braszken dzwonił, że Cuśka trzeba czym prędzej ukryć na Podlasiu. Niech zaszyje się na tydzień gdzieś w puszczy.

Oficjalnie zgłaszam, że przejazd z Płocka via Ostrołęka do Białegostoku zostaje przesunięty na sobotę 23 marca. Potrzebna obstawa. Pozostałe ustalenia bez zmian.

Opublikowano

Witam wszystkich. Nie było mnie dawno na forum, ale zawsze jestem z Wami czyli z Nami i duchem i sercem. Mam nieodpartą chęć w przekazaniu Cusia, tego "wyrokowca" :-), grupie z Ostrołęki. Adres i dzień startu znam. 23.03.2019r. Rybaki, 09-400 Płock, ale nie wiem o której godzinie nastąpi start z Płocka. Przewiduję, że ok. 9-tej. Jest to dla mnie ważne, gdyż będę jechał z Warszawy i nie chciałbym spóźnić się na początek wyprawy z Chipciem. Mimo iż wiele ma za uszami z pewnością działał na czyjeś zlecenie. Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

15 minut temu, Milimetr napisał:

Mam nieodpartą chęć w przekazaniu Cusia, tego "wyrokowca" :-), grupie z Ostrołęki.

Kolego malutki ? , grupy z Ostrołęki to właściwie nie ma. Potrzebne wsparcie z Wawy. Patrz tu Sztafeta Ostrołęka-Białystok wsparcie z Wawy i okolic 23.03.2019

Proponowana trasa Ostrołęka + Koty = Białystok

Droga powrotna z Białego do Wawy, to już do ustalenia w wątku regionalnym.

Opublikowano

Jack, Dzięki za info, ale ze względu wielu przyczyn, chciałem jechać z Płocka do Ostrołęki i stąd moje pytanie o godzinę startu z Płocka. No chyba , że coś mi się pozmienia to i do Białegostoku pojadę. Ha